Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sta je ovo neki el-svabo rodjen u americi pa s koljena na kopljeno, il vec radi za VW servis
no iskreno, ima razlike izmedju ova dva auta, nesto je na strani Passata a nesto opet na strani Camry (MyCar), sve zavisno od samog pogona ispod haube do raznih opcija zavisno od $$$ koje si spreman ulozity
vala od svih folcvagena meni osta zelja za Passatom 1,8 Turbo.... ponasanje fantazija, ubrzanja zvjerska, strasan motor visoke kakvoce.... kad sam vidio koliko predju 350-400k km bez vece havarije.... eto od 1996 kad je izasao ovaj B4 ja mislim ja patim da ga nekad imam do kraja B5ice.... ne znam sto - ima neku momacku liniju jebacki sedan nimalo family izgleda ali samo taj sa TBom 1,8....
U par navrata me malo je falilo djavo ne navede da kupim polovan W8 ili onaj V6 2,8.... strahobalne mrcine....
Eto sad možeš još jednu lubenicu u krilu pridržavati umjesto da se zamlaćuješ s volanom. :
sve mi se nešto smiješi ona situacija djeteta na biciklu koje doziva oca i hvali se:
-baaaaboooo, vid me bez nogaaaa
-baaaabooo, vid me bez rukaaaa
GRRUUUUHHH (kvatitetan udes i slijetanje djeteta s bicikla)
-baaabooo, vid me bez zubaaa
Nije los auto, sta nije los strasan je, ali je uvijek i bilo koliko para toliko i muzike, a ja sam misljenja da se za novca koliko kosta ovaj pasat moze uzeti kud i kamo bolje auto.
E sada ima nesto drugo sto sam ja primjetio a vezano je za pasate. 80% auta koja me preteknu i koja vidim da ludo preticu su pasati ( obicno sa nekim turbo dizelskim motorima ) . Jel ima neko slicno iskustvo?