Vuneny ??

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
freak_with_a_laptop

#1 Vuneny ??

Post by freak_with_a_laptop »

gostuju veceras .. pa nesto kontam, mozda da odem ... ali ... nikad ja za ovaj band cula nisam? :? Na netu ima nesto malo informacija - momci iz Mostara, sviraju instrumental, rock, ambient ... jesu vama poznati i vrijedi li skoknuti na koncert? :D
glavabojezida

Post by glavabojezida »

meni su qrac
upeglase do bola bolje ti je ne idi
Altsa

#3 Re: Vuneny ??

Post by Altsa »

freak_with_a_laptop wrote:gostuju veceras .. pa nesto kontam, mozda da odem ... ali ... nikad ja za ovaj band cula nisam? :? Na netu ima nesto malo informacija - momci iz Mostara, sviraju instrumental, rock, ambient ... jesu vama poznati i vrijedi li skoknuti na koncert? :D
svakako otidji. odlicni su.
anais_nin

#4 Re: Vuneny ??

Post by anais_nin »

Altsa wrote:
freak_with_a_laptop wrote:gostuju veceras .. pa nesto kontam, mozda da odem ... ali ... nikad ja za ovaj band cula nisam? :? Na netu ima nesto malo informacija - momci iz Mostara, sviraju instrumental, rock, ambient ... jesu vama poznati i vrijedi li skoknuti na koncert? :D
svakako otidji. odlicni su.
pridruzujem se :D nadam se da si otisla....ja da sam tu bila bih sigurno na toj svirci...uvijek dobra atmosfera i energija....nije za svakoga :D meni su extra....
Ddur

Post by Ddur »

Vuneny :thumbup:
Al istina da nisu za svakoga
Post Reply