Gledam baznog up!-a i vidim da su ga bas isfuserili. Mislio sam da se ovako nesto poslije 107/C1/AYGO neće ponavljati, ali VW ih je nadmasio.
Ko kupi ovo pored bazne Pande, mislim da je debelo pogrijesio.

Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
Nema TDI, samo 1.0 MPI (60 i 75 KS)Lucazode wrote:Neću ako nije TDI
ElRe wrote:Nema TDI, samo 1.0 MPI (60 i 75 KS)Lucazode wrote:Neću ako nije TDI
Optimist wrote:Jel ovo vidim kurblu na Up-u mjesto dugmeta za podizanje/spustanje prozora?![]()
![]()
http://www.topgear.com/uk/volkswagen/up/verdictIt's good, the Up. Good enough that the facelifted Panda will have to have raised it's game several notches to match it, good enough to give the entire city car class a real shake up. You didn't expect any less, did you?
jah dežurnih branitelja ... kako sam počeo čitati temu zapitah se pa ima li išta da valja na tom up-u? a znam šta sam čitao po testovima, i onda ja ispadam "dežurni branitelj" a vi eto niste "dežurni pljuvači" ...johntra wrote:evo, dežurnih branitelja...![]()
ne diraj im u VW babovinu....![]()
šta reći, koju posluku porati? moj post je upućen na stvari koje su meni zasmetale, a koliko znam, ima ih dosta koji misle kao ja (taster za otvaranje stakla, vidljivi lim i slično)...jedina prednost up!-a jeste cijena, ništa drugo, te je zaista smiješno očekivati da će nešto ozbiljine ugroziti prodaju Pande, pogotovo kada se uzme u obzir da u ovoj klasi ima još solidnih autića...da, vrijeme će pokazati da li je up! flop poput njegovih neslavnih prethodnika, nadam se da neće završiti poput GLupa i Samante Fox...
ako se nastavi ovaj štrajk kamiondžija u Italiji, možda up! ušićari još koji prodati primjerak....