Web dizajn
Moderator: Benq
-
AmirBaa
#1 Re: Web dizajn
ja preporucujem joomlu, isto to radio za jednu firmu, lagano, fino, mozes lijep dizajn sam napraviti uz par tutorijala ili nadjes gotove template koji su bas jefitni 
-
klixo
#2 Web dizajn
Treca tema u dva dana
Ovako...
Pravim web stranicu za firmu imam .ba hosting i 1 GB prostora.Treba mi pomoco oko programa kojeg bi koristio
(tipa joomla,wordpress i sl.)
Davno sam nekad pravio te forume i bavio se web dizajnom tako da sam se zaboravio ,ali opet cu naucit
Da predjemo na konkretno :
Na stranici zelim predstaviti usluge koje cu nuditi firma.Ne trebaju mi flash zajebancije vec samo koja slika ,
nesto texta contact telefon/fax i to je to.Ali sad da nije bas ono seljacki vec kulturna i jednostavna stranica.
Koji program(softocolus se kaze ako se ne varam) bi bio najbolji za navede usluge ?
Ovako...
Pravim web stranicu za firmu imam .ba hosting i 1 GB prostora.Treba mi pomoco oko programa kojeg bi koristio
(tipa joomla,wordpress i sl.)
Davno sam nekad pravio te forume i bavio se web dizajnom tako da sam se zaboravio ,ali opet cu naucit
Da predjemo na konkretno :
Na stranici zelim predstaviti usluge koje cu nuditi firma.Ne trebaju mi flash zajebancije vec samo koja slika ,
nesto texta contact telefon/fax i to je to.Ali sad da nije bas ono seljacki vec kulturna i jednostavna stranica.
Koji program(softocolus se kaze ako se ne varam) bi bio najbolji za navede usluge ?
- polis
#3 Re: Web dizajn
pratim.
Ako neko već ima korak po korak neka postavi
Ako neko već ima korak po korak neka postavi
-
klixo
#4 Re: Web dizajn
Ima free templejta koji ce biti dovoljniAmirBaa wrote:ja preporucujem joomlu, isto to radio za jednu firmu, lagano, fino, mozes lijep dizajn sam napraviti uz par tutorijala ili nadjes gotove template koji su bas jefitni
-
kazo
#6 Re: Web dizajn
Na kojim stranicama mogu naci finih template-a za WP ?
- w0rld
#7 Re: Web dizajn
Da li mislis za kupnju ili besplatnih ?kazo wrote:Na kojim stranicama mogu naci finih template-a za WP ?
-
kazo
#8 Re: Web dizajn
Besplatnih naravno, za vjezbu mi treba. Nasao sam neke sto se kupuju i bas su vrh, pa kad bude kakvog posla onda njih kupitiw0rld wrote:Da li mislis za kupnju ili besplatnih ?kazo wrote:Na kojim stranicama mogu naci finih template-a za WP ?
- ned424
#9 Re: Web dizajn
Imas bezbroj templates samo ukucaj ba u google
http://bigtheme.net/wordpress
http://bigtheme.net/wordpress
- nermin_h00