Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naime, namjeravm kupiti westija i od dobila sam ponudu da kupim jednu curicu. Psi nemaju famozne papire ali su navodno 100% cisti westići.
Eh sad, mene zanima moze li mi netko od vas reći po ovim slikama je li ovo westy ili me ta osoba malo voza. Ja nisam nikakv strucnjak za ovakve stvari pa me malo buni žućkasta boja. Ovo je jos bebica i nebi bila jos za pruzimanje
rep mu je kupran kao kod westija, ostalo ne bih znala reci lici kao da jeste, ali moze biti i maltezer trazi da vidis roditelje
ne moraju oni biti cisto bijeli... ima ih i crnih, smedjkastih....
Dile wrote:rep mu je kupran kao kod westija, ostalo ne bih znala reci lici kao da jeste, ali moze biti i maltezer trazi da vidis roditelje
Naravno da moraju biti potpuno bijeli. Puni naziv ove rase je West Highland White Terrier.
Dile wrote:rep mu je kupran kao kod westija, ostalo ne bih znala reci lici kao da jeste, ali moze biti i maltezer trazi da vidis roditelje
Naravno da moraju biti potpuno bijeli. Puni naziv ove rase je West Highland White Terrier.
do mene
elem u svakom slucaju, roditelje traziti da se vide, i to uzivo a ne na slici
do mene
elem u svakom slucaju, roditelje traziti da se vide, i to uzivo a ne na slici
Slazem se. Pas se nikada ne kupuje preko slike bez obzira koliko dobro izgledao na njoj , a i pravi odgajivac nece svog psa prodati dok ne upozna vlasnika.
@ love2
Moj ti je savjet, ako vec zelis rasnog psa, da ne zuris i da se ne zalijeces. Dobro se raspitaj i nadji na internetu provjerene odgajivace koji ce ti u buduce ako budes trebala neki savjet biti na raspolaganju.
"rep mu je kupiran kao kod westija"- westijima se ne kupira rep.
Ovo je premlad pas da bi se moglo reci jeli westi ili ne. Dlaka je ok, mislim na boju, to izadje na bijelo jako brzo.
Ako mislis kupiti psa bez papira, onda ocekuj svasta da se moze desiti. Zato ga i placas manje nego rasnog psa. Iako je bilo slucajeva da dobijes rodovnik , a pas se preobrazi u nesto skroz drugo. ali to je druga tema...Ko je prodavac? Ako se radi o preprodavacu pasa...ne kupuj od njih. Nadji odgajivaca i plati psa . A ovako, ako bas hoces ovog psa budi spreman da dobijes to sto vidis, malog bijelog slatkog kucnog ljubimca.
Pozdrav i sretno