Vrijeme je da Slišković ode

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

max_power

Post by max_power »

Sliskovic jeste imao nekakvog uspjeha, to jest bili smo u igri sve do kraja ali mi ljudi nemamo nikakve igre. neznamo igrati u gostima, neznamo igrati na velikim (sirokim) terenima... Izvlaci nas samo ono Bilino polje na kojem uvijek uzimamo bodove.

Treba nam neko sa idejom kako cemo igrati, treba nam neko sa dugorocnim planovima jer Sliskovic ih ocigledno nema kad mu u ekipi debituju 30-godisnjaci. Na kraju krajeva, treba nam neko sa polozenom trenerskom diplomom jer Baka je nema :lol:
dugi

Post by dugi »

nobody wrote:Sliskovic jeste imao nekakvog uspjeha, to jest bili smo u igri sve do kraja ali mi ljudi nemamo nikakve igre. neznamo igrati u gostima, neznamo igrati na velikim (sirokim) terenima... Izvlaci nas samo ono Bilino polje na kojem uvijek uzimamo bodove.

Treba nam neko sa idejom kako cemo igrati, treba nam neko sa dugorocnim planovima jer Sliskovic ih ocigledno nema kad mu u ekipi debituju 30-godisnjaci. Na kraju krajeva, treba nam neko sa polozenom trenerskom diplomom jer Baka je nema :lol:
Ma diploma nije neko mjerilo sposobnosti u zivotu. Mozda bi mogli postaviti za selektora Bracu iz Vrbanjuse, on je zavrsio trenersku skolu sa desetkom :D
max_power

Post by max_power »

dugi wrote:
nobody wrote:Sliskovic jeste imao nekakvog uspjeha, to jest bili smo u igri sve do kraja ali mi ljudi nemamo nikakve igre. neznamo igrati u gostima, neznamo igrati na velikim (sirokim) terenima... Izvlaci nas samo ono Bilino polje na kojem uvijek uzimamo bodove.

Ma diploma nije neko mjerilo sposobnosti u zivotu. Mozda bi mogli postaviti za selektora Bracu iz Vrbanjuse, on je zavrsio trenersku skolu sa desetkom :D
:)
pa tako je i Baka uletio, da ja znam nije nikoga trenirao prije reprezentacije, bio ko neki asistent nesto... ma...
a diplomu mu sredjuju vec tri cetiri godine :-)
Post Reply