mirsek wrote:olllie4 wrote:lodzisticar wrote:
nisu ni svi Nijemci bili ratni zločinci ni nacisti, nisu svi Nijemci bili čuvari logora u aušviu Treblinki i Dahauu, pa se opet Wili izvinuo za sva sranja koja su NIJEMCI učinili, a Nijemci ga nisu proglašavali zbog toga Šiptarom, Turčinom ili balijom.
Da, izvinio se. Pa šta onda?
To je čisto gest dobr volje i ništa više.
Jel Njemačka ukinuta zbog toga što se on izvinio?
Nije, nego se kroz 20 godina ujedinila...
Mada mi je ovo poređenje Srba i Nijemaca, u najmanju ruku, groteskno...

Gdje je slican srpski gest dobre volje?
Jel to ono kad dodik usred Srebrenice kaze nije se desio genocid i na to mu citava sala pljesce.
RS je svakako bicem i nazivom aparthejd i tor samo za jedan, odabrani narod tako da, izvinili se vi ili ne, ona ce ili promijeniti svoju srž ili skroz nestati.
Samo je fazon, sto duze odgadjate to izvinjenje pored toliko dokaza i presuda to ste vecini bosnjackog naroda mucniji i odbojniji ,tako da ne znam koliko cete srdacno biti prihvaceni u ovoj nam jedinoj domovini ako i kad se to jednom desi.
Jesti vi muslimani retardirani. Srbi vama da se izvinjavaju, pa jeste li vi normalni?
Mi ćemo vam se izviniti kad:
1.Kad priznate da ste nastali od nas, tj. nasiljem koje su vršili vaši turski okupatori.
2.Kad priznate da Bošnjaci kao narod ne postoje već da se radi o regionalnom nazivu kao što je npr. Šumadinac, Crnogorac, Dalamtinac, Hercegovac itd.
3.Kad prestanete da se uvlačite u guzicu svakom okupatoru koji prođe ovuda, bilo da su Turci, Austrougari, Ustaše, Švabe, Ameri itd.
4. Kad nam se izvinite za tiraniju vaših gospodara gore sam naveo koji su.
5. Kad nam se izvinite što ste sjebali Jugoslaviju zajedno sa ustašama uz pomoć Vatikana, Njemačke i SAD.
6. Kad nam se izvinite za starog svata.
7. Za odsječene srpske glave od islamske gamadi koje ste dovodili ovde.
8. Za okupaciju srpske Bosne, tj. tog vašeg rezervata od 24% BiH.
9. Za krađu srpske istorije.
10. Za Drugi svjetski rat gdje ste kao hrvatsko cvijeće ubijali srpsku djecu.
11.Za ovaj rat za ubijenih 30.000 Srba i protjeranih 500.000+150 000 samo iz Sarajava što je najveće etničko čišćenje iz nekog grada u istoriji.
Mi imamo Republiku Srpsku a vi se jedite. Ko gubi ima pravo da se ljuti i ja bih se ljutio da moram živjeti u rezervatu. Možete da otvarate teme o nama koliko hoćete vaš se rezervat neće povećati ni pedlja