Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
da li postoji neki sajt mislim bosanski samo da je vezano za auta tj gdje raja pise kako koje probleme sa autom rijesiti, davati savjete, naci nove ideje i tako to.. onda npr kako svoj auto napucati (tuning) ili tako nesta... ali da nije sajt nije od nekih novina auto.ba ili tako a ni da je vezan za sport ili neke cake ko sto je pungas.com
jednostavno od raje za raju
ako nema sta mislite da napravimo jedan...? valjda ste razumjeli na kakav sajt mislim
To ti je pametno...ima raje ovdje vec koji i znaju a i imaju iskustva oko toga...
imaju britzanci jedan dobar http://www.tyresmoke.net
i tako bi nesto trebalo napraviti...samo sto ja taj sajt neznam napraviti kako valja...
eto javljajte se pa vidjecemo
znate kako kaze ona pjesam "racunajte na nas" .... ma salim se ideja je prava a mozemo i registrovati jednu od onih bezplatnih stranica pa ako bude dobro mozemo uvijek izbabrati gdje cemo stranice postaviti tj. na koji server samo ih kopiramo i gotovo.