Vuk Draskovic

mr__bosnjak

#101 Re: Vuk Draskovic

Post by mr__bosnjak »

slimmersex wrote:
Efekt wrote:Nema nikave razlike izmedju Hezbolaha i kosovskih Albanaca." kaze Vuk Ddraskovic najveci postovalac lika i djela Draze Mihajlovica.Ovo me podsjeca na one bjednike iz tzv. rs i tzv hb i ostale politacare i novinare koji su prvi dan nakon rusenja blizanaca u N-Y -C. poletili i razletili se po svim merdijanima i prelalema da zapadu i ostatku svijeta kanacno pokazu protiv koga su se oni borili u Bosni.Dokle ti ljigavci mogu nisko pasti.Pokljolju te ko stoku , siluju , zapale ti drzavu i onda koriste zarista u svijetu, nasladjuci se novoj ljudskoj patnji da bi opravdali svoj genocid.Povraca mi se .Danas Vuk ide u pohode papi i drzavnicima diljem svijeta i u Sarajevo navraca a do jucer je govorio :" ko digne turski barjak ostace i bez ruke i bez barjaka."
Vuk ostaje vuk.Dzaba odijelo i funkcija ministra vanjskih poslova.
sto se barjaka tice komentar je bio da se ne mase turskim barjakom po srbiji odnosno tzv. sandzaku. i sasvim je u pravu, sta ce turski barjak u srbiji?!

Dakle lete ruke
:D

ali vidis, vi ste opet licemjerni.

Ko o kome? Srbi o licemjerstvu :lol:

srbi ni prije rata u sarajevu nisu smjeli, iako konstitutivni narod, da masu svojim barjakom za vrijeme svadbe,

Haj lijepo otidji do pravoslavne crkve i vidi koja je zastava pred njome

nego je gospodin ramiz delalic ubio nevinog covjeka (na sveopste odusevljenje svih medija, a i dan dans je nekaznjen za ovaj zlocin, cak slovi za heroja) s ledja, gardovica, koji je jadan mahao svojom zastavom na svadbi i time izazvao rat.

Okej tek sad znam da si neznalica!

znaci i prije rata dokazano smo bili neravnmopravni, dok vi i dan danas bez ikakvog stida masete zelenim barjacima za vrijeme svadbe. a kao smeta vam draskovic zbog nekih izjava u sasvim drugoj zemlji...

Jest brate svi ste bili ugrozeni valja vam se otjepit da ne zivite u bosnjackoj zemlji :roll:

hahahaha
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Drašković je upozorio na opasnost promene granica na Balkanu: "Ako Savet bezbednosti UN i Kontakt grupa odluče da Kosovo može prići statusu nezavisne države, jer albanska većina to hoće, kako objašnjenje može biti dato Srbima u BiH da ne mogu da imaju isto to pravo".

Šef srpske diplomatije rekao je da kada je u pitanju nezavisnost nema sličnosti između Crne Gore i Kosova: "Crna Gora je bila republika u bivšoj Jugoslaviji, a Kosovo pokrajina, zatim Crna Gora je i pre Prvog svetskog rata bila nezavisna država, a Kosovo to nikada u istoriji nije bilo."

CG je bivsa republika a BIH izgleda nije :shock:

Po Draskovicu samo se u BIH moze praviti vise drzava...ocito gubljenje kompasa :D
domi

#103 Re: Vuk Draskovic

Post by domi »

slimmersex wrote:
sto se barjaka tice komentar je bio da se ne mase turskim barjakom po srbiji odnosno tzv. sandzaku. i sasvim je u pravu, sta ce turski barjak u srbiji?!

ali vidis, vi ste opet licemjerni. srbi ni prije rata u sarajevu nisu smjeli, iako konstitutivni narod, da masu svojim barjakom za vrijeme svadbe, nego je gospodin ramiz delalic ubio nevinog covjeka (na sveopste odusevljenje svih medija, a i dan dans je nekaznjen za ovaj zlocin, cak slovi za heroja) s ledja, gardovica, koji je jadan mahao svojom zastavom na svadbi i time izazvao rat.

znaci i prije rata dokazano smo bili neravnmopravni, dok vi i dan danas bez ikakvog stida masete zelenim barjacima za vrijeme svadbe. a kao smeta vam draskovic zbog nekih izjava u sasvim drugoj zemlji... hahahaha
Nazalost, nema smjehuljica koji bi mogao opisati moj smijeh nakon citanja ovog posta. Umalo se zadavih serbetom :D , evo sad upravo ocistih monitor. Neka Meme, neka.....
Fair Life

Post by Fair Life »

hobit wrote:
Efekt (citat:)
Osamdesetih je napisao roman " Noz " .Spomenik mrznje koja inicira sammo zlo i nista drugo.
- a jesi li ti procitao "Noz"?

U interesu svakog bosanca treba da bude cjelovitost srbije.
Cuuuuuuuuj... cjelovitost Srbije ??
Vuk Draskovic wrote: "Godine 1990. sam govorio da sam za Veliku Srbiju. Ja sam i sad za Veliku
Srbiju. Uvek cu biti za Veliku Srbiju. Cesto sam te '90 po mitinzima navodio
jedn primer, citirao sam reci jednog japanskog admirala koji je izveden pred
sud 1946. i na tom procesu zatrazio za sebe smrtnu kaznu zbog toga sto je
verovao da se do Velikog Japana moze stici samo silom oruzja."
...
"Nigde u programu SPO ne pise da je Drina drzavna granica. Ona je za SPO
uvek bila i bice samo sredisnja reka srpskog naroda. Sve sto smo
predlagali i za sta se i sada zalazemo motivisano je ciljem da Drina tece
posred jedne drzave." (BORBA, 20. avgust '94)

"Priznavanjem Bosne otvaraju se vrata za veoma brzo prisajedinjenje ne RS
nego cele BiH, izuzev zapadne Hercegovine, desno od Neretve - Srbiji.
Mislite li da mogu da postoje one nakazne tvorevine cije granice izgledaju
kao da je svinja iscepala masnu vrecu." (SRPSKA REC, jun '95)
bosank_a

Post by bosank_a »

Ne podrzavam protiv ustavna ovdajanja bilo kojeg teritorija od bilo koje drzave, jer odmah mi padne na um da bi neko i moju drzavu raskopati.

Bog je rekao sto neces da tebi drugi radi ne radi ni ti drugome.
Last edited by bosank_a on 22/10/2007 08:42, edited 1 time in total.
Fair Life

Post by Fair Life »

solanik

Post by solanik »

Izvini a kada je on dao tu izjavu sa granicom ? Imas li neki izvor link ili nesto slicno ?
Post Reply