VW Golf all about

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
drndalo

#826 Re: VW Golf all about

Post by drndalo »

Kojoj firmi, koji VW, gdje ?
shin

#827 Re: VW Golf all about

Post by shin »

Jesam li ja ovo jedina osoba na svijetu koja ne voli kabriolete?
olensoner

#828 Re: VW Golf all about

Post by olensoner »

shin wrote:Jesam li ja ovo jedina osoba na svijetu koja ne voli kabriolete?
Nisi :-D
johntra

#829 Re: VW Golf all about

Post by johntra »

Samo jedna firma u Austriji radi sklapanje vozila... :D
citroen

#830 Re: VW Golf all about

Post by citroen »

Blobi wrote:
Gost1515 wrote::)

Image
Ma ta će Golf :D
Image

:D :D :D
frngla

#831 Re: VW Golf all about

Post by frngla »

citroen wrote:Image :D :D :D
šabane, zašto si očajan pa to radiš :lol:

edit: ovo je tema o vw-u, ne o opelu i slicnim konzervama, kao ta iz nicka ti npr :)
shibonja

#832 Re: VW Golf all about

Post by shibonja »

Znamo mi i bolje :D

Image
Gost1515

#833 Re: VW Golf all about

Post by Gost1515 »

shibonja wrote:Znamo mi i bolje :D
Ooo evo shibonje, ljubitelja miroljubive rasprave na forumu :D

dosadno u salonu, pa se foruma malo? :D
shibonja

#834 Re: VW Golf all about

Post by shibonja »

Gost1515 wrote:
shibonja wrote:Znamo mi i bolje :D
Ooo evo shibonje, ljubitelja miroljubive rasprave na forumu :D

dosadno u salonu, pa se foruma malo? :D
Hajd priznaj da je ona slika iznad , najjaca na ovom podforumu :)
citroen

#835 Re: VW Golf all about

Post by citroen »

frngla wrote:
citroen wrote:Image :D :D :D
šabane, zašto si očajan pa to radiš :lol:

edit: ovo je tema o vw-u, ne o opelu i slicnim konzervama, kao ta iz nicka ti npr :)
Hosh ga loma frnglice :D :D :D
frngla

#836 Re: VW Golf all about

Post by frngla »

ne dipr klocu :)
Rauber

#837 Re: VW Golf all about

Post by Rauber »

Od kad nisam vidio ovog Opela a da nije istruh'o nazad, ovo mora da ga je slikao nedugo poslije lakiranja.
drndalo

#838 Re: VW Golf all about

Post by drndalo »

golfista wrote:Image

poslije ovoga, opel i renault, štio se mene tiče, mogu napraviti avion, ili brod, pa i svemirski međugalatički brod, ali u moju garažu NEVER, a vi kakite koliko god hoćete, slika govori više od 1000 riječi.
Da si ti meni ziv i zdrav, mogao si bar neki drugi Renault navesti, ovaj je bio Caddy umjesto Caddy-ja, jedno 27 godina prije... Jedan od najboljih Renaultovih vozila, masina na kojoj su se pare zaradjivale, iako nije bio lijep... Mada ako pogledas svoj omiljeni VW/Skoda program iz tih godina, tek se onda mozes prepasti... Nesto kao:

Image
frngla

#839 Re: VW Golf all about

Post by frngla »

da, stvarno bolji je renault 4 (pravio se od 61 do 92) tad je vw pravio od legendarne bube pa do golfa 3 :) doduse skoda je tada bila u komunistickim rukama, al' opet je bio rapid i slicni skodini legendarni modeli, tako i tebi da kazem, ne dipr :D
shibonja

#840 Re: VW Golf all about

Post by shibonja »

U sta se sve nas narod danas ne zaklinje?!A ovu hrdju sam uradio u najnovijem photoshopu :lol:

Image
Image
frngla

#841 Re: VW Golf all about

Post by frngla »

fakat si kreten nedokazni, pa jebo te mercedes iz tog perioda je hrdjao, to je nesto normalno, sta zelis s tim da kazes bolan, bolan?
drndalo

#842 Re: VW Golf all about

Post by drndalo »

frngla wrote:da, stvarno bolji je renault 4 (pravio se od 61 do 92) tad je vw pravio od legendarne bube pa do golfa 3 :) doduse skoda je tada bila u komunistickim rukama, al' opet je bio rapid i slicni skodini legendarni modeli, tako i tebi da kazem, ne dipr :D
Bogami ga ja volim dobro naditpr, pa se dodji naparit' slobodno...

Malo i procitaj ponesto, pa mozda shvatis sta sam napisao... A mozda i ne... Reno 4 je bio jako uspjesan model, za namjene za koje je napravljen, a to ne bi bio da je bio los auto... O ostalom mozemo pricati...
frngla

#843 Re: VW Golf all about

Post by frngla »

drndalo wrote:Bogami ga ja volim dobro naditpr, pa se dodji naparit' slobodno...

Malo i procitaj ponesto, pa mozda shvatis sta sam napisao... A mozda i ne... Reno 4 je bio jako uspjesan model, za namjene za koje je napravljen, a to ne bi bio da je bio los auto... O ostalom mozemo pricati...
pa ti si sam poredio vw-a iz tog perioda sa renaultom samim tim si poredio cetvorku sa legendarnom bubom :) ako ces tako svako auto je uspjesno jer je svako namijenjeno za prevoz od tacke a do tacke b

ps
cetvorka je tipa zastave, svi su ga kleli al' jbg svi su imali zastavu, bar jednu u porodici jer se nije moglo kupiti bolje :)
shibonja

#844 Re: VW Golf all about

Post by shibonja »

frngla wrote:fakat si kreten nedokazni, pa jebo te mercedes iz tog perioda je hrdjao, to je nesto normalno, sta zelis s tim da kazes bolan, bolan?
Opusti se ,ovo je podforum auta a ne religija ili politika :)
Lubenicar gore je generacija Kadeta suze :dance:
drndalo

#845 Re: VW Golf all about

Post by drndalo »

frngla wrote:
drndalo wrote:Bogami ga ja volim dobro naditpr, pa se dodji naparit' slobodno...

pa ti si sam poredio vw-a iz tog perioda sa renaultom samim tim si poredio cetvorku sa legendarnom bubom :) ako ces tako svako auto je uspjesno jer je svako namijenjeno za prevoz od tacke a do tacke b

ps
cetvorka je tipa zastave, svi su ga kleli al' jbg svi su imali zastavu, bar jednu u porodici jer se nije moglo kupiti bolje :)
Ja sam imao Zastavu 101 Confort, i nikada je nisam kleo, da ti kazem koliko mi je trosila, i koliko mi se kvarila, sad bi ti zapalio svoj auto... To naravno ne znaci da je bila super, ali nije bila ni losa... Mada je bilo ljudi koji su bas lose prolazili s njom...

Ne, ja sam rekao da poredjenje ljepote iz tih doba vuce poredjenje VW perjanica sa Beppom Josreph... Sto i nije cudno, jer je Buba "nacrtana" prije II Sv. rata... Taman kao i Beppa...
frngla

#846 Re: VW Golf all about

Post by frngla »

nije ba, nerviras me svojom anti vw politikom, mislim vozis opela i ubjedjujes okolo ljude kako su mutavi sto voze vw, nekom je jednostavno drag vw kao vw, ne vidim nikakav problem u tome... ti sad kao da prosvijetlis te ljude, okacis sliku passata lubenicara iz 85-e hrdjavog do pola vrata, sta je poenta?
drndalo

#847 Re: VW Golf all about

Post by drndalo »

Mislim da ti je htio reci da su mozda taj Passat (cak i bez hrdje) i ovaj Kaddet od maloprije vjerovatno istog godista... Opet o ljepoti...
sinus

#848 Re: VW Golf all about

Post by sinus »

Auto će biti onakvo kako ga vlasnik održava.

Po meni ova hrđa više govori o vlasniku, nego o autu...što se tiće opela ili bilo kojeg drugog auta i to su limene kante ako ih ne održavaš.

E sad ne bih da ulazim u to što je moderno pljuvati po Golfu i što nisi faca u raji ako to ne radiš, a svi potajno žele da provozaju peticu, šesticu, pasata ovog onog itd... :D

Svaka marka auta ima svoje mane i prednosti, i smiješno je govoriti kako je na današnjem vremenu neko superiorniji od drugog kada su sve to nijanse postale...
sinus

#849 Re: VW Golf all about

Post by sinus »

drndalo wrote:Mislim da ti je htio reci da su mozda taj Passat (cak i bez hrdje) i ovaj Kaddet od maloprije vjerovatno istog godista... Opet o ljepoti...
Neko davno kaza: Ljepota je u očima posmatrača.
Mlad i Nevin

#850 Re: VW Golf all about

Post by Mlad i Nevin »

Passat lubeničar :lol: :lol: :lol:
Locked