Vuk Drašković
-
lul
#1 Vuk Drašković
ne mogu da vjerujem da još nema teme vezane za izjavu Vuka Draškovića o povlačenju paralele izmedju nezavisnosti Kosova i "Šumske".
šta vi mislite?
ipak se radi o ministru vanjskih poslova mislim da nije zajebancija!
šta vi mislite?
- zlatiborka
#2 Re: Vuk Drašković
Nije zajebancija, neki politicari iz Federacije su reagovali ostrije, dok ovi iz RS mudro sute i cekaju sta ce se dalje desiti ili sta ce ko vec reci na izjave Vuka Draskovica.lul wrote:ne mogu da vjerujem da još nema teme vezane za izjavu Vuka Draškovića o povlačenju paralele izmedju nezavisnosti Kosova i "Šumske".
šta vi mislite?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3 Re: Vuk Drašković
Prestao sam pušti, nakupovao konzervi, brašna i ostalo, svako jutro džogiram, odmastio sam što je trebalo odmastiti. Ne idem nigdje, čekam poziv da branim domovinu(Cijelu Republiku BiH), sebe i obitelj.lul wrote:ne mogu da vjerujem da još nema teme vezane za izjavu Vuka Draškovića o povlačenju paralele izmedju nezavisnosti Kosova i "Šumske".
šta vi mislite?
Četnicima treba zavrnuti šiju! Ako neće Amerikanci i MZ, onda moramo mi.
-
latinalover
#4 Re: Vuk Drašković
potpisujem...samo sto treba napraviti razliku izmedju bosanskih prasvoslavaca i cetnika(koljaca koji hoce da nas istrijebe)PipiDugaDevetka wrote:Prestao sam pušti, nakupovao konzervi, brašna i ostalo, svako jutro džogiram, odmastio sam što je trebalo odmastiti. Ne idem nigdje, čekam poziv da branim domovinu(Cijelu Republiku BiH), sebe i obitelj.lul wrote:ne mogu da vjerujem da još nema teme vezane za izjavu Vuka Draškovića o povlačenju paralele izmedju nezavisnosti Kosova i "Šumske".
šta vi mislite?
jedino mi je problem sto cu morati u formu.,..
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Tema je Vuk D., on je četnik...veoma dobro pravim razliku!
-
sanco
#7 Re: Vuk Drašković
potpisujem...samo sto treba napraviti razliku izmedju bosanskih prasvoslavaca i cetnika(koljaca koji hoce da nas istrijebe)latinalover wrote:PipiDugaDevetka wrote:Prestao sam pušti, nakupovao konzervi, brašna i ostalo, svako jutro džogiram, odmastio sam što je trebalo odmastiti. Ne idem nigdje, čekam poziv da branim domovinu(Cijelu Republiku BiH), sebe i obitelj.lul wrote:ne mogu da vjerujem da još nema teme vezane za izjavu Vuka Draškovića o povlačenju paralele izmedju nezavisnosti Kosova i "Šumske".
šta vi mislite?
a gdje to pise kakav je koji?
- Drvosjeca iz Dejcica
#8 Re: Vuk Drašković
Sam se otkrije cim progovori, k'o Draskovic ...sanco wrote:latinalover wrote:potpisujem...samo sto treba napraviti razliku izmedju bosanskih prasvoslavaca i cetnika(koljaca koji hoce da nas istrijebe)PipiDugaDevetka wrote: Prestao sam pušti, nakupovao konzervi, brašna i ostalo, svako jutro džogiram, odmastio sam što je trebalo odmastiti. Ne idem nigdje, čekam poziv da branim domovinu(Cijelu Republiku BiH), sebe i obitelj.
a gdje to pise kakav je koji?
-
krkanko
#9 Re: Vuk Drašković
PipiDugaDevetka wrote: Prestao sam pušti, nakupovao konzervi, brašna i ostalo, svako jutro džogiram, odmastio sam što je trebalo odmastiti. Ne idem nigdje, čekam poziv da branim domovinu(Cijelu Republiku BiH), sebe i obitelj.
- PipiDugaDevetka
#10 Re: Vuk Drašković
Domovina se brani i učenjem, pameću, uspjehom (Danis, Jasmila,...) ...razotkrivanjem i demistifikovanjem papaka, inteligentnim raketama zemljak-zemljaku,...itd.krkanko wrote:PipiDugaDevetka wrote: Prestao sam pušti, nakupovao konzervi, brašna i ostalo, svako jutro džogiram, odmastio sam što je trebalo odmastiti. Ne idem nigdje, čekam poziv da branim domovinu(Cijelu Republiku BiH), sebe i obitelj.
Četnicima treba zavrnuti šiju! Ako neće Amerikanci i MZ, onda moramo mi.Hajmo Huso branit domovinu.....
- kicky
#12 Re: Vuk Drašković
Predizborna kampanja. Mislim da je Drašković mila majka kakvih ima.lul wrote:ne mogu da vjerujem da još nema teme vezane za izjavu Vuka Draškovića o povlačenju paralele izmedju nezavisnosti Kosova i "Šumske".
šta vi mislite?
-
krkanko
#13 Re: Vuk Drašković
Sve smo to imali '92, al da ne bi i one zolje pored, bogami tenk se ne bi mogao zaustavitiPipiDugaDevetka wrote:Domovina se brani i učenjem, pameću, uspjehom (Danis, Jasmila,...) ...razotkrivanjem i demistifikovanjem papaka, inteligentnim raketama zemljak-zemljaku,...itd.krkanko wrote:PipiDugaDevetka wrote: Prestao sam pušti, nakupovao konzervi, brašna i ostalo, svako jutro džogiram, odmastio sam što je trebalo odmastiti. Ne idem nigdje, čekam poziv da branim domovinu(Cijelu Republiku BiH), sebe i obitelj.
Četnicima treba zavrnuti šiju! Ako neće Amerikanci i MZ, onda moramo mi.Hajmo Huso branit domovinu.....
- ahmed_dv
#14 Re: Vuk Drašković
Pa pravila se je razlika i u proslom ratu (osim poneki izuzetaka) pa zasto nebi opet?latinalover wrote:potpisujem...samo sto treba napraviti razliku izmedju bosanskih prasvoslavaca i cetnika(koljaca koji hoce da nas istrijebe)PipiDugaDevetka wrote:Prestao sam pušti, nakupovao konzervi, brašna i ostalo, svako jutro džogiram, odmastio sam što je trebalo odmastiti. Ne idem nigdje, čekam poziv da branim domovinu(Cijelu Republiku BiH), sebe i obitelj.lul wrote:ne mogu da vjerujem da još nema teme vezane za izjavu Vuka Draškovića o povlačenju paralele izmedju nezavisnosti Kosova i "Šumske".
šta vi mislite?
jedino mi je problem sto cu morati u formu.,..
To je jednostavno, imas Srbe i imas cetnike.
-
Jastreb35
Zakljucak koji polazi od premise da je srbijansko drustvo bolesnije nego sto se misli. U tom slucaju nisu krivi politicari, nego sire mase ciji se glas na izborima moze kupiti retorikom koja dovodi u pitanje integritet susjednih drzava.Predizborna kampanja.
- kicky
Po čemu je to srbija drukčija od drugih. Vidi nas molim te. Ko to u nas vlada. Srbi će barem u vladi imati normalnu stranku ko što je DS, nažalost to se anulira činjenicom da će koalicijski partner biti DSS. Opet kažem, po čemu je to srbija poseban slučaj.Jastreb35 wrote:Zakljucak koji polazi od premise da je srbijansko drustvo bolesnije nego sto se misli. U tom slucaju nisu krivi politicari, nego sire mase ciji se glas na izborima moze kupiti retorikom koja dovodi u pitanje integritet susjednih drzava.Predizborna kampanja.
- Bosanac_21
Gori su oni sto ga podrzavaju u svemu
Njegova je teorema: Hocemo tudje, nedamo svoje

Njegova je teorema: Hocemo tudje, nedamo svoje
-
zzzzz
Odgovorio je, ko je trebao da odgovori ( trebali su i neki domaci politicari ali oni su takvi kavi su, na zalost)
OHR
"Srbija je potpisnik Dejtonskog mirovnog sporazuma i tako bi trebalo da se ponaša. Pokušaji da se podriva Dejton predstavljaju prijetnju RS s obzirom da je njeno postojanje kao entiteta zvanično priznato ovim sporazumom", istakao je Brkić.
SOLANA - SILING
Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbjednost Havijer Solana i visoki predstavnik za BiH Kristijan Švarc-Šiling odbacili su juče u Briselu svaki pokušaj povezivanja budućnosti Republike Srpske s odlukom o konačnom statusu Kosova.
"BiH je priznata suverena država, čiji je teritorijalni integritet garantovan Dejtonskim sporazumom", rekao je Švarc-Šiling i dodao da "Srbija, kao potpisnica Dejtona, mora poštivati svoje međunarodne obaveze".
OHR
"Srbija je potpisnik Dejtonskog mirovnog sporazuma i tako bi trebalo da se ponaša. Pokušaji da se podriva Dejton predstavljaju prijetnju RS s obzirom da je njeno postojanje kao entiteta zvanično priznato ovim sporazumom", istakao je Brkić.
SOLANA - SILING
Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbjednost Havijer Solana i visoki predstavnik za BiH Kristijan Švarc-Šiling odbacili su juče u Briselu svaki pokušaj povezivanja budućnosti Republike Srpske s odlukom o konačnom statusu Kosova.
"BiH je priznata suverena država, čiji je teritorijalni integritet garantovan Dejtonskim sporazumom", rekao je Švarc-Šiling i dodao da "Srbija, kao potpisnica Dejtona, mora poštivati svoje međunarodne obaveze".
-
zavrzlama
jakog li Ministra i izjave....nemoze mu stranka ni cenzus da prijedje na izborima u Srbiji
Ipak mislim da je vrlo moguca jos jedna tura srbovanja prije konacnog sloma ideje velike Srbije/podjele BIH....ko ce platiti cijenu tog izleta....srbi u BIH ili komad Srbije vidjet cemo..
Ipak mislim da je vrlo moguca jos jedna tura srbovanja prije konacnog sloma ideje velike Srbije/podjele BIH....ko ce platiti cijenu tog izleta....srbi u BIH ili komad Srbije vidjet cemo..
-
Goran_35
a ima i ovo sto je po meni najbitnije...zzzzz wrote:Odgovorio je, ko je trebao da odgovori ( trebali su i neki domaci politicari ali oni su takvi kavi su, na zalost)
OHR
SOLANA - SILING
"On je dodao da "Bosna postoji, da će možda biti nekih promjena u ustavu, ali kako je bitno da postojeće institucije dobro funkcioniraju i da se reforme nastavljaju"."
Sta znaci promjene u ustavu?
Ja licno mislim da cilj raznoraznih "vukova" nije trenutacno otcjepljenje rs-a upravo sada,kada se rjesava pitanje Kosova.Oni to planiraju uraditi tek u buducnosti,a sada ce raznoraznim pritiscima pokusati stvoriti takvu tesku situaciju,zbog koje ce se insistirati na "kompromisnom rjesenju"! A taj "kompromis" bi mogao biti stvaranje dvije ili tri federalne jedinice,cime bi RS stekla pravo ( ovaj puta kao federalna jedinica) da se u buducnosti odcjepi putem glasanja na referendumu,a to bi svakako znacilo i priznanje pobjede fasisticke politike Slobodana Milosevica,etnickog ciscenja i genocida!
Zato nikako se ne smije pristati na takva rjesenja!Samo ustav kakav je bio od prije rata bez federalnih jedinica! Ne mora biti isti ali moze se bazirati na njemu.U protivnom,ako prodje to i nastanu neke nove "federalne jedinice" cime bi i RS bila legalizovana,onda je to put u komadanje BiH...
- manijak1