VRS planirala biološko uništenje stanovništva!
- Bihac_4_ever
#1 VRS planirala biološko uništenje stanovništva!
Razotkrivanje ratnih zločina počinjenih na području Unsko-sanskog kantona, tačnije Cazinske krajine, tema je koju u saradnji rade emisija "Istraga" hrvatske Nove TV i "Dnevni avaz".
Komanda "Pauk"
Zahvaljujući kolegama s Nove TV, naš list u posjedu je dokumentacije koja nedvojbeno potvrđuje namjere Glavnog štaba srpske vojske Krajine da biološki uništi stanovnike Cazinske krajine, odnosno tadašnjeg Bihaćkog okruga, u tajnoj operaciji s kodiranim nazivom MAČ 1, jula 1995. godine.
U planu "kontraobavještajnog obezbjeđenja operacije MAČ 1", koji je potpisao komandant GŠ SVK generalpukovnik Mile Mrkšić, a za realizaciju zadužen pomoćnik komandanta za bezbjednost pukovnik Rade Rašeta, studiozno je planirano ubacivanje pet šlepera s prikolicama hrane, deterdženata, brašna, šećera i ulja na područje bihaćke općine. Svi artikli bili su zatrovani biološkim otrovima.
U izvještaju koji je predsjedniku tzv. republike srpske Krajine dostavio pukovnik Rašeta, između ostalog stoji i da su u ovoj operaciji bile angažirane snage komande "Pauk".
http://www.biscani.net/novost.asp?ID=3495
Komanda "Pauk"
Zahvaljujući kolegama s Nove TV, naš list u posjedu je dokumentacije koja nedvojbeno potvrđuje namjere Glavnog štaba srpske vojske Krajine da biološki uništi stanovnike Cazinske krajine, odnosno tadašnjeg Bihaćkog okruga, u tajnoj operaciji s kodiranim nazivom MAČ 1, jula 1995. godine.
U planu "kontraobavještajnog obezbjeđenja operacije MAČ 1", koji je potpisao komandant GŠ SVK generalpukovnik Mile Mrkšić, a za realizaciju zadužen pomoćnik komandanta za bezbjednost pukovnik Rade Rašeta, studiozno je planirano ubacivanje pet šlepera s prikolicama hrane, deterdženata, brašna, šećera i ulja na područje bihaćke općine. Svi artikli bili su zatrovani biološkim otrovima.
U izvještaju koji je predsjedniku tzv. republike srpske Krajine dostavio pukovnik Rašeta, između ostalog stoji i da su u ovoj operaciji bile angažirane snage komande "Pauk".
http://www.biscani.net/novost.asp?ID=3495
-
Maja_XXX
Meni se malo ovaj forum pocinje gaditi...Ne prodje ni jedan dan a da se ne otvori tema ili "Srbi planiraju unistiti svijet", " Srbin zaklao majku", "Srbin silovao jeza"...Pa dosta vise...Sve me vise ovo podsjeca na opsjednutost nekih internet portala poput Index-a ili televizija kao NoveTv po pitanju Srba...Ista stvar je i sa Dodikom..Dajte malo dostojanstva vise,ja ni vidjeh ni blizu ovoliko tema o Muslimanima na hrvatskom ili srpskom forumu...
-
-JUBA-
E moja Majo, mlada si ti jos na ovom forumu ili se pravis sljepa, nema drugeMaja_XXX wrote:Meni se malo ovaj forum pocinje gaditi...Ne prodje ni jedan dan a da se ne otvori tema ili "Srbi planiraju unistiti svijet", " Srbin zaklao majku", "Srbin silovao jeza"...Pa dosta vise...Sve me vise ovo podsjeca na opsjednutost nekih internet portala poput Index-a ili televizija kao NoveTv po pitanju Srba...Ista stvar je i sa Dodikom..Dajte malo dostojanstva vise,ja ni vidjeh ni blizu ovoliko tema o Muslimanima na hrvatskom ili srpskom forumu...
-
callmethebreeeze
ja sam bosnjak, ali se slazem s polarom.polara wrote:Nije korektno što si napisao "Srbi".
Ja nisam ništa planirala od gore navedenog, a Srpkinja sam.
Nisu Srbi planirali, nego... ime prezime počinilaca molim!
-
Leonid Breznjev
ja sam moderator podforuma i takodjer sam muslimanac..callmethebreeeze wrote:ja sam bosnjak, ali se slazem s polarom.polara wrote:Nije korektno što si napisao "Srbi".
HAJDE PROMIJENI TO GORE POSTAVLJACU, MOLIM TE!
Hvala!
-
callmethebreeeze
haha, nasmija me to muslimac. sjetih se jednog cige iz izbjeglickog kampa, koji je bio negdje iz srbije, on je za sebe govorio da je muslimanac, ali glasa za milosevica.Arslan wrote:ja sam moderator podforuma i takodjer sam muslimanac..callmethebreeeze wrote:ja sam bosnjak, ali se slazem s polarom.polara wrote:Nije korektno što si napisao "Srbi".
Nisu Srbi planirali, nego... ime prezime počinilaca molim!![]()
![]()
i slazem se sa vama!
HAJDE PROMIJENI TO GORE POSTAVLJACU, MOLIM TE!
![]()
Hvala!
isti je isao na otpad zeni novo zubalo zeni da trazi. izleti na otpad na krajnjem sjeveru svedske, gdje minus pravi minus, ga zamalo nisu prstiju kostali.
izvinjavam se na off.topicu
- Ahmmed
Maja_XXX wrote:Meni se malo ovaj forum pocinje gaditi...Ne prodje ni jedan dan a da se ne otvori tema ili "Srbi planiraju unistiti svijet", " Srbin zaklao majku", "Srbin silovao jeza"...Pa dosta vise...Sve me vise ovo podsjeca na opsjednutost nekih internet portala poput Index-a ili televizija kao NoveTv po pitanju Srba...Ista stvar je i sa Dodikom..Dajte malo dostojanstva vise,ja ni vidjeh ni blizu ovoliko tema o Muslimanima na hrvatskom ili srpskom forumu...
A ko su ti "Muslimani"???
I gdje su ti dokazi za tvrdnju, koja u tebi budi gađenje prema ovom forumu??
Glede srpskih i hrvatskih foruma, baš me zanima koje posjećuješ, pa si došla do ovakvog zaključka?
Glede dostojanstva, kakav god da je ovaj forum....ogromna većina njegovih članova sadašnjih i bivših,mogu biti učitelji dostojanstva....svojim ponašanjem, pisanjem, odnosom prema drugim diskutantima....
Glede naziva teme, slažem se da je treba promijeniti....
Adekvatan termin bi mogao biti pobunjeni krajiški Srbi, vođstvo pobunjenih krajiških Srba ili pripadnici srpske agresorske vojske na okupiranom teritoriju R Hrvatske....
-
Panasonic
Ne znam da li si Srpkinja i ne znam gdje su ti rodjeni preci ali otom-potom!polara wrote:Nije korektno što si napisao "Srbi".
Drugo, ako su se cetnici izjasnjavali kao Srbi, ako su sve radili za veliku Srbiju, ako na izborima u Srbiji pobjedjuje Nikolic, ako 95% Srba ne pokazuje tendenciju popravljanja, onda je naziv teme skroz opravdan.
- [Matrix]
[quote="Maja_XXX"]Meni se malo ovaj forum pocinje gaditi...Ne prodje ni jedan dan a da se ne otvori tema ili "Srbi planiraju unistiti svijet", " Srbin zaklao majku", "Srbin silovao jeza"...Pa dosta vise...Sve me vise ovo podsjeca na opsjednutost nekih internet portala poput Index-a ili televizija kao NoveTv po pitanju Srba...Ista stvar je i sa Dodikom..Dajte malo dostojanstva vise,ja ni vidjeh ni blizu ovoliko tema o Muslimanima na hrvatskom ili srpskom forumu...[/quote]
Srpski i Hrvatski forumi,nekako mi se cini sine da si ti etnicki i nacionalno opsjednuta.Ovo je kao biva,muslimanski forum.Slazem se glede Indexa i NOVE ali ne po pitanju "vatikansko-kominternovske zavere" protiv srba ili drugih naciona vec po pitanju sadrzaja i kvalitete.Hoces da kritukujes sadrzaj a onda tvrdis da su forumi nacionalni,cemu onda kritika ?
Srpski i Hrvatski forumi,nekako mi se cini sine da si ti etnicki i nacionalno opsjednuta.Ovo je kao biva,muslimanski forum.Slazem se glede Indexa i NOVE ali ne po pitanju "vatikansko-kominternovske zavere" protiv srba ili drugih naciona vec po pitanju sadrzaja i kvalitete.Hoces da kritukujes sadrzaj a onda tvrdis da su forumi nacionalni,cemu onda kritika ?
-
Leonid Breznjev
eh ovako! nemoj slucajno da pocnete sada sa rafalanjem kojekakvih provokacija itd.. obecavam da ce padati banovi kao kisa nebeska! bez opomene! moderator
- Brunello
potpuno se slazem ali ne zaboravi da zidovi i dan danas toliko godina poslije nisu zaboravili sta im se desilo tih godina.Maja_XXX wrote:Meni se malo ovaj forum pocinje gaditi...Ne prodje ni jedan dan a da se ne otvori tema ili "Srbi planiraju unistiti svijet", " Srbin zaklao majku", "Srbin silovao jeza"...Pa dosta vise...Sve me vise ovo podsjeca na opsjednutost nekih internet portala poput Index-a ili televizija kao NoveTv po pitanju Srba...Ista stvar je i sa Dodikom..Dajte malo dostojanstva vise,ja ni vidjeh ni blizu ovoliko tema o Muslimanima na hrvatskom ili srpskom forumu...
- Korisnicko ime
Nisi u pravu Panasonic...Panasonic wrote:Ne znam da li si Srpkinja i ne znam gdje su ti rodjeni preci ali otom-potom!polara wrote:Nije korektno što si napisao "Srbi".
Drugo, ako su se cetnici izjasnjavali kao Srbi, ako su sve radili za veliku Srbiju, ako na izborima u Srbiji pobjedjuje Nikolic, ako 95% Srba ne pokazuje tendenciju popravljanja, onda je naziv teme skroz opravdan.
Da se napise Vojska tzv. Srpske Krajne, VRS i Vojska Jugoslavije, cak i da se napise cetnici je OK, ali generalizovati i reci da su to uradili Srbi nije u redu...
Fino ti je Polara rekla da ona nije, ja znam da nisu ni moji prijatelji (pogotovo ne oni koji su sa mnom bili u Armiji BiH tokom rata), ne vjerujem ni da je Jovo Divjak, ni Cedo Jovanovic,...
A ni Desnica Radivojevic...
-
bestseler
Naslov teme jeste diskutabilan i tendeciozan ( za one koji to zele tako shvatiti ). U objasnjenju je receno da su to pripadnici vojske srpske krajine. Nigdje se tu ne kaze SVI SRBI planirali ...... To je fakat cinjenica, isto sto je FAKAT CINJENICA da su ti koji su to uradili bili Srbi. To je jasno ko dan. Sve ostalo je u duhu dnevnopolitickih igara.... ( na zalost ).
-
WizzardFromBOZ
da konacno procitam i neku pametnu na ovoj temixon_sa wrote:Dajte ljudi ne lupetajte. Bosnjaci su krivi za sve
- cyprus
A da li bi se onda složio sa naslovom: "Bošnjaci ubijali Srbe na Kazanima"bestseler wrote:Naslov teme jeste diskutabilan i tendeciozan ( za one koji to zele tako shvatiti ). U objasnjenju je receno da su to pripadnici vojske srpske krajine. Nigdje se tu ne kaze SVI SRBI planirali ...... To je fakat cinjenica, isto sto je FAKAT CINJENICA da su ti koji su to uradili bili Srbi. To je jasno ko dan. Sve ostalo je u duhu dnevnopolitickih igara.... ( na zalost ).
Ja ne bih, ali ti sa svojom logikom mislim da bi.
- karanana
ja se ne bih slozio ni sa naslovom "armija bih ubijala srbe na kazanima" a evo naslov je promjenjen u VRS.....cyprus wrote:A da li bi se onda složio sa naslovom: "Bošnjaci ubijali Srbe na Kazanima"bestseler wrote:Naslov teme jeste diskutabilan i tendeciozan ( za one koji to zele tako shvatiti ). U objasnjenju je receno da su to pripadnici vojske srpske krajine. Nigdje se tu ne kaze SVI SRBI planirali ...... To je fakat cinjenica, isto sto je FAKAT CINJENICA da su ti koji su to uradili bili Srbi. To je jasno ko dan. Sve ostalo je u duhu dnevnopolitickih igara.... ( na zalost ).![]()
![]()
, ako u textu ne bi pisalo da to nisu uradili svi Bošnjaci
?
Ja ne bih, ali ti sa svojom logikom mislim da bi.
ipak je ovo tacnije jer je VRS po svojoj politici bila genocidna vojska.
-
Leonid Breznjev
ako je NASLOV sve o cemu mislite diskutirati, da onda sklonim temu..