Vuk Draskovic

hobit

Post by hobit »

Vidim da ti se svidjaju scene silovanja i mucenja, ali to nije tema nego terorizam UCK.
BECHO

Post by BECHO »

hobit wrote:Vidim da ti se svidjaju scene silovanja i mucenja, ali to nije tema nego terorizam UCK.
Jel to i Vuk UCK terorista? :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Efekt wrote:
Vodenjak wrote:
Efekt wrote: ?????? ovo ne razumijem , nikada nisam doveo u pitanje cjelovitost Srbije ni u snu .Ali danas , u mom licnom i u interesu BiH i u interesu cijelog svijeta jeste da Srbija bude protektorat a da Srbe budno motre kamere i medjunardni vojnici a da Srbi od naurozanja imaju jedino drvene i plasticne kasike.Od 1878 godine oni malo malo pa dodju u Bosnu i Hercegovinu i naprave genocid.
Sta mislis, sta osjecaju oni Srbi koji ovo tvoje citaju?
Mozda neodoljivu zelju da s tobom zive u cjelovitoj i jedinstvenoj BiH?
A sta ti mislis sta i Srbi i drugi ljudi misle dok tebe citaju? Sta ti mislis o tome i kako ti znas sta Srbi misle . Ovo nije parlament Bosne i Hercegovine gdje je Karadjic rekao sta je mislio i to je sproveo cak i u djelo.Ovo nije govornica UN niti sam ja predsjednik drzave.Ovo je forum .
Na forumu covjek moze biti i srkastican i pokusati da bude i duhovit pa ako uspije uspije ako ga neko shvati, shvati ga , a ako ga neko ne shvati kao ti ja ti ne mogu pomoci.Ja sam se samo htio na ovaj nacin opisati da Bi H mora imati neke garancije da ce Srbija postovati njene granice i konacno prestati da upada u tudju drzavu i vrsi agresiju i genocid.Samo u ovome ratu 100 000 mrtvih 25 000 hiljda silovanih zena i djevojcica 400 logora samo u Sarajevu 1200 ubijene djece ...itd itsl je vise nego dovoljno i previse da dobijemo neke garancije , a danas mi je garancija Voja Kalasnjikov.Sto se tice bosanskih Srba u cije ti ime govoris i oni bi trebali podrzati tu ideju o drvenim kasikama jer ideja velike srbije je uvijek propala a sa sobom u blato i pod zemlju povukla i srpski narod ikreatore velike srbije ( Garasanin , Moljevic , Mihajlovic , Milosevic ....Koljevic [ a jest mu prezime , cuj KOLJEVIC to tek sad primjetim ]
Ova zadnja avantura ih je kostala 28 500 mrtvih .Zasto ? Opet osta Bosna i Hercegovina tamo gdje je bila.A ti vodenjak jos uvijek ne vidis kakve tektonske poremecaje je izazvala Srbija sa svojim pit bullovima i dobermanima u Bosni kada je iscupala iz temelja 1000 dzamija i tako iscupala i isrce i dusu bosanskom covjeku.Nego skaces ko oparen vrelom vodom na ideju da te iste treba nauruzati drvenim kasikama.A ne trazim osvetu , samo trazim istinu i pravdu.Nista vise . Niti manje.Trazim iskreno pokajanje i Mladica u Hagu i Karadjica u Sarajevu.Da pogleda onoj zeni u oci kojoj je snajper ubio dijete u narucju.[ Sa njom je razgovarao Marko Vesovic i ona mu je rekla : Bog je mrtav , dok ovo ne vidi " } Ti grdno varas ako mislis da volis srbe vise od mene i da si ti bolja kombinacija za jedinstvenu i cjelovitu od mene.Grdno se varas.Ja ne volim Aliju I. i ne mogu ocima smisliti SDA , ali znam razlikovati zrtvu od agresora.Alija nije bio za rat.On sa ratom nema veze.Karadjic bi napao i da je Tito bio na celu BiH, tada 1992. A ti od trazenja podjele krivice ne vidis dalje od vlastitog nosa.Umjesto da se okrenes oko sebe i pogledas strasita i unistenu zemlju ti kao papagaj ponavljas ili parafraziras ono sto pise Senad Pecanin ili neki drugi kriticar Alije i SDA.To je u sustini tacno ali to nije jedina strana ovog rata.U silnoj zelji da se dopadnes svima tako sto ces ocistiti svoju avliju upoce ne vidis da je Dodik jos gori Krajisnika i da nazalost dobar dio Srba niti zeli da cuje za cjelovitu Bosnu i Hercegovinu.
Sa mnom ili bez mene , svejedno.A i meni je svejedno.Cetri puta na cetri strane .A Bosna i Hercegovina ce biti cjelovita i jedinstvena isto onoliko koliko su to sve ostale republike nastale raspadom SFRJ.Badaenterova komisija je rekla da ce sve republike dobiti medjunardno priznanje u AVNOJ-evskim granicama.Treba im vjerovati.
P.S. Nego da te pitam nesto , sta je to ili ko je to vodenjak ? hajvan ili insan ili pak biljka ? ili nesto cetvrto pola hajvan pola insan , znas ono >
sirena = pola zena pola riba , pa ne znam gdje si ti , na sto dises , skrge ili pluca ? Hvala na pozornosti .Drago mi je sto smo se upoznali
.
Sta sam?
Tvoja nocna mora, ocito! :D :D

Vidim, dva puta odgovaras na isto pitanje a jos nista nisi rekao!
Hajd sad ponovo! :-) :-)

8-)
Efekt

Post by Efekt »

Vodenjak wrote:
Efekt wrote:
Vodenjak wrote: Sta mislis, sta osjecaju oni Srbi koji ovo tvoje citaju?
Mozda neodoljivu zelju da s tobom zive u cjelovitoj i jedinstvenoj BiH?
A sta ti mislis sta i Srbi i drugi ljudi misle dok tebe citaju? Sta ti mislis o tome i kako ti znas sta Srbi misle . Ovo nije parlament Bosne i Hercegovine gdje je Karadjic rekao sta je mislio i to je sproveo cak i u djelo.Ovo nije govornica UN niti sam ja predsjednik drzave.Ovo je forum .
Na forumu covjek moze biti i srkastican i pokusati da bude i duhovit pa ako uspije uspije ako ga neko shvati, shvati ga , a ako ga neko ne shvati kao ti ja ti ne mogu pomoci.Ja sam se samo htio na ovaj nacin opisati da Bi H mora imati neke garancije da ce Srbija postovati njene granice i konacno prestati da upada u tudju drzavu i vrsi agresiju i genocid.Samo u ovome ratu 100 000 mrtvih 25 000 hiljda silovanih zena i djevojcica 400 logora samo u Sarajevu 1200 ubijene djece ...itd itsl je vise nego dovoljno i previse da dobijemo neke garancije , a danas mi je garancija Voja Kalasnjikov.Sto se tice bosanskih Srba u cije ti ime govoris i oni bi trebali podrzati tu ideju o drvenim kasikama jer ideja velike srbije je uvijek propala a sa sobom u blato i pod zemlju povukla i srpski narod ikreatore velike srbije ( Garasanin , Moljevic , Mihajlovic , Milosevic ....Koljevic [ a jest mu prezime , cuj KOLJEVIC to tek sad primjetim ]
Ova zadnja avantura ih je kostala 28 500 mrtvih .Zasto ? Opet osta Bosna i Hercegovina tamo gdje je bila.A ti vodenjak jos uvijek ne vidis kakve tektonske poremecaje je izazvala Srbija sa svojim pit bullovima i dobermanima u Bosni kada je iscupala iz temelja 1000 dzamija i tako iscupala i isrce i dusu bosanskom covjeku.Nego skaces ko oparen vrelom vodom na ideju da te iste treba nauruzati drvenim kasikama.A ne trazim osvetu , samo trazim istinu i pravdu.Nista vise . Niti manje.Trazim iskreno pokajanje i Mladica u Hagu i Karadjica u Sarajevu.Da pogleda onoj zeni u oci kojoj je snajper ubio dijete u narucju.[ Sa njom je razgovarao Marko Vesovic i ona mu je rekla : Bog je mrtav , dok ovo ne vidi " } Ti grdno varas ako mislis da volis srbe vise od mene i da si ti bolja kombinacija za jedinstvenu i cjelovitu od mene.Grdno se varas.Ja ne volim Aliju I. i ne mogu ocima smisliti SDA , ali znam razlikovati zrtvu od agresora.Alija nije bio za rat.On sa ratom nema veze.Karadjic bi napao i da je Tito bio na celu BiH, tada 1992. A ti od trazenja podjele krivice ne vidis dalje od vlastitog nosa.Umjesto da se okrenes oko sebe i pogledas strasita i unistenu zemlju ti kao papagaj ponavljas ili parafraziras ono sto pise Senad Pecanin ili neki drugi kriticar Alije i SDA.To je u sustini tacno ali to nije jedina strana ovog rata.U silnoj zelji da se dopadnes svima tako sto ces ocistiti svoju avliju upoce ne vidis da je Dodik jos gori Krajisnika i da nazalost dobar dio Srba niti zeli da cuje za cjelovitu Bosnu i Hercegovinu.
Sa mnom ili bez mene , svejedno.A i meni je svejedno.Cetri puta na cetri strane .A Bosna i Hercegovina ce biti cjelovita i jedinstvena isto onoliko koliko su to sve ostale republike nastale raspadom SFRJ.Badaenterova komisija je rekla da ce sve republike dobiti medjunardno priznanje u AVNOJ-evskim granicama.Treba im vjerovati.
P.S. Nego da te pitam nesto , sta je to ili ko je to vodenjak ? hajvan ili insan ili pak biljka ? ili nesto cetvrto pola hajvan pola insan , znas ono >
sirena = pola zena pola riba , pa ne znam gdje si ti , na sto dises , skrge ili pluca ? Hvala na pozornosti .Drago mi je sto smo se upoznali
.
Sta sam?

8-)
Nisam te pitao sta si ti ? To znam !!! Pitao sam za ovaj cudni nick name
koji izgleda ne znaci nista .A koliko ti znacis u to sam se uvjerio otvorivsi desetak postova od 3000 koliko si ih ostavio na ovom forumu kao spomenik ljudskoj gluposti u amanet svoj unucadi da citaju mudroga djeda.
Vodenjak :CITAT " NE POSTOJI BOSANSKI NAROD .NE ZABORAVI !!
napisa Vodenjak i osta ziv.Ili je ovo bio duh Sranje Tudjmana.
Da tebi cetnici nisu stogod stavili u onu kafu ili ti je intelekt urodjen?A tek smisao za humor ? Pun si fazona k'o qouno vitamina. Zaista si nocna mora .To si pogodio.
DONY

Post by DONY »

Vodenjak,Hobit=Vuk Draskovic.

Kosovo je ubrzo samostalna drzava. :bih:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Efekt wrote:
koji izgleda ne znaci nista .A koliko ti znacis u to sam se uvjerio otvorivsi desetak postova od 3000 koliko si ih ostavio na ovom forumu kao spomenik ljudskoj gluposti u amanet svoj unucadi da citaju mudroga djeda.
Vodenjak :CITAT " NE POSTOJI BOSANSKI NAROD .NE ZABORAVI !!napisa Vodenjak i osta ziv.Ili je ovo bio duh Sranje Tudjmana.
Da tebi cetnici nisu stogod stavili u onu kafu ili ti je intelekt urodjen?A tek smisao za humor ? Pun si fazona k'o qouno vitamina. Zaista si nocna mora .To si pogodio.
Idiote mali, kad nesto citiras, nastoj da ne vadis iz konteksta!

Brisi sad!
Pishanje i spavanje!
8-)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

DONY wrote:Vodenjak,Hobit=Vuk Draskovic.

Kosovo je ubrzo samostalna drzava. :bih:
Ja cega se sve ovdje nakotilo...
Covjek ode malo na odmor i vidis ti... :-) :D
mostarac

Post by mostarac »

Za Draskovica me se jebe. Cetnik bio i ostao.

Ali zelim reci da svako onaj ko makar malo voli ovu zemlju i ima koeficijent inteligencije makar toliki da brojnu vrijednost tog koeficijenta ne mogu izvuci na BINGU, danas ce jasno i glasno reci KOSOVC JE SRBIJA I TO BEZ AUTONOMIJE.
Zasto? Razmislite malo svaki posebno.

Izmedju dva miliona protjeranih i unesrecenih Albanaca i drzave Bosne, ja cu izabrati drzavu Bosnu. Kako se ni oni nisu pretjerano sekirali hoce li biti nas i Bosne, tako i mene bas nesto ne sekira sta ce biti sa njima. Hoce li ostati na Kosovu ili nece sasvim mi je svejedno. Znam samo da svim srcem zelim da Kosovo postane integralni i neodvojivi dio Srbije i nadam se da ce tako i biti.
Svako od vas koji se nada da ce njima preko drine da crkne krava i veseli se tome, mora da zna da ako njima crkne krava, velika je opasnost da se nasa cijela stala pretvori u jedno veliko nista i rasproda na buvljim pijacama svjetske politike.
zavrzlama

Post by zavrzlama »

mostarac wrote:Za Draskovica me se jebe. Cetnik bio i ostao.

Ali zelim reci da svako onaj ko makar malo voli ovu zemlju i ima koeficijent inteligencije makar toliki da brojnu vrijednost tog koeficijenta ne mogu izvuci na BINGU, danas ce jasno i glasno reci KOSOVC JE SRBIJA I TO BEZ AUTONOMIJE.

Izmedju dva miliona protjeranih i unesrecenih Albanaca i drzave Bosne, ja cu izabrati drzavu Bosnu. Kako se ni oni nisu pretjerano sekirali hoce li biti nas i Bosne, tako i mene bas nesto ne sekira sta ce biti sa njima. Hoce li ostati na Kosovu ili nece sasvim mi je svejedno. Znam samo da svim srcem zelim da Kosovo postane integralni i neodvojivi dio Srbije i nadam se da ce tako i biti.
Svako od vas koji se nada da ce njima preko drine da crkne krava i veseli se tome, mora da zna da ako njima crkne krava, velika je opasnost da se nasa cijela stala pretvori u jedno veliko nista i rasproda na buvljim pijacama svjetske politike.

Sve je to ok Mostarac,samo je ta srbija napravila pokolj u BIH ,dok kosovo nije bilo uopsate upitno za srbiju.Ne moze se stavljat sudbina BIH u domen srbijanskih imperijalistickih ciljeva...iako sam licno za to da se ne mijenjaju granice,pa tako isto ni srbijanske...Ostanak kosova u sastavu srbije samo malo smanjuje interes srbije za dijelom BIH zvani rs...a na duge staze ce srbija uvijek cekat povoljne prilike u svijetu da zavrsi zapoceti posao u BIH...
harisl

Post by harisl »

Pa upravo to i jeste ideja Dodika&co. Izgleda da je POJEDINIMA uspio da 'dokaze' da je Kosovo, na kojem su Albanci zivjeli jedan duzi period, imali autonomiju, postao jednak RSrpskoj, koja ima kontinuitet od nekih 10-ak godina (i nesto malo sice) i koja je zaokruzena klanjem, silovanjem i protjerivanjem (ima tu jos, ali da ne nabrajam).
Licno me bas pretjerano i ne zanima Kosovo, ali povezivati ga sa RS-om nije uopste u redu. Ako nista drugo, a ono zbog toga sto je, po svim prilikama, odvajanje Kosova vec gotova stvar.... Mislim, ako volis ovu BiH....
mostarac

Post by mostarac »

zavrzlama wrote:
mostarac wrote:Za Draskovica me se jebe. Cetnik bio i ostao.

Sve je to ok Mostarac,samo je ta srbija napravila pokolj u BIH ,dok kosovo nije bilo uopsate upitno za srbiju.Ne moze se stavljat sudbina BIH u domen srbijanskih imperijalistickih ciljeva...iako sam licno za to da se ne mijenjaju granice,pa tako isto ni srbijanske...Ostanak kosova u sastavu srbije samo malo smanjuje interes srbije za dijelom BIH zvani rs...a na duge staze ce srbija uvijek cekat povoljne prilike u svijetu da zavrsi zapoceti posao u BIH...
Ti i ja je ne mozemo stavljati, ali kada veliki na buvljaku na East Riveru budu trgovali budi siguran da ce to biti jedan ogroman tas na vagi i vrlo vrijedna moneta za potkusurivanje. O opstanku BiH nazalost ne odlucujemo mi ovde, nego neko sasvim drugi, a to je posljedica toga sto smo izgubili rat, a sto mnogi ovde ne mogu da shvate.
Da se americi sutra prohtije podijelila bi BiH izmedju Srbije i Hrvatske.
mostarac

Post by mostarac »

harisl wrote:Pa upravo to i jeste ideja Dodika&co. Izgleda da je POJEDINIMA uspio da 'dokaze' da je Kosovo, na kojem su Albanci zivjeli jedan duzi period, imali autonomiju, postao jednak RSrpskoj, koja ima kontinuitet od nekih 10-ak godina (i nesto malo sice) i koja je zaokruzena klanjem, silovanjem i protjerivanjem (ima tu jos, ali da ne nabrajam).
Licno me bas pretjerano i ne zanima Kosovo, ali povezivati ga sa RS-om nije uopste u redu. Ako nista drugo, a ono zbog toga sto je, po svim prilikama, odvajanje Kosova vec gotova stvar.... Mislim, ako volis ovu BiH....
Ti mene pogresno shvatas. U prethodnom postu sam napisao da ga ja ne povezujem, ali kad budu pregovori o Kosovu nemoj misliti da se u njima nece trgovati Bosnom. To necemo raditi ti i ja, ali strane diplomatske kurve imperijalistickih sila itekako hoce.
zavrzlama

Post by zavrzlama »

@ mostarac

Amerika postuje zakon sile to mi svi znamo...samo unutrasnji neprijatelj u BIH nema vise takvu silu da bez problema izvrsi secesiju iz BIH..a previse je rizicno za zapad da pusti Srbiju da se otvoreno umijesa u BIH i ratom ostvari podjelu...Zapadu je problem sto se BIH odbrani od potpunog unistenja a obecali im iz Beograda i Zagreba da ce za 15 dana bez problema neko bit istrijebljen iz BIH...fulali su malo....
mostarac

Post by mostarac »

zavrzlama wrote:@ mostarac

Amerika postuje zakon sile to mi svi znamo...samo unutrasnji neprijatelj u BIH nema vise takvu silu da bez problema izvrsi secesiju iz BIH..a previse je rizicno za zapad da pusti Srbiju da se otvoreno umijesa u BIH i ratom ostvari podjelu...Zapadu je problem sto se BIH odbrani od potpunog unistenja a obecali im iz Beograda i Zagreba da ce za 15 dana bez problema neko bit istrijebljen iz BIH...fulali su malo....
Bola nece oni doci na TV Dnevnik i reci, eh RS je od sutra Srbija. To se radi polako, onako slow i razgradjuje se komad po komad dok na kraju sve ne ode u mp3 nakon 10 godina. Vazda je bilo lakse razvalit nego napravit, pa tako ovo sto smo sastavili od rata do danas, mogu uz pomoc zapada Dodik, Cavic i drustvo da razvale ze 3-6 mjeseci, a mozes misliti sta mogu da urade za 10 godina, a nas ce zapad ako se budemo previse bunili proglasiti teroristima i doci da nas "oslobodi" i dolazi do prekida filma
zavrzlama

Post by zavrzlama »

mostarac wrote:
zavrzlama wrote:@ mostarac

Bola nece oni doci na TV Dnevnik i reci, eh RS je od sutra Srbija. To se radi polako, onako slow i razgradjuje se komad po komad dok na kraju sve ne ode u mp3 nakon 10 godina. Vazda je bilo lakse razvalit nego napravit, pa tako ovo sto smo sastavili od rata do danas, mogu uz pomoc zapada Dodik, Cavic i drustvo da razvale ze 3-6 mjeseci, a mozes misliti sta mogu da urade za 10 godina, a nas ce zapad ako se budemo previse bunili proglasiti teroristima i doci da nas "oslobodi" i dolazi do prekida filma
Lakse je uvijek nesto opstruirat nego gradit i pravit kompromise..znamo mi da rpska politika u Srbiji i u manjem entitetu rade na unistenju BIH .medutim mala islamska zemlja nije u interesu svijeta,niti je recimo interes Hrvatske da granici sa onim koji su je rusili do temelja.Evo zadnji potez u vezi Brckog puno toga govori...ja nisam previse pesimista u vezi buducnosti BIH...iako znam da je pitanje kosova u velikoj vezi sa BIH.

Ipak nebi bio u kozi srpskih politicara u BIH i Srbiji..a vrijeme ce pokazat zasto..

Cak u slucaju da Amerika podrzi podjelu BIH ..srbi su ti koji bi morali pravit teritorijalne ustupke i izazivati razdor medu sopstvenim narodom i naredna humana preseljenja....
Last edited by zavrzlama on 15/08/2006 00:48, edited 1 time in total.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Kosovo je historijski regiji koji tek pada pod srpsku okupaciju, kao i Sandzak, 1912. godine. Od tada pa sve do 1941. godine srpske vlasti su sprovodile ubijanje, paljenje i protjerivanje albanskog zivlja dakle genocid a nakon 41´ dio Albanaca to provodi nad njima do 45´ kada Tito i Partija vrsi izdaju Kosova i Sandzaka i tjera ih u zajednicu sa Srbijom(Sandzaku bila obecana autonomija a s Hodzom dogovoreno da Albanci ako hoce mogu u Albaniju). Ugnjecavanje Albanaca traje sve do autonomije koju ubrzo rusi Zlobo i krece u opci apartheid i potlacivanje i etnicko ciscenje Kosova. Oslobodilacka Vojska Kosova - OVK ili UCK je legitimno nastala kao gerila za slobodu Kosova i nije teroristicka!

Svako poredjenje historijskog regiona Kosovo sa fasistickom tvorevinom nastalom agresijom i genocidom "RS" je nebuloza i fasizam. Prizeljkivat ostanak Kosova u smrdiji je ravno kao navijat za cetnike!
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Efekt wrote:
Vodenjak wrote:
Efekt wrote: A sta ti mislis sta i Srbi i drugi ljudi misle dok tebe citaju? Sta ti mislis o tome i kako ti znas sta Srbi misle . Ovo nije parlament Bosne i Hercegovine gdje je Karadjic rekao sta je mislio i to je sproveo cak i u djelo.Ovo nije govornica UN niti sam ja predsjednik drzave.Ovo je forum .
.
Sta sam?

8-)
koji izgleda ne znaci nista
.A koliko ti znacis u to sam se uvjerio otvorivsi desetak postova od 3000 koliko si ih ostavio na ovom forumu kao spomenik ljudskoj gluposti u amanet svoj unucadi da citaju mudroga djeda.
Vodenjak :CITAT " NE POSTOJI BOSANSKI NAROD .NE ZABORAVI !!
napisa Vodenjak i osta ziv.Ili je ovo bio duh Sranje Tudjmana.
Mislim da je "Vodenjak" znak horoskopa :wink:

What´s with the personal assaults? :-? :?
Efekt

Post by Efekt »

Vodenjak wrote:
Efekt wrote:
Vodenjak :CITAT " NE POSTOJI BOSANSKI NAROD .NE ZABORAVI !!napisa Vodenjak i osta ziv.Ili je ovo bio duh Sranje Tudjmana.

Brisi sad!
Pishanje i spavanje!
8-)
Od tvojih 10 postova 9 ih izgleda ovako : " idiote , smradu , konju , konjusino , konjuzdrino , kljusino , ti ne znas , ti si zelen , ti se mlad , razmisli , pogledaj sta si napisao , nacionalisto .........dobricina ovo , dobricina ono i to je tvoja komunikacija u preko 3000 postova za nekoliko godina sa momcima i curama koji su u prosjeku stari 30 godina .Ko ne vjeruje neka ode na tvoj profil.Kontekst doticnog citata nista ne mijanja ovaj tvoj biser IDIOTE VELIKI!!!!!!
chinese_water

Post by chinese_water »

kako vam nije mrsko rovit po profilima ???
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

chinese_water wrote:kako vam nije mrsko rovit po profilima ???
Bezposleni :D

@Efekt
Ohladi malo, nemoram se ni ja slagat s Vodenjakom u svakom postu ali brate al´ ga ti pretjera... :roll:

CHILL
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

chinese_water wrote:kako vam nije mrsko rovit po profilima ???
Oni su zato tu :)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Efekt wrote:
Vodenjak wrote:
Efekt wrote:

Brisi sad!
Pishanje i spavanje!
8-)
Od tvojih 10 postova 9 ih izgleda ovako : " idiote , smradu , konju , konjusino , konjuzdrino , kljusino , ti ne znas , ti si zelen , ti se mlad , razmisli , pogledaj sta si napisao , nacionalisto .........dobricina ovo , dobricina ono i to je tvoja komunikacija u preko 3000 postova za nekoliko godina sa momcima i curama koji su u prosjeku stari 30 godina .Ko ne vjeruje neka ode na tvoj profil.Kontekst doticnog citata nista ne mijanja ovaj tvoj biser IDIOTE VELIKI!!!!!!
Miiiir!
ccc...

8)
mostarac

Post by mostarac »

mr__bosnjak wrote:Kosovo je historijski regiji koji tek pada pod srpsku okupaciju, kao i Sandzak, 1912. godine. Od tada pa sve do 1941. godine srpske vlasti su sprovodile ubijanje, paljenje i protjerivanje albanskog zivlja dakle genocid a nakon 41´ dio Albanaca to provodi nad njima do 45´ kada Tito i Partija vrsi izdaju Kosova i Sandzaka i tjera ih u zajednicu sa Srbijom(Sandzaku bila obecana autonomija a s Hodzom dogovoreno da Albanci ako hoce mogu u Albaniju). Ugnjecavanje Albanaca traje sve do autonomije koju ubrzo rusi Zlobo i krece u opci apartheid i potlacivanje i etnicko ciscenje Kosova. Oslobodilacka Vojska Kosova - OVK ili UCK je legitimno nastala kao gerila za slobodu Kosova i nije teroristicka!

Svako poredjenje historijskog regiona Kosovo sa fasistickom tvorevinom nastalom agresijom i genocidom "RS" je nebuloza i fasizam. Prizeljkivat ostanak Kosova u smrdiji je ravno kao navijat za cetnike!
Sine neobrazovani, ma koliko ti nacionalisticki bio nastrojen, ma koliko tebi bilo drago sto ce se kosovo otcjepiti, a time ce albanci bosni stvoriti ogromne probleme boleci ih neka stvar za nas, ma koliko ti ne vidio dalje od svog nosa prdeci iz dijaspore moras da znas da je istorijski gledano Kosovo uvijek bilo dio srbije, samo su siptari velikim natalitetom (ono svaki ima po 10 djece) postali dominantna vecina na Kosovu, ali istorijski gledano i gledano faktima kosovo je oduvijek bilo i ostalo Srbija.
privremeni

Post by privremeni »

mostarac wrote:
mr__bosnjak wrote:Kosovo je historijski regiji koji tek pada pod srpsku okupaciju, kao i Sandzak, 1912. godine. Od tada pa sve do 1941. godine srpske vlasti su sprovodile ubijanje, paljenje i protjerivanje albanskog zivlja dakle genocid a nakon 41´ dio Albanaca to provodi nad njima do 45´ kada Tito i Partija vrsi izdaju Kosova i Sandzaka i tjera ih u zajednicu sa Srbijom(Sandzaku bila obecana autonomija a s Hodzom dogovoreno da Albanci ako hoce mogu u Albaniju). Ugnjecavanje Albanaca traje sve do autonomije koju ubrzo rusi Zlobo i krece u opci apartheid i potlacivanje i etnicko ciscenje Kosova. Oslobodilacka Vojska Kosova - OVK ili UCK je legitimno nastala kao gerila za slobodu Kosova i nije teroristicka!

Sine neobrazovani, ma koliko ti nacionalisticki bio nastrojen, ma koliko tebi bilo drago sto ce se kosovo otcjepiti, a time ce albanci bosni stvoriti ogromne probleme boleci ih neka stvar za nas, ma koliko ti ne vidio dalje od svog nosa prdeci iz dijaspore moras da znas da je istorijski gledano Kosovo uvijek bilo dio srbije, samo su siptari velikim natalitetom (ono svaki ima po 10 djece) postali dominantna vecina na Kosovu, ali istorijski gledano i gledano faktima kosovo je oduvijek bilo i ostalo Srbija.
I tako ce se ostvariti snovi o Velikoj Albaniji (evo prilike bosnjaku da malo "zarovi" po literaturi ili internetu o ovoj temi).
Volio bih da grijesim, ali Balkan jos dugo nece biti stabilan i zbog albanaca. Poslije rjesenja Kosovskog pitanja, otvoriti ce se albansko pitanje u Makedoniji(ponovo) i Crnoj Gori,a mozda i u Grckoj, i to ne samo na nivou prava manjina, kulturne autonomije i cega vec ne, vec ce se traziti teritorija.
Sreca da ce se u Bosni najvjerojatnije zadovoljiti prvim mjestom u kriminalnom podzemlju. 8)
Efekt

Post by Efekt »

mostarac wrote:

Ma Bogati ? A da li je istorijski Vojvodina bila uvijek dio Srbije.Da li su Srbi samo prije 100 godina bila vecina ? Nisu !!!! Ni blizu a danas ih je preko 70 % u Vojvodini.Hajde da zamjenimo tvoju teoriju i da Kosvo ostane a Vovodina ode u samostalnost ili da se vrati tamo gdje je i bila u Madjarsku.Da li je Sandzak oduvijek istorijski priopado Srbiji.Nije .Pripadao je Bosni koja je bila dio Otomanskog carstva.A Srbiji je pripojen u Berlinu 1878 ( tada su se crtale nove granice a nas niko nista pitao nije ) kao nagrada sto su Turci napustili Evrpou.Ja sam dosad cuo da ce nam Srbi praviti probleme ako Kosovo dobije nezavisnost jer ce oni traziti da se namire u bosni za taj teritorij.To nije nista vise od blefa u pokeru kad imas imas dvije sedmice u ruci.Kosovo i Bosna imaju veze koliko Kina i Kanada.Kosovo jeste dio Srbije .Ali ovo je presadan zato sto Srbi nisu znali da vladaju demokratski.Cak i pored zivog Tita , Aleksandar Rankovic , zvani drug Marko ih je mlatio i ubijo u Pinocevom stilu.Tito je ga maknuo na izvanrednoj sjednici CK SKJ i Albanci su bili mirni sve do Titpve smrti.
Dva mjeseca poslije Titove u Pristini su u menzi izbile " studentske iredentisticke demonstracije " Nasteje doba terora i progona .Petar Grasanin salje Saveznu policiju u kojoj su se po okrutnosti posebno isticali Bosanci.Slovenci ih nisu degenjecili.A demonstranti kada bi bacali kamenje , znali su ko je Slovenac.Slovenaci su nosili hlace preko cizama.to je bila 1998 .Sljedece godine na Kosovo na Kosovo stize Slobo.Gazimestan !!!!!
Dajte nam oruzje !!!, NE cuuuujem vas doooobro ?????ostalo je novija istorija .Pa ti sad gledaj .
Post Reply