What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Nadinka

#476 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Partizzanka wrote:j anapravila sebi jednu ali ne znam kako da joj stavim ovako finu podlogu ko sto ti imas ... i kako da je prebacim ovdje :P
pa cu i ja kad kuci dodjem malo da procackam :)
Jesi li me dodala u kontakte na poliju da vidim??
Znaci ako zelis podloge i slicno, samo odaberes ono backgrpund, ili ukucas u searc photo i slicno, tako ukucas text da dobijes ove tekstove iz magazina, u tom background nadjes ovih djidja nekih za dodavanje.
Sto setice postavljanja, smao izaberi u onom kad objavljujes set ili kad izaberes edit pored naslova, izaberes photobucket i nda s photobucketa prebacis ovamo
Partizzanka

#477 Re: What to wear???

Post by Partizzanka »

pa ja jedva nasla i poli i one stvarcice a nekamoli tebe
hehehe

evo sam te dodala :)
zamzija

#478 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Nadinka, hajde kada stigneš kombinacije sa crnom i smeđom širokom suknjom do koljena, baletankama i raznobojnim asesoarima for me, pliiiiiiiiz :wink: :-D
swirl

#479 Re: What to wear???

Post by swirl »

Ima li neki razlog sto ja ne mogu da vidim ove vase slike?
hocunecu

#480 Re: What to wear???

Post by hocunecu »

ajjjjiiiiiiiiiiii,pogiboh :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#481 Re: What to wear???

Post by ladyblue18 »

swirl wrote:Ima li neki razlog sto ja ne mogu da vidim ove vase slike?
Zabranili na poslu vjerovatno. :D
Nadinka

#482 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

zamzija wrote:Nadinka, hajde kada stigneš kombinacije sa crnom i smeđom širokom suknjom do koljena, baletankama i raznobojnim asesoarima for me, pliiiiiiiiz :wink: :-D
Hocu cim stignem, jel one suknje sto si kacila??
swirl

#483 Re: What to wear???

Post by swirl »

ladyblue18 wrote:
Ma to sam i ja pomislila, ali kontam pored svih silnih zabrana, nije valjda da su i slike ukinuli :-)
Nadinka

#484 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

swirl wrote:
ladyblue18 wrote:
Ma to sam i ja pomislila, ali kontam pored svih silnih zabrana, nije valjda da su i slike ukinuli :-)
Suti meni maloprije bio blokirao forum, povjerovala sma da su nam i to ukinuli
Litotes

#485 Re: What to wear???

Post by Litotes »

Image
Nadinka

#486 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Litotes, super je kombinacija, vesela iziva, ali ja iskrneo ne bih nikad kombinovala dva veca komada sa animal printom, meni ej tu zlatno pravilo-jedan komad, jer je s tim uzorkom jako lako fulati
alica.k

#487 Re: What to wear???

Post by alica.k »

meni super izgleda, cini se da litotes i ja imamo jako slican ukus
Nadinka

#488 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Eh evo jedne kombinacije inicijalno pravljene za michun, ali svako moze svoju verziju iste napraviti. Osnovna ideja je crno-bijejla kombinacija kao klasika razbijena jarkim cipelama. Sad suknja moze biti ovako kratka, ali i bilo koja duzina i sirina ce se jednako uklopiti. Cipele takodje, od baletanki do ovako visokih jednako dobro upotpunjuju kombinaciju:
Image
Zelena Carapa

#489 Re: What to wear???

Post by Zelena Carapa »

Ja bih rekla da je ovo vrlo hrabra kombinacija, malo ko je moze uspjesno iznijeti, ali ako je djevojka dovoljno mlada i atraktivna i nadasve hrabra da je nosi onda je pun pogodak.

Image

Imamo block colours, i to vrlo intenzivne i dva animal printa..te asesoare u boji :)

hrabro :)
inspire_me

#490 Re: What to wear???

Post by inspire_me »

Zene, znate li gdje se mogu naci ove plisirane suknjice sto ih @Nadinka cesto stavlja u svoje kombinacije :? :?
Prelijepe su :-) :-)
alica.k

#491 Re: What to wear???

Post by alica.k »

ja vec dugo trazim plisiranu suknjicu al maxi.

najjeftinija sto sam nasla kosta preko 200KM svilena, i ne daje mi se toliko za to.
pa sam kontala sasit...ovakvu istu trazim, samo skroz dugu. ako neko zna dje ima, javite :D
Litotes

#492 Re: What to wear???

Post by Litotes »

Zelena Carapa wrote:Ja bih rekla da je ovo vrlo hrabra kombinacija, malo ko je moze uspjesno iznijeti, ali ako je djevojka dovoljno mlada i atraktivna i nadasve hrabra da je nosi onda je pun pogodak.

Image

Imamo block colours, i to vrlo intenzivne i dva animal printa..te asesoare u boji :)

hrabro :)
Bas tako, meni se slika ucinila super zanimljiva, pa sam pokusala nesto slicno da sastavim, ali iskreno sama nemam te hrabrosti za ovom kombinacijom. A prije nisam nikad nesto razmisljala zuta i crvena, dok nisam vidjela ovaj model, i svidja mi se, a animal print nije bas za mene, jedino baletanke, imala sam jedne, nikad ih necu prezaliti, kad god bi boje bile dosadne ja obucem baletanke i skroz novi look.
Nadinka

#493 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Zamzija, evo nesto za tebe, nadam se da sam poterfila,..
Ideja je:
Siroka suknja do koljena + klasicna majica tipa rolke u istoj boji + neke slatke baletanke - to npr u istoj nijansi otprilike, ti si rekla smedje, pa evo svijetlo smedjakasto je :)
+ torbica na kais ono preko ramena(kako se to zove postarski), slicna ima u mangu 50tak KM + neki sladak sako uzi, meni omiljeni su od pliša, to npr u jacoj boji da razbije ovu smedju,bez ili crnu
ogrlica preko rolke + narukvice - ove su mango + šal neki,
topli make up u smedjim nijansama
Image
Michun

#494 Re: What to wear???

Post by Michun »

Nadinka wrote:Eh evo jedne kombinacije inicijalno pravljene za michun, ali svako moze svoju verziju iste napraviti. Osnovna ideja je crno-bijejla kombinacija kao klasika razbijena jarkim cipelama. Sad suknja moze biti ovako kratka, ali i bilo koja duzina i sirina ce se jednako uklopiti. Cipele takodje, od baletanki do ovako visokih jednako dobro upotpunjuju kombinaciju:
Image
preslatko - hvalaaaa
takve cipele nemam a zelim :)
Litotes

#495 Re: What to wear???

Post by Litotes »

Nadi ovo sto si napravil za zamzi je odlicno, ja bi samo umjesto crvene sve u pink, ali je ideja wow.

Evo jos nesto
Image
Nadinka

#496 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Michun wrote:
Nadinka wrote:Eh evo jedne kombinacije inicijalno pravljene za michun, ali svako moze svoju verziju iste napraviti. Osnovna ideja je crno-bijejla kombinacija kao klasika razbijena jarkim cipelama. Sad suknja moze biti ovako kratka, ali i bilo koja duzina i sirina ce se jednako uklopiti. Cipele takodje, od baletanki do ovako visokih jednako dobro upotpunjuju kombinaciju:
Image
preslatko - hvalaaaa
takve cipele nemam a zelim :)
Jesi li prepoznala sat?? Ja isto ovlim cipele u bojama :) moram naci negdje ljubicaste imam, a ciklama je vjerovatno jeidno prava boja zastupljen au ormaru, nemam nista draze od ciklama velvet sakoa koji je upravo na meni :)
Nadinka

#497 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Litotes wrote:Nadi ovo sto si napravil za zamzi je odlicno, ja bi samo umjesto crvene sve u pink, ali je ideja wow.

Evo jos nesto
Image
Naravno draga, crvena j eovdje smao prijedlog, svaka jaca boja je moze zamijeniti, pink, ljubicasta, topla zelena, to je po licnom izboru.
Inace finih plisanih sakoa je bilo prije u happeningu i u tiffaniju, pa eto :)

Ovo mi je isto super, al vjerujes li da ja ovu plavu boju nemam apsolutno nista i nikad nista nisma nosila u toj boji :)
gladna sam

#498 Re: What to wear???

Post by gladna sam »

Nadinka wrote:Ministarko, ovo je najslicnije sto sam nasla haljini, a ti proberi cipelice :)
Image

Mislim da sam ZALJUBLJENA!
:-D
Crvena je stvorena za zenu i usput moja najomiljenija boja
Elegantno i prelijepo!
Haljinu bih mozda prije uzela u crnoj ali i ova je kombinacija divna
Litotes

#499 Re: What to wear???

Post by Litotes »

Nadinka wrote:
Litotes wrote:Nadi ovo sto si napravil za zamzi je odlicno, ja bi samo umjesto crvene sve u pink, ali je ideja wow.

Evo jos nesto
Image
Naravno draga, crvena j eovdje smao prijedlog, svaka jaca boja je moze zamijeniti, pink, ljubicasta, topla zelena, to je po licnom izboru.
Inace finih plisanih sakoa je bilo prije u happeningu i u tiffaniju, pa eto :)

Ovo mi je isto super, al vjerujes li da ja ovu plavu boju nemam apsolutno nista i nikad nista nisma nosila u toj boji :)
Za sami pocetak imam majicu ovu i baletanke ciklama boje, znaci jos malo pa imam i cijeli look, hehe :D
Ja sama nesto nisam puno kreativna al kad vidim ove slike skontam da dosta toga imam u ormaru ili znam tacno gdje kupiti a jos mi se jako jako svidja :-)
alica.k

#500 Re: What to wear???

Post by alica.k »

Image

ja jutros
Post Reply