VW Servis u SA

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
malizeleni

#1 VW Servis u SA

Post by malizeleni »

:-) Tema je za 10, ALI.

Naime vozam "tricu" koja mi je iz nekog cudnog razloga prirasla srcu. Sad za ljetni odmor odlucili smo napraviti jedan mali road-trip, obici BiH, itd, i od prilike 7-10 dana cu biti u Sa.

Treba mi broj telefona \ ime servisa, kontam da napravim generalku, ono izmijeniti vecinu habajucih dijelova, remenje, pakne, lezajeve, sajle i tako te gluposti. Kljucni izrazi su kvalitet i pouzdanje. Licna iskustva pozeljna. :)
amrica

Post by amrica »

Probaj u AC QUATRO, tel 721 470.
tataratira

Post by tataratira »

ma jok, kakav AC QUATRO
meni "radili" auto, syebo se
dobijem račun od skoro 200 KM a da nisu našli kvar
naplatili su rad koji su utrosiliu pronalazenju kvara, uredu, samo sto ga nisu našli

pojma nemaju, bio sam skoro i nista se nije promjenilo
i dalje pojma nemaju

Lutvo je zakon
033 763666
SAAdnan

Post by SAAdnan »

Imas negdje na skenderiji prema grbavici covjeka koji radi sve kao u servisu vw ... dosta ga raje hvali ... malo se raspitaj za to
Karabaja

Post by Karabaja »

SARADIS prema Vogošći. Servis je na nivou ovlaštenog, s tim da su cijene trostruko niže.
Sarayman

Post by Sarayman »

Kod sve normalne raje vrijedi misljenje da se treba kloniti ovlastenog VW servisa (ASA), kao i AC Quatra. Malo ko je imao lijepo iskustvo s njima. Primjera ima mali milion, ali ne bih ovom prilikom o tome, da ne bude "rekla-kazala"... To je sve sto ti imam reci, a ti poslus'o ili ne, do tebe je.
ninja-san

Post by ninja-san »

I ja sam cuo da je Saradis prilicno ok.
Lik je dugogodisnji majstor, ulaze u svoj posao i modernizaciju kapaciteta.
Ima status ovlastenog servisa za vw i Skoda program, s tim da je puno jeftiniji od raznih ASA i Quattra,(nalazi se u Hotonju , van grada i moguce je da je i to razlog).Takodjer , cuo sam da puno ljudi sa novijim vw-ima ide kod njega.
skojotovski

Post by skojotovski »

edin donko, splitska ulica - kovacici
tel 033 207 900 tata-mata!
dr.iver

#9 Re: VW Servis u SA

Post by dr.iver »

malizeleni wrote:kontam da napravim generalku, ono izmijeniti vecinu habajucih dijelova, remenje, pakne, lezajeve, sajle i tako te gluposti. Kljucni izrazi su kvalitet i pouzdanje. Licna iskustva pozeljna. :)
Baš si s marsa. Generalka je sleng za potpunu reparaciju motora, na auto se svi dijelovi habaju, mijenjaj sve sto mislis da je otislo ili da mu se blizi kraj, pazi na porijeklo dijelova mnogi su neorginalni iz srbije ili turske, sretno.
malizeleni

#10 Re: VW Servis u SA

Post by malizeleni »

dr.iver wrote:
malizeleni wrote:kontam da napravim generalku, ono izmijeniti vecinu habajucih dijelova, remenje, pakne, lezajeve, sajle i tako te gluposti. Kljucni izrazi su kvalitet i pouzdanje. Licna iskustva pozeljna. :)
Baš si s marsa. Generalka je sleng za potpunu reparaciju motora, na auto se svi dijelovi habaju, mijenjaj sve sto mislis da je otislo ili da mu se blizi kraj, pazi na porijeklo dijelova mnogi su neorginalni iz srbije ili turske, sretno.
Kako gdje :P Salu na stranu, znam za te fusheve, ima ih svuda. Zato se i raspitujem.
zunazu

#11 Re:

Post by zunazu »

Karabaja wrote:SARADIS prema Vogošći. Servis je na nivou ovlaštenog, s tim da su cijene trostruko niže.
Može biti od pape ovlašten, ja ga STROGO PREPORUČUJEM IZBJEGAVATI. Možda je nekad bio dobar servis, ali danas gore neka djeca kolo vode. Stavljaju loše dijelove, ne sipaju novo ulje, neljubazni, papčine. :twisted:
missko

#12 Re: VW Servis u SA

Post by missko »

Da se ubacim kakvi su mercedesovi servisi kod nasi gdje ima
Throttle

#13 Re: Re:

Post by Throttle »

zunazu wrote:
Karabaja wrote:SARADIS prema Vogošći. Servis je na nivou ovlaštenog, s tim da su cijene trostruko niže.
Može biti od pape ovlašten, ja ga STROGO PREPORUČUJEM IZBJEGAVATI. Možda je nekad bio dobar servis, ali danas gore neka djeca kolo vode. Stavljaju loše dijelove, ne sipaju novo ulje, neljubazni, papčine. :twisted:
Znači, batice, 11 godina :mrgreen:
Karabaja

#14 Re: VW Servis u SA

Post by Karabaja »

Bože sačuvaj :D
Post Reply