vukovi, pazite se!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
+od 13 godina

#1 vukovi, pazite se!

Post by +od 13 godina »

Vidite sta se desava u Olovu!!!
Pazite se, vukovi su opasne zvijeri!!! :D :D :( :shock: Rijesiti problem kao sto bi G.W.Bush to ucinio!

IZVOR:http://olovo.net/olovo/modules/news/art ... storyid=20

Novosti : Ostrijel vukova u Olovu postala svakodnevnica

"Nakon što su nedavno u hajci ostrijelili jednog vuka, olovski lovci su danas ponovili uspjeh. Brojnost vukova na ovom području smanjena je još za četiri primjerka. Spretni strijelci ovoga puta bili su Senad Merdan i njegov sin Merdin te Hazim Numanović i Ahmo Đogić.
Ostrijeljeni vukovi poredani na haubi terenca, izazvali su pažnju brojnih prolaznika ulicama Olova. Mnogima je ovo bio prvi put da vide ovu u posljednje vrijeme sve brojniju zvijer.Prema riječima iskusnih lovaca do sada nije zabilježeno da se samo u jednoj akcije ostrijele čak četiri vuka.Za veliku brojnost vukova na ovom području još uvijek niko nema pravog objašnjenja."
da pamtis

Post by da pamtis »

Spretni strijelci ovoga puta bili su Senad Merdan i njegov sin Merdin te Hazim Numanović i Ahmo Đogić.
:x :x krkani :x :x
mostarac

Post by mostarac »

meni su lovci isto sto i ubice :x :x :x :x

Mogu shvatiti i opravdati seljaka koji ubije vuka jer mu kolje ovce i to je OK, ali ostali lovci su obicne krvolocne ubice
gavrilo

Post by gavrilo »

jebo te ostale evropske drzave sa ponosom javljaju kako se ponovo pojavio vuk (pa bio to samo jedan!) u njihovim sumama, a mi sa ponosom javljamo kako smo ubili cetiri komada :-? :sad:
+od 13 godina

Post by +od 13 godina »

gavrilo wrote:jebo te ostale evropske drzave sa ponosom javljaju kako se ponovo pojavio vuk (pa bio to samo jedan!) u njihovim sumama, a mi sa ponosom javljamo kako smo ubili cetiri komada :-? :sad:
Pa eto ja kada sam prvi put procitao vijest konto sam da je nisam kako treba procitao.
Vala bas su krkani.
:x
Post Reply