Koja je Vasa odjevna kombinacija za danas?
I sto predlazete za odjenuti na posao?

Jedan od primjera.
Moderator: anex

Nemam plavi cardigan ali imam sivi, nemam plavu haljinicu ali imam ljubicastu, cizmice mi nisu crne vec sive tako da ne vidim problem u tome da se iskopira ovaj look.*mima* wrote:Jeste ....odlican primjer......ali ja opet gledam svoj ormar a ne slike po netu.....
Nekad mi je to majca od jucer*mima* wrote:Ma zezam se bona ne bila...............umorna sam od spremanja u jutro.......tako da obucem prvo sto mi dodje pod ruku.....

Jbg meni pomaze da skontam sta sutra.
Ili kao sto je mama dok smo bili djeca slozi ti "outfit" za 7 dana i to nosas nema nista drugohocunecu wrote:nekad mi se cini da bi najbolje bilo imati dvije kombinaceije za sezonu,jedni lezerniju i drugu utegnutuiznosas i u kantu. Nova sezona nove krpice

jedna tamo wrote:ovo je fakat vječiti problem..ja imam pun ormar stvari ali što reče neko nemam šta obuć![]()
jednostavno uvijek isto..krenem negdje šta ću obućnemam šta obuć a ormar pun...
take smo mi žene
Dajte ideje u slikama.arbosan wrote:Mani se depresivnih boja, CRNA, SIVA, SMEDJA. Jeste zima, ali pokusaj unjeti malo svjezine, kao recimo narandzasta boja, super je sada kako je jesen, ili tamno zelena, itd.

Ne nosim odijelo tako da sam osudena svaki dan na razmisljanje sta uz sta, ali sam tome doskocila kupujem haljinice♥ Julianna ♥ wrote:Ma lako mi je za svaki dan, odjelo, košulja, malo nakita i vozi...meni je veći problem smisliti kombinaciju za neke specijalne prilike

arbosan wrote:Mani se depresivnih boja, CRNA, SIVA, SMEDJA. Jeste zima, ali pokusaj unjeti malo svjezine, kao recimo narandzasta boja, super je sada kako je jesen, ili tamno zelena, itd.