Prelijepo Nadinka!Nadinka wrote:Za moje dame koje vole baletanke:
Imam slične baletankeeeeeeee, i pantalone, a torba je super, to su moje bojeee joj super je kombinacija
Nego, jeko Adi ?
Moderator: anex
Prelijepo Nadinka!Nadinka wrote:Za moje dame koje vole baletanke:

evo jos jedanlipstick wrote:Pozz svima,ja sam nova na forumu i moram reći da mi se jako svidjaju ove ženske "teme i ideje " o stajlingu
Već duze sam vrijeme u potrazi za mantilom,ne mora biti neka poznata marka ,samo mi je bitno da je crn i duzine do koljena. Ako ima nekih prijedloga (osim ovog iznad od ALexis koji je fantastican ) ,postajte jer mi ne gine sivanje ako ne nadjem ono sto mi se svidja. Uglavnom, do sada sam vidjela za kupiti samo klasične mantile koje svi imaju ..

ja vam uglavnom i šijem svu garderobu osim majčica i trenerki za po kućilipstick wrote:Pozz svima,ja sam nova na forumu i moram reći da mi se jako svidjaju ove ženske "teme i ideje " o stajlingu
Već duze sam vrijeme u potrazi za mantilom,ne mora biti neka poznata marka ,samo mi je bitno da je crn i duzine do koljena. Ako ima nekih prijedloga (osim ovog iznad od ALexis koji je fantastican ) ,postajte jer mi ne gine sivanje ako ne nadjem ono sto mi se svidja. Uglavnom, do sada sam vidjela za kupiti samo klasične mantile koje svi imaju ..
Uuuu ovo je dobro imam sličnu sivu tuniku, al šta ispod obučeš, helanke, uske farmerice ili deblje čarape ?Nadinka wrote:eh ovako ja volim:
ja ne bi obukla deblje carape (stramplezamzija wrote:Uuuu ovo je dobro imam sličnu sivu tuniku, al šta ispod obučeš, helanke, uske farmerice ili deblje čarape ?Nadinka wrote:eh ovako ja volim:
uu bas je divanbijela wrote:uuuuu prelijep jeALexis wrote:
ja bih mantil na ovaj fazon![]()
najsličnije tome vidjeh u bellissimi,
kao npr. na njihovoj stranici http://www.bellissima.ba/bs/,
kolekcija jesen/zima 2010-11, model 22
(ne da da se postavi slika)
Na poli si me ti i "navukla", mladost svoju cu ostaviti tamoNadinka wrote:Ima ovakva i kod Adija
Nego Surajaa, svidja mi se ova kombinacija za litotes, prava dnevna, razigrana floral haljinca + ravne sandalice, velika torba, stvarno sta vise treba, a crveno-teget-bijelo uvijek dobitna kombinacija
Jesi li na poliju???Nick??

e te su mi najdraže .... višenamjenskesurajaa wrote:Kombinacija koja se ovisno o potrebi prilagodjava dnevnom ili vecernjem look-u
Kod mene dazamzija wrote:a slažu li se baby roza i baby plavo ?
Evo mene opet. Kupovala sam jučer majicu i ugledala, i sjetila se da je neko tražio na forumu. Dakle imaš sličnu samo sa dva reda kopčanja, u Amadeusu 1. sprat u BBI centru, pamučnu, crnu, sa postavom, jednostavnu oko 130 KM ( jakne i mantilići ). Drago mi je ako sam pomogla.Ma.Le.Na wrote:trazim jaknu
nesto slicno ovoj
dakle, ove duzine...crnu...strukiranu..ne mora imati pojas ako je strukirana..ne mora biti na kopcanje - moze i rajfeslus..ne mora imati revere moze i ruska kragna..
da slucajno neko nije negdje u SA vidio slicnu?
mrzim kad trazis nesto jednostavno ..i neeeemaa
hvala unaprijed