Vukašin B. @ Eurosong 2010
Moderator: _BataZiv_0809
- Globus
#51 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Nek posalju Dinu Merlina vala .. ako zele uspjeh .. ha ya .. Il najbolje bi bilo da mi nadjemo jednog predstavnika i da svake godine on ide .. pa da vidimo kako napreduje taj isti 
- sheilak
#52 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Da, stvarno, sta fali Puski? Zaista super glas, a i pjesme su mu vecinom bile sasvim ok.mima wrote:A sta fali Amelu Curicu....Igoru Vukojevicu....Puski.....momci super pjevaju......pa bolje da su izabrali Selmu Bajrami
Ne znam ko bira te nase predstavnike. Neka komisija? Koja glupost, ali opet sve je bolje od one Marije, sto je pjevala o nekoj rijeci. Mozda je toj komisiji u cilju da biraju djecu ( malu i odraslu) za Mali slager ili neku gradsku priredbu.
Mozda ne shvataju. Mozda im se treba objasniti.
- maler
#53 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
eurosong je samo glupi politički festival muzike tj. pjesmica ranga ala šlagerčić
- burek_in_space
#54 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Mala Marija samo izgleda malasheilak wrote: Da, stvarno, sta fali Puski? Zaista super glas, a i pjesme su mu vecinom bile sasvim ok.
Ne znam ko bira te nase predstavnike. Neka komisija? Koja glupost, ali opet sve je bolje od one Marije, sto je pjevala o nekoj rijeci. Mozda je toj komisiji u cilju da biraju djecu ( malu i odraslu) za Mali slager ili neku gradsku priredbu.
![]()
Mozda ne shvataju. Mozda im se treba objasniti.
-
billy_zmaj
#55 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
SRAMOTA ZA CIJELU EKIPU OVOGODISNJEG EUROSONGA!
PORED TAKO DOBRIH PRIJAVLJENIH KANDIDATA, KAO PRVO VELIKO IME BH ESTRADE SELMA BAJRAMI KOJA BI ODLICNO PREDTSAVLJALA VASU ZEMLJU, PA AMELA CURICA I PUSKARA, VI IZABRASTE OVOG VUKASINA, STO U SVOJOJ DRZAVI PROSLE GOD NIJE DONIO POBJEDU, PA STE OVE GODINE UZELI SAMO JEDAN ODPADAK! Cijela drzava se ne slaze sa ovogodisnjim predstavnikom, trebali ste makar napraviti show da gradjani sami izglasaju pobjednika, ali bez namjestaljki koje su vam u krvi! Ubuduce triput razmislite pa presjecite odluku, Selma je bila veliki favorit, od svih zemalja ste mogli dobiti veliki br glasova, jer selma je vrh po evropi, pozz iz Slovenije!
PORED TAKO DOBRIH PRIJAVLJENIH KANDIDATA, KAO PRVO VELIKO IME BH ESTRADE SELMA BAJRAMI KOJA BI ODLICNO PREDTSAVLJALA VASU ZEMLJU, PA AMELA CURICA I PUSKARA, VI IZABRASTE OVOG VUKASINA, STO U SVOJOJ DRZAVI PROSLE GOD NIJE DONIO POBJEDU, PA STE OVE GODINE UZELI SAMO JEDAN ODPADAK! Cijela drzava se ne slaze sa ovogodisnjim predstavnikom, trebali ste makar napraviti show da gradjani sami izglasaju pobjednika, ali bez namjestaljki koje su vam u krvi! Ubuduce triput razmislite pa presjecite odluku, Selma je bila veliki favorit, od svih zemalja ste mogli dobiti veliki br glasova, jer selma je vrh po evropi, pozz iz Slovenije!
-
*mima*
#56 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
billy_zmaj wrote:SRAMOTA ZA CIJELU EKIPU OVOGODISNJEG EUROSONGA!
Ko? Ko je izabrao?
-
billy_zmaj
#57 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
pozz iz Slovenije, zelim vam sto losiji prolaz, da ekipi eurosonga da evropa do znanja da pobjedjuje kvalitet,a ne namjestaljke i potplacivanje! Jedna Selma Bajrami bila odlicna predstavnica BiH, svaka joj cast, mnogo je postujemo kao umjetnicu u Sloveniji, Selma samo naprijed zelimo ti mnogo uspjegha na novom albumu!
Radio Ena!
Radio Ena!
-
dezurni_ucenik
#59 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Bolje i Vukasin da nas predstavlja,nego ovaj lik ...
http://www.alenalbinovic.com/index.php? ... &Itemid=31
http://www.alenalbinovic.com/index.php? ... &Itemid=31
-
somethings
#60 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Selma Bajrami. 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#61 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Sjedi veceras Vukasin u Vatri, kraj izloga i pije kaficu.
A to djevojke po ulici...eno Vukasina.

A to djevojke po ulici...eno Vukasina.
-
lolo_lolo
#62 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
jesi primjetio masnicu ispod lijevog okaladyblue18 wrote:Sjedi veceras Vukasin u Vatri, kraj izloga i pije kaficu.![]()
A to djevojke po ulici...eno Vukasina.![]()
-
Bega_ludi
#63 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
ma kakvi kvaliteti, kvantiteti ,...
sve je to politika bola
sve je to politika bola
- Ares 1921
#64 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Čačak , Čačak šumadijski rock'n'roll 
- sheryrosenberg
#65 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Odvratni frustrirani jadnichak,bio stalno nominovan,niko ga nije volio, pa ga OT progurala glasovima,jos jedan namjesteni lik Sase Dragic igrac iz Srbije,zalosno da nam se tako podvaljuje svashta ,a skoro svaki nas pjevac vrijedi za njihova tri onaj najgorisamo mi nemamo lazljivih reklama gdje izmisljamo i namecemo "zvijezde".
Zbog svega,nadam se da ce zavrsiti kao Igor Cukrov iz Croatia
(((
Zbog svega,nadam se da ce zavrsiti kao Igor Cukrov iz Croatia
- vox-populi
#66 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Meni fakat nije jasno kako se neko jos uvijek moze loziti na ono njesra od Eurosonga. Eurosong je nesto i znacio u muzickom svijetu 60tih i 70tih godina a pad je poceo vec 80tih. Danas je to trecerazredni muzicki festival na koji se trosi bezobrazna suma novca a u slucaju BiH, grupica uhljupa ugodno zive od vasih para, Al eto, nek smo i mi tamo, sitna je to lova, par stotina hiljada KM.
- Vitezanin
#67 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Dok ne čujem pjesmu...ne znam ništa.
Ali VukaŠin dobro pjeva, ima karizmu. Dobar početak.
Ali VukaŠin dobro pjeva, ima karizmu. Dobar početak.
- Vitezanin
#68 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Finale Eurosonga je prošle godine gledalo 127.000.000 ljudi (riječima: stotinu dvadeset i sedam milijuna ljudi).vox-populi wrote:Meni fakat nije jasno kako se neko jos uvijek moze loziti na ono njesra od Eurosonga. Eurosong je nesto i znacio u muzickom svijetu 60tih i 70tih godina a pad je poceo vec 80tih. Danas je to trecerazredni muzicki festival na koji se trosi bezobrazna suma novca a u slucaju BiH, grupica uhljupa ugodno zive od vasih para, Al eto, nek smo i mi tamo, sitna je to lova, par stotina hiljada KM.
Osim sr... pjesama koje se tu pojavljuju ne može se poreći kvaliteta mase pjesama koje se tu predstavljaju.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#69 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
mejdan wrote:Svaki predstavnik koji pristane da predstavlja BiH na Eurosongu, trebao bi da stane pred kamere nacjonalne televizije i da kaze: ponosan sam sto cu predtavljati svoju domovinu BiH na eurosongu. Ja sam Bosanac! E sto bi Vukasin zapjevo. Fucka se njemu za BiH. A svima vama koji, da izvinete, kenjate o toleranciji i kako vam to nije bitno, trebalo bi poslati koju granatu da vas malo rzdrma. Nije ih odavno bilo izgleda!
- Ajatolah_
#70 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Predstavnik Hrvatske - Feminnem! 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#71 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
ovo ko naše predsjedništvo... samo se rotiraju 
- therrarrius
#72 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
O Boze svemoguciEdoI wrote:Predstavnik Hrvatske - Feminnem!
Hajd neka i oni uvoze ponesto naseg smeca.
- vee-jay
#73 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
meni bas super pjesmica, a inace je dora ovaj put bila sasvim OK
- Loulou
#74 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
One dobro pjevaju, to im se ne može osporit, al' pjesmuljak... mi se ne sviđa.
- alica.k
#75 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
gledala doru i kontam kako ce namjestit feminemkama da pobjede...i et, sta bi...pobijedile one.
inace, ova im nova predobro pjeva, tek sad se dobro vide kako ove dvije nemaju blage veze s pjevanjem.
inace, ova im nova predobro pjeva, tek sad se dobro vide kako ove dvije nemaju blage veze s pjevanjem.