Svaka zabit na svijetu ima posjetilaca u ovom obliku, ljudi malo putuju i to ali malo ih ima koje imaju prave turiste...
Moderator: O'zone
Svemirski_Jebach wrote:samo, majku mu, svi ostase po dva-tri dana i garant nisu potrosili vise od 200KM...pa hocel iko heftu makar ostat' il' cemo se i dalje hvaliti ruksak turistima?(mislim, svaka njima cast i nek ih je vise al' se od njih ne zivi).
Svaka zabit na svijetu ima posjetilaca u ovom obliku, ljudi malo putuju i to ali malo ih ima koje imaju prave turiste...
karanana wrote:I ja da sam stranac ne bih ni u Parizu htjeo ostati 7 dana. Trebaju se napraviti neki aranzmani od 5-7 dana gdje bi se sve vidjelo, bas kao na onim reklamama, enjoy ovo, enjoy ono....Recimo sletis u Sarajevo, provedes dan - dva tu. onda jedno jutro fino zapucas na planine. Mozda noc pod satorima ili u bungalovima uz domaci hljeb, kajmak, pitice....Onda se fino spustis prema Hercegovini, Mostar, Medjugorje, Hutovo blato...hercegovka loza, hasis, trava: dan-dva. U bus pa prema krajini...Una i ti fazoni, onda gore prema Banjaluci, to sve dan-dva i spustis se nazad u Sarajevo.
Samo nemamo mi infrastrukture za ovo.
bosmen wrote:problem su i jedni i drugi
nekvalificirani sto su po samoj prirodi stvari takvi
a kvalificirani sto ih nema