VW RCD 310 - ima li izlaz za pojačalo ?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Golf forever
#1 VW RCD 310 - ima li izlaz za pojačalo ?
kako i glasi pitanje iz naslova, da li neko zna da li ovaj headunit ima izlaz na koje se može spojiti vanjsko pojačalo ??

- Golf forever
#3 Re: VW RCD 310 - ima li izlaz za pojačalo ?
koliko je dobro ili loše paralelno spajanje sa izlaza za zvučnike na high ulaz pojačala...ima li mogućnost da se sjebe sam headunit
-
Edisontije
#4 Re: VW RCD 310 - ima li izlaz za pojačalo ?
Ako želiš kvalitetniji zvuk onda moraš ugraditi aftermarket neki cd mp3 radio i naravno promijeniti sve zvučnike.
Moja preporuka je ALPINE.
http://www.alpine.hr/
ima lik u Sarajevu koji ovo ugrađuje. Govorim iz ličnog iskustva
Moja preporuka je ALPINE.
http://www.alpine.hr/
ima lik u Sarajevu koji ovo ugrađuje. Govorim iz ličnog iskustva
- ElDzidziIbnDzo
#5 Re: VW RCD 310 - ima li izlaz za pojačalo ?
Nema izlaze za pojacalo.
Ako hoces dobru muziku,onda uzmi RNS-510,promjeni zvucnike i to je to
Ako hoces dobru muziku,onda uzmi RNS-510,promjeni zvucnike i to je to
- Golf forever
#6 Re: VW RCD 310 - ima li izlaz za pojačalo ?
ja sam zadovoljan zvukom, mislim da je ustvari pravi proizvođač ovih uređaja BLAUNPAKT, ali se prodaju pod oznakama VW-a, koji je u vrhu auto audio tehnike
osim toga estetski smtram odlično uklopljen ovaj uređaj i da je bolji od bilo kojeg drugog klasičnog headunit-a ma koji bio zvučni proizvođač
na displeju uređaja se prikazuju i komande klime !!!
radi se o tome da imam odlično pojačalo Alpine i subwoofer Kenwood, i poenta je na njegovom spajanju na sistem i dobijanja onog bass jakog zvuka iz kutije gepeka, gdje bi bio smješten subwoofer
mislim da RNS 510 nije ništa zvučno kvalitetniji od 310, samo ima touchscreen ekran u boji i neke dodatne opcije
osim toga estetski smtram odlično uklopljen ovaj uređaj i da je bolji od bilo kojeg drugog klasičnog headunit-a ma koji bio zvučni proizvođač
na displeju uređaja se prikazuju i komande klime !!!
radi se o tome da imam odlično pojačalo Alpine i subwoofer Kenwood, i poenta je na njegovom spajanju na sistem i dobijanja onog bass jakog zvuka iz kutije gepeka, gdje bi bio smješten subwoofer
mislim da RNS 510 nije ništa zvučno kvalitetniji od 310, samo ima touchscreen ekran u boji i neke dodatne opcije