Vučić pogođen kamenom u lice

Locked
al_akhisari

#201 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by al_akhisari »

:sad: glupost, idiotizam i potpuno nepotrebna stvar; onaj/ oni koji su to napravili učinili su veliku štetu svemu što je srebrenica i što je trebala postati :sad:
seln

#202 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by seln »

Ovo cetnicko kopile sere kvake...
Stefanović: Napad na Vučića - pokušaj ubistva

Ministar Nebojša Stefanović najoštrije je osudio napad na premijera Aleksandra Vučića u Potočarima ocenjujući da je reč o "pokušaju ubistva".
Izvor: Beta subota, 11.07.2015. | 15:00

"Svakako je jasno da BiH nije ispunila ni minumum onoga što je bila dužna da ostvari za bezbednost premijera Srbije", rekao je Stefanović za televiziju Pink.

On je naveo da će Srbija uputiti najštriji protest BiH zbog skandaloznog čina i gađanja kamenicama delegacije Srbije u Potočarima i da očekuje da će se premijer uskoro obratiti građanima.

Premijer Aleksandar Vučić danas je prilikom napuštanja Memorijalnog centra u Potočarima izviždan, a zatim je iz mase gađan kamenjem i flašama vode.Mediji prenose da je pogođen kamenom u glavu.

Premijer je u Potočarima odao počast žrtvama masakra u Srebrenici, koji se dogodio na današnji dan 1995. godine.

Pošto je ostavio cveće na spomen ploči, Vučić je sa svojom pratnjom krenuo ka vozilu, kada je masa počela da viče "Alahu akbar!" (Bog je veliki) i da bacaju kamenice i flaše vode u njegovom pravcu. Okružen telohraniteljima, premijer je otišao trčeći, dok su organizatori, preko ozvučenju apelovali na mir.
sarajlija87

#203 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by sarajlija87 »

Norm wrote:
sarajlija87 wrote:Ovo je sve planirao u Beogradu kao što je i 1995 godine isplaniran GENOCID u Beogradu,jer koliko treba da budeš LICEMJERAN pa da zamoliš jednu stalnu zemlju članicu Vijeća UN-a da glasa protiv rezolucije u kojoj se osuđuje GENOCID počinjen na Bošnjacima Srebrenice (zaštićene zone UN-a) po resudama Međunarodnog suda pravde,a onda nakon NE usvajanja rezolucije u Vijeću UN-a stranački šef ovog fašiste Vučića Tomo Grobar kaže "Ovo je veliki da za Srbiju"!!!!!!!Ja stvarno poštujem kao prvo sve žrtve i svakog nevino ubijenog čovijeka na svijetu,ali ja NE ZNAM kako od bošnjačih političara ili od organizacijonog odbora za ukop žrtava Srebrenice 2015 niko nije bio dovoljno pametan ili mudar ili kako god pa nije mogao da predpostavi da je ovo plan zvaničnog Beograda a svodi se upravo na ovo "VUČIĆ JE DOŠAO DA SE POKLONI ŽRTVAMA A BOŠNJACI SU GA OTRJERALI" I TO ĆE TI SADA BITI UDARNA VIJEST SVIH SVJETSKIH MEDIJA.Šta želim reći OPET SMO ISPALI GLUPI!OVOM FAŠISTI JE TREBALO BITI OTKAZANO GOSTOPRIMSTVO I TO JE TO!!!!!!!!!!!I Ništa se od ovog ne bi desilo đzenaza bi protekla u miru kao i svake godine!!!!
:thumbup:
Bravo, ali za takve poteze treba imati diplomatiju, a Bosnjaci imaju 'bizmismena'...
Fakat je to nevjerovatno koliko smo naivni kao narod ili bar oni koji nas predstavljaju...
Hantalas stari

#204 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by Hantalas stari »

LSD wrote: Upravo to :thumbup:

tacno sam se bojao da ne napravimo ovakve gluposti i desilo se upravo to :facepalm: upozoravao sam prije dva dana na ovo.
Đukela se treba ignorisati, a mi smo odreagovali onako kako dušmani žele.

"Uz povike Allahu Ekber razjareni bošnjaci kamenovali premiera Srbije, koji je došao da se pookloni žrtvama genocida" - pa to se traži, to su te fore koje ce sad obilaziti svijet, to su te poruke i prikazi koji se trebaju plasirati u svijet....naletili smo opet na volej jeftine četničke propagande :facepalm:

kako smo naivan narod
nije ih četnička propaganda na to navela
nego tupavost svojstvena alijicinim poklonicima koji su jednako retardirani kao što je i on bio
degen koji je do džume mislio da rata neće biti, a onda od džume da za rat treba dvoje
i šta očekivat od sljedbenika ovakvog glupog islamiziranog srpčeta
luckylaka

#205 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by luckylaka »

Po povratku u Bg.vuk vucic odmah pokrece akciju,,ko tebe kamenom ti njega snajperom"Metoda isprobana od strane vukova vucica
Vitezanin

#206 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by Vitezanin »

Ne znam kako neko ovo može opravdavati, pa sada cijeli svijet piše o likovima koji gađaju Vučića i tegbiranju. Niko više ne spominje žrtve, ni rezolucije ni genocid ni ko su žrtve nego samo lkove s kamenjima.
MisterNo1

#207 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by MisterNo1 »

Iskreno i meni je krivo što su dirali govno, sa druge strane ih ne osuđujem. To je bio momenat u kojem je preovladao bijes koji se nakupljao poslednjih dana.
poostar

#208 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by poostar »

valensija wrote:JAGLAND OSUDIO NAPAD NA VUČIĆA

Generalni sekretar Saveta Evrope Tornbjorn Jagland osudio je danas napad kamenicama na premijera Srbije Aleksandra Vučića tokom komemoracije za srebreničke žrtve u Potočarima.

Image

"Osuđujem današnji napad na premijera Vučića. Potočari bi trebalo da budu mesto za promišljanje i pomirenje, a ne za nasilje", napisao je pJagland na svom tviter nalogu.
Sjetim se zenskog roda Jaglandu i svim ovim "kulturnim" i "civilizovanim" EU delegatima sto se kofrce i osudjuju napad na dokazanog negatora/cetnika Vucica. Mamu vam jebem. Da ste bili dostojni i kulturni za vrijeme rata,kao sto ste danas,ne bi se klanjala dzenaza, ne bi majke bile uplakane,niti bi genocida bilo. Potocari bi trebali biti mjesto za pomirenje a ne nasilje?! Ma nemoj. Srebrenica je trebala biti zasticena zona pa ste opet Srbima dozvolili da sprovedu GENOCID. MAMU VAM JEBEM
zrakomlat

#209 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by zrakomlat »

Vučić nije uopće povrijeđen, a iz mupa tzv rs-a navode, također bez dokaza da je i Slovenac Pahor doživio isto. I niko to drugi nije objavio. Laž im je u krvi.
mO k3

#210 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by mO k3 »

poostar wrote:

Generalni sekretar Saveta Evrope Tornbjorn Jagland osudio je danas napad kamenicama na premijera Srbije Aleksandra Vučića tokom komemoracije za srebreničke žrtve u Potočarima.

Image

"Osuđujem današnji napad na premijera Vučića. Potočari bi trebalo da budu mesto za promišljanje i pomirenje, a ne za nasilje", napisao je pJagland na svom tviter nalogu.
Sjetim se zenskog roda Jaglandu i svim ovim "kulturnim" i "civilizovanim" EU delegatima sto se kofrce i osudjuju napad na dokazanog negatora/cetnika Vucica. Mamu vam jebem. Da ste bili dostojni i kulturni za vrijeme rata,kao sto ste danas,ne bi se klanjala dzenaza, ne bi majke bile uplakane,niti bi genocida bilo. Potocari bi trebali biti mjesto za pomirenje a ne nasilje?! Ma nemoj. Srebrenica je trebala biti zasticena zona pa ste opet Srbima dozvolili da sprovedu GENOCID. MAMU VAM JEBEM
u ovome treneutku vucic u njegovim ocima nije negator ....
poostar

#211 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by poostar »

Vitezanin wrote:Ne znam kako neko ovo može opravdavati, pa sada cijeli svijet piše o likovima koji gađaju Vučića i tegbiranju. Niko više ne spominje žrtve, ni rezolucije ni genocid ni ko su žrtve nego samo lkove s kamenjima.
Taj cijeli "svijet" je odgovoran sto se danas uopste klanja dzenaza.
luckylaka

#212 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by luckylaka »

al_akhisari wrote::sad: glupost, idiotizam i potpuno nepotrebna stvar; onaj/ oni koji su to napravili učinili su veliku štetu svemu što je srebrenica i što je trebala postati :sad:
Idemo se kolektivno izvinuti vucicu,seselju,arkanu,radikalima,tigrovima...Valjda je veca steta kamen u glavu vucicu nego zasluga vucica i slicni za 136 tabuta danas. :(
Hantalas stari

#213 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by Hantalas stari »

MisterNo1 wrote:Iskreno i meni je krivo što su dirali govno, sa druge strane ih ne osuđujem. To je bio momenat u kojem je preovladao bijes koji se nakupljao poslednjih dana.
koga bijes
to govno koje je uhapšeno eto nit je iz Srebrenice nit je ikoga ukopovao
vjerovatno neki alijin vehabija muhadžedin koji je bio ili ide u siriju
poostar

#214 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by poostar »

mO k3 wrote:
poostar wrote:

Image

u ovome treneutku vucic u njegovim ocima nije negator ....
Znaci jedan kamen promjenio misljenje ? Ko ga jebe ako je tako
Last edited by poostar on 11/07/2015 15:35, edited 1 time in total.
krater

#215 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by krater »

zrakomlat wrote:Vučić nije uopće povrijeđen, a iz mupa tzv rs-a navode, također bez dokaza da je i Slovenac Pahor doživio isto. I niko to drugi nije objavio. Laž im je u krvi.
travar

#216 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by travar »

Klasično bosanski (da ne kažem bošnjački): "Šta će reći komšija". :roll:
Norm

#217 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by Norm »

zateznistub wrote:
ČičineBrčine wrote:Covjek odradio uspjesno misiju, provocira zadnjih mjesec dva povlacenjem raznih poteza i danas krunisao sve to.
Sasvim ocekivana i predvidljiva situacija se desila.
Politika je igra saha i mi smo danas popili jedan sah, treba biti pametan i izvuci se iz njega da ne popijemo mat.
Ovo se moglo na mnogo pametniji i kulturniji nacin odraditi i srbiji opaliti sah, sad je gotovo jbg.
Kao i onaj sa kraljicom predosti..u srz problema, al đaba kad je masa kratkovida
Nazalost, ovo je MAT za Bosnu...sad ide osuda iz cijeloga svijeta, Rusi ce reci pa vidite da smo u pravu, pojam genocida u BiH ce biti zabranjen jer u UN-u nije usvojena rezolucija, ide referendum i razlaz ili novi rat...gluho bilo...Bosnjacka 'diplomatija' pravi gaf sa Nikolicem, i onda namjerni propust dozvolivsi dolazak Vucica...Britanci su znali da rezolucija nece biti usvojena (embargo i veta na intervenciju kada je bioloski opstanak Bosnjaka bio u pitanju, nije prijateljski cin) znali su da to znaci jedan vid amnestije za Srbiju, a Bosnjacka 'diplomatija' se ufatila za to k'o muha na....ljepilo...
Najvecu cijenu ce ipak platiti Bosnjaci...
luckylaka

#218 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by luckylaka »

Vitezanin wrote:Ne znam kako neko ovo može opravdavati, pa sada cijeli svijet piše o likovima koji gađaju Vučića i tegbiranju. Niko više ne spominje žrtve, ni rezolucije ni genocid ni ko su žrtve nego samo lkove s kamenjima.
Cijeli svijet danas prica o zrtvama Srebrenice i u cijelom svijetu se odrzavaju komemoracije u cast Srebrenickog genocida.Otvori malo oci.
relativno84

#219 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by relativno84 »

poostar wrote:
mO k3

#220 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by mO k3 »

Jos bosnje moraju da uce o diplomatiji i politiki ....
kamberovica polje

#221 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by kamberovica polje »

poostar wrote:
Ma ja, hajmo im uvest embargo.
Last edited by kamberovica polje on 11/07/2015 15:37, edited 1 time in total.
Hantalas stari

#222 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by Hantalas stari »

zrakomlat wrote:Vučić nije uopće povrijeđen, a iz mupa tzv rs-a navode, također bez dokaza da je i Slovenac Pahor doživio isto. I niko to drugi nije objavio. Laž im je u krvi.
konjino sad na BHT bio Ćamil Duraković
i pročitaj moj raniji post, čitaj redom prije nego počneš pisat gluposti
govno je uhapšeno, Duraković ga naziva ljudskom fukarom i da je popljuvano na sve ono što je predstavljala đenaza
nit je govno iz Srebrenice nit je ikoga ukopavao
nadamo se da će objavit ime, pretpostavljam da je iz vehabijsko muhadžedinskog reda
tandmand

#223 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by tandmand »

Nije džaba Pahor više puta ponovio "ja dolazim kao prijatelj i želim da odem odavde kao prijatelj". Znao je on dobro šta klapa. Opet se od žrtve tražilo da se žrtvuje - da oprosti dželatu koji se nije pokajao i od kojeg se to nije ni tražilo. :twisted:
zateznistub

#224 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by zateznistub »

Neko ko je ovo planirao, uspjeo je u potpunosti!
k3ngur

#225 Re: Vučić pogođen kamenom u lice

Post by k3ngur »

...priču Džemile Delalić iz sela Dobrak, kod Srebrenice: "Sjedim ja među onim narodom u Potočarima, kad vidim, mlada ženica, stisla se, znoj joj teče, grč na licu. Priđem, pitam je šta joj je! Kaže: "Rađam!" "De sine", velim ja njoj, "ufati se jednom rukom za me, a drugom za svoju svekrvu"… Tako i bi. Oduprije se žena na nas, muško dijete zaplaka. Zgrabih ja dijete, hoću da mu zavežem pupak, kad četnik predame: "Spusti to dijete dolje!", veli. Ja ga popustih na dimije, fino dijete, duge kosice, kao da je okupano…četnik priđe, nogom stade djetetu na vrat... Crijeva izletiše…"

Hajd sad zdra'o...

I hebo vas Vucic da vas hebo...
Locked