Vuk Drašković
- manijak1
-
Prijepoljka
Pocetnicicu, pogresno si smjestila skracenicu tzv. - ne ide ona uz BiH, nego uz tzv. RS, ali si "pravilno" napisala rijec "srbi" u tzv. RS - malim slovom!!!, a i logika ti je ... da ne kazem sta...no, mala si jos, kad porastes, kasce ti se samo...Minnela wrote:ma bravo pocetnicicueagle wrote:Gradjani RS stopostotno NE ZELE da imaju veze sa tzv. BIH.Ne vidim sta vam nije jasno.Drugim rjecima, ako albanska manjina na Kosovu ima pravo,imace i srbi u RS, logicno!![]()
koliko ti je godina kad si tako"logican" ?
![]()
- manijak1
Pa sadeagle wrote:Ne prizeljkujem ja rat za razliku od tebe, a ti ga i dalje prizeljkuj pa ce biti stara prica "HELP BAZNIA"![]()
![]()
Ja ti samo hoću reći
-
Goran_35
ako bi medjunarodna zajednica priznala "pravo narodu na referendum" onda takvo pravo nebi imali samo Srbi u Bih vec i Bosnjaci u Srbiji,Bosnjaci u Crnoj Gori,Talijani u Hrvatskoj,Madjari u Vojvodini,Turci u Bugarskoj,Baskijci u Spaniji itd,itd,itd...eagle wrote:Gradjani RS stopostotno NE ZELE da imaju veze sa tzv. BIH.Ne vidim sta vam nije jasno.Drugim rjecima, ako albanska manjina na Kosovu ima pravo,imace i srbi u RS, logicno!
Zato jednostavno,
sta to znaci?
Znaci da ako obicni covjek hoce da ima nesto u dzepu a da ne bude fukara
Milencetove price o nekom "boljem" blentitetu su ipak samo priche.Pogledajte u svoje dzepove i sve ce vam biti jasno.Ali nije vam jasno,pa cete nastaviti,a ja savjetujem da opet pogledate u svoje dzepove za godinu,pa za dvije,pa za tri...
- manijak1
- manijak1
Do sada
-
onakoBezveze
Slusaj jado, jadni.eagle wrote:To ti mislis da sam pogresno napisaO!!!
Realno Republika Srpska je stabilnija od lakrdije tzv. bih, vidjeces ti kad hrvatima pukne film![]()
Ako si ti ponosan da jednu administrativnu tvoreninu koja je izgranjena na progonima, ubistvima onda je i uzivaj. Taj glupi entitet tvoj je stvoren putem politickih pregovora, a sve da bi se zaustavio rat. Drzava Bosna i Hercegovina postoji dugo, nadurala je svakakvog kretenluka, pa i tvog ce.
Ne mogu da shvatim gdje je vama ljudima obraz pa da ste toliko ponosni na nesto sto je stvoreno fasistickim metodama pljacke, pretjerivanja i ubistava? Gdje su ti morali?
Kad vratite opljackano, date ljudima da se vrate svojim kucama, pohapsite optuzene za zlocine (a jedina ste strana u BH koja to jos nije uradila!), onda mozete traziti neke stvar, i tek onda mozete ocekivati da vas iko za ozbiljno shvati.
Sve ostalo je proseravanje ...
- manijak1
Tebi je praksa nepoznata kategorija
dok već tvoje teorije o Velikoj Srbiji ne mogu prihvatiti
A đe si ti izašao

A đe si ti izašao
-
zzzzz
RS postoji dok je Dejtona, nema Dejtona nema ni entiteta.....svako poredjenje s Kosovom je smijesno i istorijski neutemeljeno.
Najbolji odgovor Draskovicu je dao madjarski premijer u evropskom parlamentu "kukate za Kosovom a i sami ste uzeli tudju teritoriju, Vojvodina nikad nije bila vasa".......
Najbolji odgovor Draskovicu je dao madjarski premijer u evropskom parlamentu "kukate za Kosovom a i sami ste uzeli tudju teritoriju, Vojvodina nikad nije bila vasa".......
-
_BosanaC
Za takva pitanja procitaj pravila foruma. Rad moderacije se javno ne komentarise, za to postoji sankcija. Ako te jos sta interesuje posalji PM i, opet ponavljam, drzi se pravila.eagle wrote:Znaci to vam je praksa na forumu kad vam neko izadje da parira vi brisete???Ili su to samo zelje forumasa???
-
Prijepoljka
To sto sam ti se obracala u zenskom rodu, to znaci da sam mislila na jednu zamjensku imenicu koja se najcesce upotrebljava za takve kao sto si ti...eagle wrote:To ti mislis da sam pogresno napisaO!!!
Realno Republika Srpska je stabilnija od lakrdije tzv. bih, vidjeces ti kad hrvatima pukne film![]()
A u novom komentaru rijec "lakrdija" ti je na pogresnom mjestu, ne pretjeruj majke ti mile...spusti se malo na zemlju...ne brukaj se, jos si poceo da prijetis sa Hrvatima...zivo me zanima sta ce mi se to desiti kad njima "pukne film"...
-
silverzetty
U BiH izgleda da 99% stanovnika još uvjek živi u 1993.g. i spremno je da živi narednih 50 god u istoj!onakoBezveze wrote:Slusaj jado, jadni.eagle wrote:To ti mislis da sam pogresno napisaO!!!
Realno Republika Srpska je stabilnija od lakrdije tzv. bih, vidjeces ti kad hrvatima pukne film :D :D
Ako si ti ponosan da jednu administrativnu tvoreninu koja je izgranjena na progonima, ubistvima onda je i uzivaj. Taj glupi entitet tvoj je stvoren putem politickih pregovora, a sve da bi se zaustavio rat. Drzava Bosna i Hercegovina postoji dugo, nadurala je svakakvog kretenluka, pa i tvog ce.
Ne mogu da shvatim gdje je vama ljudima obraz pa da ste toliko ponosni na nesto sto je stvoreno fasistickim metodama pljacke, pretjerivanja i ubistava? Gdje su ti morali?
Kad vratite opljackano, date ljudima da se vrate svojim kucama, pohapsite optuzene za zlocine (a jedina ste strana u BH koja to jos nije uradila!), onda mozete traziti neke stvar, i tek onda mozete ocekivati da vas iko za ozbiljno shvati.
-
onakoBezveze
Ne kontam, jel ovo komentar na moj post, ili od ovog drugog junacine?silverzetty wrote:U BiH izgleda da 99% stanovnika još uvjek živi u 1993.g. i spremno je da živi narednih 50 god u istoj!onakoBezveze wrote:Slusaj jado, jadni.eagle wrote:To ti mislis da sam pogresno napisaO!!!
Pitam ovo jer ovaj komentar apsolutno nema veze sa ovim sto sam ja pisao ...
-
krkanko
'rs' je politicki stabilnija j samo zbog jednog razloga, er je genocidom ocistila podrucje od Hrvata i Bosnjaka.eagle wrote:To ti mislis da sam pogresno napisaO!!!
- Maraschino
Ja se nadam da ce radikali pobijediti
prvo ce se izmedju sebe obracunati
a za izlazak van granica,nemaju oni ono sto su imali '92 god.
osim mikrofona(koznih naravno)
zato,mirno spavajte

prvo ce se izmedju sebe obracunati
a za izlazak van granica,nemaju oni ono sto su imali '92 god.
osim mikrofona(koznih naravno)
zato,mirno spavajte
-
Jastreb35
Ne moze se druge narode pobiti i protjerati, a onda u tim etnicki homogenim podrucjima organizovati nekakav referendum. Foca, Visegrad, Zvornik, Prijedor, Bratunac, Vlasenica, Srebrenica itd su imali vecinski bosnjacko stanovnistvo.eagle wrote:Gradjani RS stopostotno NE ZELE da imaju veze sa tzv. BIH.Ne vidim sta vam nije jasno.Drugim rjecima, ako albanska manjina na Kosovu ima pravo,imace i srbi u RS, logicno!