zijancer wrote:
Meni se jedino ova na prvoj slici svidja,ostale 3 slike
Moderator: anex
zijancer wrote:

hm..ja sam ti malo zahrdjala, ja sam kupila smedju usknjicu u azelu, bile su pravo fine, smedje kosulje i dzemperci su bili u benetonu, ali ne znam jel sta ostalo, obraticu paznju maloMa.Le.Na wrote:ok cure treba mi pomoc
gdje da nadjem lijepe smedje stvari?
suknjicu...kosulju neku obicnu i satensku..djempercice...
kao da su povukli sve smedje iz prodavnica
I mene je, ali na pocetku sezone, pa sam uhvatila smedje cizme i torbu, a prosle zime kaputMa.Le.Na wrote:hvala
mah ja bas i ne volim shopping..i onda idem samo kad moram![]()
ovo sto sam obisla...nema nista smedje
a mene uhvatila smedja faza
hvala NadinkaNadinka wrote:I mene je, ali na pocetku sezone, pa sam uhvatila smedje cizme i torbu, a prosle zime kaputMa.Le.Na wrote:hvala
mah ja bas i ne volim shopping..i onda idem samo kad moram![]()
ovo sto sam obisla...nema nista smedje
a mene uhvatila smedja fazaubacila jso helanke i eto ga
negop mozda budem malo svrljala poslije, pa cu ti zraknuti gdje sta ima
hvala♥ Julianna ♥ wrote:Moj izbor, prva
bez_ideje wrote:Ja nemam tih problema po danu.......obucem svoje parizer farmerke (Otoka bijele ili indigo leviske)
i jednu od ovih majica koje imam u 7 razlicitih boja
eh sinoc sma gledala gdje sta ima smedje, ali sam usla smao u par radnjic,a pa evo u Terranovoj imas kosuljice smedje, fino izgledaju, ne djeluje ni los kvalitet a oko 20 km cini mi se na snizenju su. Ali nije satenska nego obicna.Ma.Le.Na wrote:ok cure treba mi pomoc
gdje da nadjem lijepe smedje stvari?
suknjicu...kosulju neku obicnu i satensku..djempercice...
kao da su povukli sve smedje iz prodavnica

zijancer wrote:nadinka ovo ti se ne sviđa??? kako, kakko? objasnite mi
![]()
![]()
i ide super na velike noge
Michun wrote:Ljetne cizme...i jos otvorenih prstiju. Meni to nikad nece biti jasno. Pored rahatluka u otvorenim sandalama, papucama ili cipelama ti se natandaris u ljetne cizme i jos neke zene nose ugg ljeti jer je moderno. Nadam se da niDJe nece skidati cizme, u gostima recimo.
A sto se tice kombinacije na slici, fina za parade. Nemoguce za obuci na posao, i ako uz to nemas 175 cm i 52 kg i grudi ko u djecaka. U suprotnom bi izgledalo droljasto.
zijancer wrote:nadinka ovo ti se ne sviđa??? kako, kakko? objasnite mi
![]()
![]()
link wrote:pa nausnice

volim ovaj punk fovizam vivienne westwood i njegove varijacije, mozda zbog slikara u mojoj glafiGospoda Ministarka wrote:zijancer wrote:nadinka ovo ti se ne sviđa??? kako, kakko? objasnite mi
![]()
![]()
Mozda zato sto rijetko ko pa i ja nemogu da zamislim na sebi nesto sto nije pret-a-porter ili ne izgleda tako.
Takoder, zelimo nesto u cemu se zaista mozemo pojaviti na ulici a da ne izgledamo kao da su nas minut prije napali i poderali odjecu na nama.
Naravno, niko ti ne brani, bar danas nije problem izraziti individualnost.zijancer wrote:volim ovaj punk fovizam vivienne westwood i njegove varijacije, mozda zbog slikara u mojoj glafiGospoda Ministarka wrote:zijancer wrote:nadinka ovo ti se ne sviđa??? kako, kakko? objasnite mi
![]()
![]()
Mozda zato sto rijetko ko pa i ja nemogu da zamislim na sebi nesto sto nije pret-a-porter ili ne izgleda tako.
Takoder, zelimo nesto u cemu se zaista mozemo pojaviti na ulici a da ne izgledamo kao da su nas minut prije napali i poderali odjecu na nama.i nosila bih ovo bez problema na ulici, iz ličnog užitka ali vjerovatno i iz čistog protesta ponekad, protiv raznoraznih u sintetiku utrpanih salama, sa istim frizurama, koje hodaju gradom
mimsy wrote:Zene gdje uzimate hlace,onako malo ozbljnije za posla al ne previse tetaste?Slomih se ovih dana trazeci odgovarajuci model,sve su mi previse plitke...ne znam mozda je do mene,al cini mi se da je prosle godine bio bolji izbor.