Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote: ↑04/05/2020 13:03
Opet poredi mazdu sa golfom, ne moze, golf je i dalje ukupno gledajuci bolji auto. Ako je skup, to ne znaci da je loš, naprotiv...
pa sta sam ja rekao
to znaci da ce kad ostari idalje biti iza neprakticne trojke/corolle/ceeda po pouzdanosti iako je dosta skuplji..
Testwagenpreis inkl. Sonderausstattung 45.890 Euro
Da nisu trebali staviti DISPLEJ sa tipkama mozda? (ekran je kod TVa)
jebo ih on,imam kuci tv 55",ne treba mi u autu..
bolje od ovog ne treba i to rnomalne firme znaju
govno je govno svidjelo se to nekome ili ne..
Tuga je sto ti nisi relevantan uopste o tome da pises
Mrzio ti i tebi slicni, Golfa ili ne,on je mjerilo jedne klase i prema njemu se drugi proizvodjaci ravnaju (pokusavaju da ga prestignu). Jaka je konkurencija svima i prodajni rezultati i popularnost u Evropi sve govori
ne mrzim ja nista,samo iznosim misljenje i cinjenice al mnogima je tesko svarit da je prosjek ko i ostali..a ovo sa ekranima da hoce sto prije zavrsiti..
samo mi jos recite da je bolji od novog keca i da zavrsimo dilemu
amar1994 wrote: ↑04/05/2020 13:32
zato si ti uzorit a ja nisam
ne mrzim ja nista,samo iznosim misljenje i cinjenice al mnogima je tesko svarit da je prosjek ko i ostali..a ovo sa ekranima da hoce sto prije zavrsiti..
samo mi jos recite da je bolji od novog keca i da zavrsimo dilemu
Necu ja reci da je bolji ili da je gori. Ali je uspjesan na trzistu. Model koji VWu donosi lovu(nemoj sad samo spike dok je ovaca bice i vune).
amar1994 wrote: ↑04/05/2020 12:21
3 idalje najljepsi auto u klasi,i unutra i izvana,ne moze bit najbolji jer je ocajna preglednost,gepek i za neke zadnja klupa
ova rugoba ce opet bit najprodavaniji model u evropi ,koji li se debil sjetio da sve stavi na ekran i touch skrin
A da ne pricamo da buka mnogo ovisi o samoj podlozi na kojoj se testirano vozilo krece, velicine i vrste pneumatika itd.
Eno i A klasa kosta 80k KM pa niko ne govori da ne valja.
Pa dobro,eto isto je onda,oba auta na 18 ,znaci dobar posao uradjen nakon 4 modela doduse
jeste al je mercedes nije "narodni" auto nit se pretstavlja tako,a i ponuda motora i dzidza sve govori ,manje su reklamirali A klasu nego golfa,marketing je cudo a masa se lijepi ko muhe na *****
Last edited by amar1994 on 04/05/2020 13:42, edited 1 time in total.
Amare, kad je izasao prvi touchscreen telefon, ti si sigurno govorio da je to glupost i da je Nokia 3310 sve sto ti treba. Danas, i ti a i cijeli svijet koristite touchscreen telefon. Tako je isto i sa autima. VW je trendseter. Oni su sad uveli touchscreenove u Golfa, Mazda ce za 3 godine. I svi ovi ostali poluproizvodjaci poluauta.
Golf nije za kokuze. Golf platis, ali zato imas sve s njim. Azijske nakaze platis manje, ali se moras kriti i parkirati daleko da te neko ne vidi sta vozis.
Entropio wrote: ↑04/05/2020 13:55
Amare, kad je izasao prvi touchscreen telefon, ti si sigurno govorio da je to glupost i da je Nokia 3310 sve sto ti treba. Danas, i ti a i cijeli svijet koristite touchscreen telefon. Tako je isto i sa autima. VW je trendseter. Oni su sad uveli touchscreenove u Golfa, Mazda ce za 3 godine. I svi ovi ostali poluproizvodjaci poluauta.
Golf nije za kokuze. Golf platis, ali zato imas sve s njim. Azijske nakaze platis manje, ali se moras kriti i parkirati daleko da te neko ne vidi sta vozis.
To je to, al' dzaba amarku pisati i objasnjavati..
A da ne pricamo da buka mnogo ovisi o samoj podlozi na kojoj se testirano vozilo krece, velicine i vrste pneumatika itd.
Eno i A klasa kosta 80k KM pa niko ne govori da ne valja.
Pa dobro,eto isto je onda,oba auta na 18 ,znaci dobar posao uradjen nakon 4 modela doduse
jeste al je mercedes nije "narodni" auto nit se pretstavlja tako,a i ponuda motora i dzidza sve govori ,manje su reklamirali A klasu nego golfa,marketing je cudo a masa se lijepi ko muhe na *****
Mogu biti oba auta na 18, ako nisu iste marke gume, nece ni buka biti ista.
Kako mozes porediti BMW serije 1 sa Golfom a ne mozes A klasu?
Ponuda motora za 80 hiljada podrazumijeva 1.5 dci sa 115 ks.