Vrisak u gradu!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Shibby

#1 Vrisak u gradu!

Post by Shibby »

Danas sam bio sa jaranima u gradu, i odjednom se cuo toliki jak vrisak, to je nemoguce!Neka djevojka lezi na cesti ali nismo otisli da vidimo, jer smo bili 40-50 metara udaljeni od nje..Da li je jos ko ovu situaciju primjetio.Sta se zapravo desilo?To je bilo oko pola sest-sest sati, kod esprita i imperijala tamo...vristala je iz petnih zila jedno minutu!
ellmichak

#2 Re: Vrisak u gradu!

Post by ellmichak »

Shibby wrote:Danas sam bio sa jaranima u gradu, i odjednom se cuo toliki jak vrisak, to je nemoguce!Neka djevojka lezi na cesti ali nismo otisli da vidimo, jer smo bili 40-50 metara udaljeni od nje..Da li je jos ko ovu situaciju primjetio.Sta se zapravo desilo?To je bilo oko pola sest-sest sati, kod esprita i imperijala tamo...vristala je iz petnih zila jedno minutu!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa ti doso na forum da priupitas :-D
*mima*

#3 Re: Vrisak u gradu!

Post by *mima* »

Nevjerovatno.....pa sto ne ode da vidis......nego otvaras temu na forumu......nidje veze.... :shock: :?
Shibby

#4 Re: Vrisak u gradu!

Post by Shibby »

Pa eto sarajevo x!
Ne znam bolje mjesto :)
Shibby

#5 Re: Vrisak u gradu!

Post by Shibby »

*mima* wrote:Nevjerovatno.....pa sto ne ode da vidis......nego otvaras temu na forumu......nidje veze.... :shock: :?
Ma nisam smio ,mislio sam bog zna sta je kako je vrisnula...
*mima*

#6 Re: Vrisak u gradu!

Post by *mima* »

Shibby wrote:
*mima* wrote:Nevjerovatno.....pa sto ne ode da vidis......nego otvaras temu na forumu......nidje veze.... :shock: :?

:? :shock: Sta si konto?
ciacco

#7 Re: Vrisak u gradu!

Post by ciacco »

*mima* wrote:
Shibby wrote:

:? :shock: Sta si konto?
Ma konto da nije nista bitno cim nije prisao.. Doslo djevojci tek tako da vrisne :D.... Sad ce ona naletit da mu kaze zasto je vrisnula
ellmichak

#8 Re: Vrisak u gradu!

Post by ellmichak »

a bas te kopka, aaa? :-)
muha_sa

#9 Re: Vrisak u gradu!

Post by muha_sa »

ništa ne javiše a dnevnik haman pa gotov :-)
Komšinica

#10 Re: Vrisak u gradu!

Post by Komšinica »

Ni vrisnut više ne smiješ, a da odmah ne dobiješ temu na forumu.

:-D

Nadam se da nije bilo ništa ozbiljno, onda naravno nije za zeze.
Last edited by Komšinica on 19/04/2010 20:02, edited 1 time in total.
chuchumbamayumbe

#11 Re: Vrisak u gradu!

Post by chuchumbamayumbe »

Mozda je dozivljavala strahoviti mega orgazam!?
ciacco

#12 Re: Vrisak u gradu!

Post by ciacco »

chuchumbamayumbe wrote:Mozda je dozivljavala strahoviti mega orgazam!?

:sax:

e vala svaka ti cast... Nasmijao si me do suza :D... Stara dosla u sobu da pita sta mi je xD
iz dna duše

#13 Re: Vrisak u gradu!

Post by iz dna duše »

Ovako slično sam čula kada je prije par mjeseci zboden jedan mladić...stanari iz okolnih zgrada "su čuli neki vrisak, ali nisu prišli, mislili su da nije ništa", drugi puta je silovana djevojka, vrištala je, vidjeli su neki čak i kada je na silu odvučena u auto, ali "su mislili da se momak i cura svađaju, pa se nisu htjeli miješati", pa da ne nabrajam slučajeve koji su duboko potresli Sarajevo, gdje se isto niko nije miješao...
@Shibby, izvini, nije samo tebi upućeno, ti samo povod a uzroci su.... :(, jer možda nije ništa i nadam se da je tako, a šta da je bilo, a ti otišao kući da pitaš raju na forumu šta je to bilo tamo gdje si upravo prošao...
Shibby

#14 Re: Vrisak u gradu!

Post by Shibby »

Znam da je velika greska bila od mene sto nisam prisao...fkt nisam smio stresan sam covjek,kad nesto vidim upregne mi se cijeli zivot...ali ne boj se , prislo je dosta ljudi.... samo me eto zanimalo da nije jos ko to vidio i cuo pa da cujemo detaljnije.
addebisi

#15 Re: Vrisak u gradu!

Post by addebisi »

jarane, 3 godine se pokusavam registrovat, em sam glup em mi vi nikad poslat aktivacijski mail... al et me s vama, vec vas sve poznajem citajuci forum :)... druzit cemo se nadam se fino..
a sto se tice vriska, opalilo auto njenog cuku dok je ona na trafici onoj stojala... kad je ugledala poludila cura malo falilo da je tramvaj i jos par auta i autobusa opali al na srecu vozaci su dobro primjetili, uzela cuku sjela na pola ceste i dalje se derala, pravo ruzan prizor, pas krvari ona place vristi ljudi joj pomazu itd...
*mima*

#16 Re: Vrisak u gradu!

Post by *mima* »

addebisi wrote:jarane, 3 godine se pokusavam registrovat, em sam glup em mi vi nikad poslat aktivacijski mail... al et me s vama, vec vas sve poznajem citajuci forum :)... druzit cemo se nadam se fino..
a sto se tice vriska, opalilo auto njenog cuku dok je ona na trafici onoj stojala... kad je ugledala poludila cura malo falilo da je tramvaj i jos par auta i autobusa opali al na srecu vozaci su dobro primjetili, uzela cuku sjela na pola ceste i dalje se derala, pravo ruzan prizor, pas krvari ona place vristi ljudi joj pomazu itd...

Kad su ti prije javili da se neko raspituje na forumu?
addebisi

#17 Re: Vrisak u gradu!

Post by addebisi »

besana wrote:
Shibby wrote:Znam da je velika greska bila od mene sto nisam prisao...fkt nisam smio stresan sam covjek,kad nesto vidim upregne mi se cijeli zivot...ali ne boj se , prislo je dosta ljudi.... samo me eto zanimalo da nije jos ko to vidio i cuo pa da cujemo detaljnije.
Svi smo sretsni ljudi, nikome ne moze pod kozu skoro pa nishta vishe, ali sam mislila da su to momenti kada ne filozofirash o sebi, i ne mislish na sebe, nego pridjesh ZA IME BOZIJE. Ja se ne bih sebe ni sjetila, nego bih prishla, a ovo nije shuplja, jer sam to uradila par puta. Kasnije se tresem, pijem apaurine, ali to je jace od mene. Mislila sam da je jace od svakog. Cuj samo prosho .... :roll:
Ja vala i ako saznam necu ti reci shta je to bilo :roll: jer ti iz ciste potrebe za mahalanjem pitash. :roll:

edit:vidim saznalo se, haj sad mirno spavaj stresni covjece :roll:
jbga, besana da si malo prije mene postala ne bih ni napisao, medjutim nisam ni vidio njegov post gdje se on ismijava nemocnim... druze pomozi uvijek i svakome, bolje ces se osjecat...

edit : mima-moraju mi se nekako oduzit ovi iz administracije zbog kasnjenja aktivacije
Shibby

#18 Re: Vrisak u gradu!

Post by Shibby »

Halo ba ljudi ,gdje se ja ismijavam nemocnima?Molim vas citirajte mi taj post i evo necu vishe nikad uci na ovaj forum!Grizla me savjest sto nisam otisao pomoci pa htio saznati da vidim sta je to bilo ... kontate? :?:
chuchumbamayumbe

#19 Re: Vrisak u gradu!

Post by chuchumbamayumbe »

de ba mandalite ovo
addebisi

#20 Re: Vrisak u gradu!

Post by addebisi »

Shibby wrote:Halo ba ljudi ,gdje se ja ismijavam nemocnima?Molim vas citirajte mi taj post i evo necu vishe nikad uci na ovaj forum!Grizla me savjest sto nisam otisao pomoci pa htio saznati da vidim sta je to bilo ... kontate? :?:
da te ne grize savjest, posudi mi 500 km, ak ti ne vratim nemoj mi nikad vise posudit... :P
salu na stranu, metafora brate bila... nemoj zahmetit... al ak si stresan i neces nikad prici pomoci itd, nemoj da te i grize savjest!!
Shibby

#21 Re: Vrisak u gradu!

Post by Shibby »

Ma nezz sta da ti kazem.Lakse mi malo ,zato sto ljudski zivot nije u pitanju.Ali opet vidjeti taj prizor :cry:
*mima*

#22 Re: Vrisak u gradu!

Post by *mima* »

Shibby wrote:Ma nezz sta da ti kazem.Lakse mi malo ,zato sto ljudski zivot nije u pitanju.Ali opet vidjeti taj prizor :cry:

Pa ti i tako nisi nista vidio.
Shibby

#23 Re: Vrisak u gradu!

Post by Shibby »

addebisi wrote:
Shibby wrote:Halo ba ljudi ,gdje se ja ismijavam nemocnima?Molim vas citirajte mi taj post i evo necu vishe nikad uci na ovaj forum!Grizla me savjest sto nisam otisao pomoci pa htio saznati da vidim sta je to bilo ... kontate? :?:
da te ne grize savjest, posudi mi 500 km, ak ti ne vratim nemoj mi nikad vise posudit... :P
salu na stranu, metafora brate bila... nemoj zahmetit... al ak si stresan i neces nikad prici pomoci itd, nemoj da te i grize savjest!!
Nisam znao sta da uradim..nikad nisam bio u takvoj situaciji.da sam bio mozda malo blizi mozda bih i pomogao kad bi znao sta se desava.Ali ovo je bilo veliko iskustvo...hvala swima na podrsci! :sax:
muha_sa

#24 Re: Vrisak u gradu!

Post by muha_sa »

mimo--štaš ovdje :-) hajd u kafanu i pristavi je :D
alibaba_i_30_godina

#25 Re: Vrisak u gradu!

Post by alibaba_i_30_godina »

Shibby wrote:Danas sam bio sa jaranima u gradu, i odjednom se cuo toliki jak vrisak, to je nemoguce!Neka djevojka lezi na cesti ali nismo otisli da vidimo, jer smo bili 40-50 metara udaljeni od nje..Da li je jos ko ovu situaciju primjetio.Sta se zapravo desilo?To je bilo oko pola sest-sest sati, kod esprita i imperijala tamo...vristala je iz petnih zila jedno minutu!
:roll: :-)

Na stranu to sto si 'stresan', sta ne daj Boze da je nesto ozbiljno bilo sa tom djevojkom? Da je trebalo da neko nazove hitnu pomoc ili pruzi prvu pomoc? Al' nisi to uradio zato sto je bilo puno ljudi oko nje!!! Pa sta da je bilo i stotinu ljudi, valjda kao covjek ces prici i vidjeti sta je bilo, mozda ce bas tvoja pomoc dobro doci. Al' jok, bolje je doci na forum i pitati sta je bilo kako bi savjest bila cista.

E svasta. Sa svakakvim ljudima zivimo u ovom gradu.
Locked