Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naime vozam "tricu" koja mi je iz nekog cudnog razloga prirasla srcu. Sad za ljetni odmor odlucili smo napraviti jedan mali road-trip, obici BiH, itd, i od prilike 7-10 dana cu biti u Sa.
Treba mi broj telefona \ ime servisa, kontam da napravim generalku, ono izmijeniti vecinu habajucih dijelova, remenje, pakne, lezajeve, sajle i tako te gluposti. Kljucni izrazi su kvalitet i pouzdanje. Licna iskustva pozeljna.
ma jok, kakav AC QUATRO
meni "radili" auto, syebo se
dobijem račun od skoro 200 KM a da nisu našli kvar
naplatili su rad koji su utrosiliu pronalazenju kvara, uredu, samo sto ga nisu našli
pojma nemaju, bio sam skoro i nista se nije promjenilo
i dalje pojma nemaju
Kod sve normalne raje vrijedi misljenje da se treba kloniti ovlastenog VW servisa (ASA), kao i AC Quatra. Malo ko je imao lijepo iskustvo s njima. Primjera ima mali milion, ali ne bih ovom prilikom o tome, da ne bude "rekla-kazala"... To je sve sto ti imam reci, a ti poslus'o ili ne, do tebe je.
I ja sam cuo da je Saradis prilicno ok.
Lik je dugogodisnji majstor, ulaze u svoj posao i modernizaciju kapaciteta.
Ima status ovlastenog servisa za vw i Skoda program, s tim da je puno jeftiniji od raznih ASA i Quattra,(nalazi se u Hotonju , van grada i moguce je da je i to razlog).Takodjer , cuo sam da puno ljudi sa novijim vw-ima ide kod njega.
malizeleni wrote:kontam da napravim generalku, ono izmijeniti vecinu habajucih dijelova, remenje, pakne, lezajeve, sajle i tako te gluposti. Kljucni izrazi su kvalitet i pouzdanje. Licna iskustva pozeljna.
Baš si s marsa. Generalka je sleng za potpunu reparaciju motora, na auto se svi dijelovi habaju, mijenjaj sve sto mislis da je otislo ili da mu se blizi kraj, pazi na porijeklo dijelova mnogi su neorginalni iz srbije ili turske, sretno.
malizeleni wrote:kontam da napravim generalku, ono izmijeniti vecinu habajucih dijelova, remenje, pakne, lezajeve, sajle i tako te gluposti. Kljucni izrazi su kvalitet i pouzdanje. Licna iskustva pozeljna.
Baš si s marsa. Generalka je sleng za potpunu reparaciju motora, na auto se svi dijelovi habaju, mijenjaj sve sto mislis da je otislo ili da mu se blizi kraj, pazi na porijeklo dijelova mnogi su neorginalni iz srbije ili turske, sretno.
Kako gdje Salu na stranu, znam za te fusheve, ima ih svuda. Zato se i raspitujem.
Karabaja wrote:SARADIS prema Vogošći. Servis je na nivou ovlaštenog, s tim da su cijene trostruko niže.
Može biti od pape ovlašten, ja ga STROGO PREPORUČUJEM IZBJEGAVATI. Možda je nekad bio dobar servis, ali danas gore neka djeca kolo vode. Stavljaju loše dijelove, ne sipaju novo ulje, neljubazni, papčine.
Karabaja wrote:SARADIS prema Vogošći. Servis je na nivou ovlaštenog, s tim da su cijene trostruko niže.
Može biti od pape ovlašten, ja ga STROGO PREPORUČUJEM IZBJEGAVATI. Možda je nekad bio dobar servis, ali danas gore neka djeca kolo vode. Stavljaju loše dijelove, ne sipaju novo ulje, neljubazni, papčine.