web portali vezani za posao u BiH

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
zlotscha

#1 web portali vezani za posao u BiH

Post by zlotscha »

ne znam da li smijem da navedem portale koje licno koristim (reklama i tako to) ali mislim da ih manje vise svi znaju, tako da nema ni potrebe. :-)
nego posjetim cesece takve pojave i moram priznati da sam prilicno razocarana...
zasto zemlja koja "cezne i izgara od zelje" za mladim poduzetnicima se ne potrudi vise i omladini ponudi pravi izvor informacija.
ne znam je li neko imao priliku da vidi Sluzbena glasila u elektronskoj formi koju mozete kupiti (i prilicno platiti), ukratko: DZUNGLA informacija!
i stvarno me ne cudi zasto ljudi (bilo mladji ili stariji) ne zele da budu kamen temeljac gospodarstva u nas (a zemlja smo "malog i srednjeg biznisa" :shock: ) pa zar ni najosnovnije informacije ne zasluzujemo, sta? i kako? a i dokle? :? :? :? :?
zlotscha

Post by zlotscha »

nije valjda da ste zadovoljni kolicinom i kvalitetom informacija koje nude?
Skyfox

Post by Skyfox »

zlotscha

Post by zlotscha »

znaci tu grijesim, trebam se vise radovat zivotu :-)
hvala
Skyfox

Post by Skyfox »

zlotscha wrote:znaci tu grijesim, trebam se vise radovat zivotu :-)
hvala
:wink:
Nihad_27

Post by Nihad_27 »

Oglasi se objavljuju i na nekim sluzbenim stranicama. Primjer

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta na neodređeno vrijeme i prijem pripravnika
I – Načelnik općine raspisuje javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta na neodređeno vrijeme i prijem pripravnika na određeno vrijeme:

1. Samostalni stručni saradnik za poslove personala i ljudske resurse u Stručnoj službi Načelnika općine ( jedan izvršilac),
2. Samostalni stručni saradnik za prostorno planiranje u Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove ( jedan izvršilac ),
3. Viši stručni saradnik za građanska stanja u Odjeljenju za opštu upravu ( jedan izvršilac),
4. Šef Stručne službe načelnika i zajedničkih poslova - Šef Kabineta Načelnika (jedan izvršilac)
5. Veterinarski inspektor (jedan izvršilac)
6. Stručni saradnik za obnovu i rekonstrukciju - Pripravnik (jedan izvršilac).

http://www.srebrenica-opstina.org/naslovna.php
http://www.srebrenica-opstina.org/sekcije.php?cat_id=12
Post Reply