inace nisam neki hipohondar, ali me vrtoglavica odmah asocira na neke sakrivene svari u mozgu, pa me malo plashi, a nikada i nisam iskusila nesto takvo...
Hvala unaprijed...
Moderator: anex
Ovako, aj' ti lijepo doktoru.kjafiraginica wrote:pozdrav, treba mi mali savjet, u zadnjih tri ili cetiri dana ddesava mi se da mi se zavrti u glavi, tj ne zavrti nego kao da me neko naglo cimne na stranu, nekoliko sekundi i onda prodje. fizicki se ja ne pomjerim, ali takav mi je utisak. to mi se desi jednom do dva puta dnevno i prvi me put bas uplasilo, mislila sam da je zamljotres.inace nisam sklona vrtoglavicama, ne znam da sam ih ikada imala, imam nizak pritisak i 26 god. Molim nekoga ko se razumije da mi odgovori - moze li se desavati to od umora ili bih trebala na nekakve pretrage?
inace nisam neki hipohondar, ali me vrtoglavica odmah asocira na neke sakrivene svari u mozgu, pa me malo plashi, a nikada i nisam iskusila nesto takvo...
Hvala unaprijed...
Imao sam sličnih problema i slažem se da treba doktoru-specijalisti, ali ne možeš otići bez laboratorijskih nalaza.kjafiraginica wrote:pozdrav, treba mi mali savjet, u zadnjih tri ili cetiri dana ddesava mi se da mi se zavrti u glavi, tj ne zavrti nego kao da me neko naglo cimne na stranu, nekoliko sekundi i onda prodje. fizicki se ja ne pomjerim, ali takav mi je utisak. to mi se desi jednom do dva puta dnevno i prvi me put bas uplasilo, mislila sam da je zamljotres.inace nisam sklona vrtoglavicama, ne znam da sam ih ikada imala, imam nizak pritisak i 26 god. Molim nekoga ko se razumije da mi odgovori - moze li se desavati to od umora ili bih trebala na nekakve pretrage?
Hvala unaprijed...