Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dale cooper

#201 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by dale cooper »

edo_79 wrote:
SaraFina wrote: Hebes ti sve te trice i kucine kad ti nakon tri banke moc plodnih spermica mjesecno pada za oko 4,7%
Hajd kad si uskracen za sivu masu moze se tolerirat. Al ovo....
To naučno dokazano ili .... jel to ima veze jesil u Federaciji il RS .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Haman je vrijeme da svojim plivačima kažem: "dečki niste ni za kurca" :lol: :mrgreen:
edo_79

#202 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

dale cooper wrote:
edo_79 wrote:
SaraFina wrote: Hebes ti sve te trice i kucine kad ti nakon tri banke moc plodnih spermica mjesecno pada za oko 4,7%
To naučno dokazano ili .... jel to ima veze jesil u Federaciji il RS .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Haman je vrijeme da svojim plivačima kažem: "dečki niste ni za kurca"? :lol: :mrgreen:
Ma ja svojim ništa ne govorim, znaju oni šta im je činit ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
supercali

#203 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by supercali »

SaraFina wrote:
edo_79 wrote:
SaraFina wrote: Bacila udicu pa se goreopisani som emko upecao.
Znači brk'o zagriz'o .... sad ga samo umori i namotaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja namjeravam ba intelektualce buduce radjati :run:
Pa i bolje ti je da mi ne radjas hawkinga kako mislis da kolica izadju iz tebe?
emko1234

#204 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by emko1234 »

SaraFina wrote:
emko1234 wrote:
zunazu wrote:Ima li vas ovdje da vam je vrijeme ženiti se i udavati a istovremeno se ne trudite oko toga?

:D

Mogući razlozi kakve možete čuti:

- Sve teže nalaženje osobe za bilo kakav razgovor i dogovor a posebno za ozbiljan savez kakav je brak.
- Nedokučiva budućnost, nema posla, plate, stana, uslova.
- Pojačan strah od neuspjeha uslijed kolektivnog svjetskog ludila i sve većeg broja razvoda.
- Nedostatak želje.

Šta vas spriječava da izađete iz samačke slobode?
Preskočio bih ove seratorske komentare, i odgovorio direktno na tvoj post.
31. godina će mi u maju iduće godine. Ne da mi brak i djeca nisu na pameti, nego mi ne padnu na pamet ni kad neko direktno o tome priča u mom društvu. Nije da nemam uslove, nego baš obrnuto. I stambeno i finansijski sam obezbjeđen. Dovoljno zarađujem da bih potenacijalnu ženu mogao izdržat sa svim pratećim obavezama kad bi na porodiljskom bila 10 godina, hvala Bogu, ali jednostavno nisam osjetio ni želju ni potrebu ni nagon da se vežem na taj način niti da počnem radiiti na produženju loze.

U razgovoru s ljudima s kojim provodim puno vremena, muškarci mojih godina uglavnom razmišljaju na isti način. Neki se kuče, neki ganjaju karijeru, neki i dalje furaju ludilo ali nikome brak nije nešto ka čemu ide.
S druge strane, koliko sam mogao da primjetim, na tržištu suprotnog spola nakon 26. godine već počne lagana panika. Žene selektivno probiru muškarce, kod onih slabije obrazovanih i situiranih su i dalje glavni kriteriji materijalne prirode. Izgledom kompenziraju druge nedostatke.
Da se ne lažemo, žensku koja dobro izgleda i ima nešto u glavi je prilično teško naći. Ove pametnije koje na nešto liče su prošle faze kad su padale na auta i flaše pića na izlascima, ako su bile dovoljno pametne, nisu se kurvale transparentno pa i dalje mogu proći ko dobro očuvana roba.
One su se u međuvremenu prešaltale na likove koji imaju malo više perspektive u buzdućnosti od onih što zasjaju na par sati, dana ili mjeseci.

Sve u svemu, žene kriza puno ozbiljnije hvata i drma i to se vidi. Naravno, mi šupci kakvi jesmo to iskorištavamo na svakom čošku. Barem ja tako radim. Nekad mi se čini da su naivnije one koje su blizu 30tim nego on koje su napunila 20tu. :lol: :lol: ..
Jednostavno toliko žele da dođu do nečega ozbiljnog da često posežu za najglupljim mogućim metodama na koje bi malo koji frajer pao, pogotovo kad je u pitanju priča na duže staze.

Prema tome kad se sve sabere i oduzme, možda je do toga što i nema nekog kvalitetnog materijala da bi se nešto počelo graditi u paru, govorim za sebe.
Dok god je tako, moj ljubavni život je ko u pjesmu od Chromea, night by night i uzmi bato što ti srcu drago..
Hebes ti sve te trice i kucine kad ti nakon tri banke moc plodnih spermica mjesecno pada za oko 4,7%
Nema potrebe da se ti sekiraš za pokretljivost, moć i snagu mog sjemena. Ako ćemo suditi po genima, imam vrlo kvalitetne predispozicije. Tako da ako ga stavim u fasadnu ciglu, postoji mogućnost da sutradan imam dvije fasadne cigle.
A obzirom da se bacaš ovim nekim brojevima, prema tebi bi do 32 godine trebao imati totalno nepokretne spermatozoide koje bih morao nekim načinom implantirati direktno u maternicu? :lol: :lol: :lol:
Vidi, ukoliko si se našla u mojoj priči, žao mi je. Ali to nažalost neće promjeniti neke činjenice a Boga mi ni statistiku, a statistika je vrlo egzaktna nauka.
donBeton

#205 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by donBeton »

Last edited by donBeton on 21/08/2015 14:36, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#206 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by _BataZiv_0809 »

U krvi, u krvi mi je da budem prvi, pjevaju moji spermici. Meni 26 :P :pusi2:
SaraFina

#207 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by SaraFina »

Statatistike momci i naucne studije :thumbup:

Respo iz dupeta ce ti izaci

Emko, to naucna teza
Sta si ljut?
edo_79

#208 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

Zašto mi nikada, kao normalni parovi, nemamo predigru?
- Jebiga, navika iz detinjstva, nikad nisam došao sa loptom pa kružio oko igrališta, mazio stativu, lizao aut lliniju, gurao prste u mrežu... Odma utrčiš, šut i gooooooooooooo!
- Kakva si ti seljač...toooooooo, jaaaaaaaaaaaaaaaače!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dale cooper

#209 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by dale cooper »

_BataZiv_0809 wrote:U krvi, u krvi mi je da budem prvi, pjevaju moji spermici. Meni 26 :P :pusi2:
Ako je ono što Sara kaže istina onda su moji gotovo pocrkali. :( :mrgreen:
supercali

#210 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by supercali »

SaraFina wrote:Statatistike momci i naucne studije :thumbup:

Emko, to naucna teza
Sta si ljut?
Ne meni tebi
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#211 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by _BataZiv_0809 »

dale cooper wrote:
_BataZiv_0809 wrote:U krvi, u krvi mi je da budem prvi, pjevaju moji spermici. Meni 26 :P :pusi2:
Pa sad, ne znam. Na jednoj temi procitah ove brojke: 80 posto zena moze da bira dok samo 40 posto muskaraca to moze. Brojke me zbunjuju :shock: :lol:
supercali

#212 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by supercali »

dale cooper wrote:
Moji su na plenumu ici ili ostati :)
Miss_E25

#213 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Miss_E25 »

edo_79 wrote:
što bi rekla hopka :pisnuo: i :pisnula: ..... šćeri moja te galamdžije što se hvale o broju žena koje su imali, morebit da su ih imali, al na fb ili Twitteru ..... zapamti ... pravi muškarac se nikad ne hvali ;-)
Naravno, zato i govorim da nema pravih muskaraca (cast izuzecima koje ja ocito ne poznajem), ne znam samo koje zene padaju na tu pricu :D
insomnia78

#214 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by insomnia78 »

Jbt, ja sam onda fenomen
NapraviJo djete sa 36
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#215 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by _BataZiv_0809 »

Joj ja nauke
edo_79

#216 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

Miss_E25 wrote:
edo_79 wrote:
što bi rekla hopka :pisnuo: i :pisnula: ..... šćeri moja te galamdžije što se hvale o broju žena koje su imali, morebit da su ih imali, al na fb ili Twitteru ..... zapamti ... pravi muškarac se nikad ne hvali ;-)
Naravno, zato i govorim da nema pravih muskaraca (cast izuzecima koje ja ocito ne poznajem), ne znam samo koje zene padaju na tu pricu :D
I obratno ... muškaraca koje padaju na žensku priču ;-) ....
Capajebo

#217 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Capajebo »

insomnia78 wrote:Jbt, ja sam onda fenomen
NapraviJo djete sa 36
#IlFenomeno, #RonaldoDebeli :mrgreen:
Miss_E25

#219 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Miss_E25 »

edo_79 wrote: I obratno ... muškaraca koje padaju na žensku priču ;-) ....
Koja je to zenska prica, da su nevine... Ili su se i one pocele hvaliti brojkama? :lol: :lol: :lol:
Miss_E25

#220 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by Miss_E25 »

ultima_palabra wrote: Šuplja mi je to da je ona neka intelektualka, al eto samo joj klošari prilaze... to niđe na svijetu nema, pa čak ni u Bosni :D
Snobovi i klosari nisu isto, naprotiv, ovi o kojima ja pricam se smatraju najpozeljnijim nezenjama u gradu, samo sto je poenta sto su meni licno neprivlacni :D
emko1234

#221 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by emko1234 »

SaraFina wrote:Statatistike momci i naucne studije :thumbup:

Emko, to naucna teza
Sta si ljut?
Zašto bih bio ljut?
Malo mi je bezveze korištenje ad hominem argumenata u ovakvoj tipi rasprave ali to više govori o čovjeku nego bilo šta.
Ja sam iznio svoje mišljenje koje je bazirano na mojim direktnim iskustvima. Ukoliko misliš da ženskinju ne gori pod nogama nakon 27-28, onda ili si izrazito nerealna, ili si izrod u pozitivnom smislu te riječi ili si lizulja - djevojka koja ima preferncije ka drugim djevojkama.

U svakom slučaju, neću reći da ti je podatak izmišljen, ali ću reći da je izrazito netačan. Moj rahmetli dedo ga metno sa 62 godine davno nekad, žena zatrudnila, blizance čoek napravio. Sticajem okolnosti zbog njenih godina, imala je blizu 44, trudnoća nije uspjela.
Vodeći se onim što si ti napisala, on je primjerak za Ginisa??? Čisto sumnjam.

Uostalom, ako će me misao o produženju vrste voditi tome da napravim dijete random trebi kako ne bi sutra ostao bez mladunčeta jer mi je pokretljivost spermatozoida ugrožena, onda jebo to. Čemu?
Last edited by emko1234 on 21/08/2015 15:03, edited 1 time in total.
supercali

#222 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by supercali »

Miss_E25 wrote:
edo_79 wrote:
Draga E25 (ovo me podsjeca na one dodatke hrani) vrijeme je onda sa se upoznamo
Ti budi dodatak a ja glavni sastojak ;)
edo_79

#223 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by edo_79 »

Miss_E25 wrote:
edo_79 wrote: I obratno ... muškaraca koje padaju na žensku priču ;-) ....
Koja je to zenska prica, da su nevine... Ili su se i one pocele hvaliti brojkama? :lol: :lol: :lol:
Nemoj mi neiskustva i finoće svega ti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nightvision

#224 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by nightvision »

SaraFina wrote: Bacila udicu pa se goreopisani som emko upecao.
Covjek napisa roman i tebe nigdje ne spomenu, ali si ti bacila udicu??? Ili si se ti nasla uvrijedjena onim "seratorskim postovima" ili si si se nasla i prepoznala u njegovom romanu. A jos vjerovatnije je da je oboje u pitanju.
I sad je momak som zato sto je poprilicno iskreno i realno odgovorio na temu i sto si se ti prepoznala? Aferim sceri, ali dabogda da te beg uzme, cigani oko kuce hodaju. Sto bi rekli, sve ljepsa cura od ljepse stasaju svake godine, jedna ce se naci i da ima dovoljno klikera u glavi da je vrijedna da covjek kuci vodi, a ti i dalje prodaji muda pod bubrege i pokupi svakog ko te zanima. Na forumu. :thumbup:
pakica_

#225 Re: Vrijeme za brak a kočnica se ne pušta

Post by pakica_ »

SaraFina wrote:Sve nece da se lafo zene a pametni, fini i situirani. Plus seksualni zivot desetka. Izgubice slobodu i koMfor :skoljka: ako bi se kojoj jadnici posrecilo da ju odaberu ondaK ocekuju pokornost dozivotnu. Grohotom se smijem! Od uljepsavanja.
Ima li ko posten da kaze sto je posrijedi?
Ja imam razlog sto sam sama. Teska sam ko crna zemlja. Sumnjicava i bezobrazno iskrena. Da nabrajam dalje? :izet:
ama.necu..eto..kuš.bolji.razlog!?
NE-CU! :lol:
Post Reply