Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
heheheh...
Kad sam otvarao temu, nisam direknto govorio samo o mojoj curi... vec generalno o tom, jer vecina veza puca na/nakon exkurzije... svasta se cini, koliko se sjecam (lijepa vremena )....
Pa da cujem / vidim ima li ko iskustva s tim, sta kako.... i shta to exkurzija ima toliko magicno na sebi.. da skoro svi se zegaju tamo i varaju ... Daleko od ociju- daleko od srca*??
remover wrote:heheheh...
Kad sam otvarao temu, nisam direknto govorio samo o mojoj curi... vec generalno o tom, jer vecina veza puca na/nakon exkurzije... svasta se cini, koliko se sjecam (lijepa vremena )....
Pa da cujem / vidim ima li ko iskustva s tim, sta kako.... i shta to exkurzija ima toliko magicno na sebi.. da skoro svi se zegaju tamo i varaju ... Daleko od ociju- daleko od srca*??
Vjerovatno da postoji razlog zasto razmisljas o prevari, to i nije dobar znak..
A o radosti djevojke zato sto ide na ekskurziju, pa zar ne mislis da je to zato sto ide na neko drugo mijesto, sa svojim razredom, sa ljudima kojima je provela toliko vremena, dozivjeti nesto novo.. itd
Amelina wrote:Vjerovatno da postoji razlog zasto razmisljas o prevari, to i nije dobar znak..
A o radosti djevojke zato sto ide na ekskurziju, pa zar ne mislis da je to zato sto ide na neko drugo mijesto, sa svojim razredom, sa ljudima kojima je provela toliko vremena, dozivjeti nesto novo.. itd
Karabaja wrote:i ja sam čuo da je tamo žegačina stroga.. nema ko se s kim nije ja tamo curu nikad ne bih pustio.. ili bih se pomirio s tim da će me prevariti
Cuj napio se? Sto? Da zaboravis tugu i bol sto je ona otisla na ekskurziju bez tebe?
Ne znam...meni ovo tvoje pitanje na forumu govori samo o tvojoj posesivnosti i zelji za kontrolom osobe do koje ti je "stalo". Ono kao, ja nju volim...zar joj treba druzenje s drugim ljudima i odlazak od mene?
Da ste u braku vjerovatno bi izbila zestoka svadja. Cemu tolika nesigurnost i nepovjerenje? Da nije do tebe?
Karabaja wrote:i ja sam čuo da je tamo žegačina stroga.. nema ko se s kim nije
ja tamo curu nikad ne bih pustio.. ili bih se pomirio s tim da će me prevariti
Karabaja wrote:i ja sam čuo da je tamo žegačina stroga.. nema ko se s kim nije ja tamo curu nikad ne bih pustio.. ili bih se pomirio s tim da će me prevariti
a sada malo ozbiljno
pa ako te baš voli sigurno te neće prevariti
..osim ako popije.. a ako ne pije, onda te možda ne voli pa će te prevariti, a ako spada u onu rijetku kategoriju koja ne pije, voli i ne vara... možda joj se omakne
previše "možda" za moj ukus
a sada malo ozbiljno
pa ako te baš voli sigurno te neće prevariti
..osim ako popije.. a ako ne pije, onda te možda ne voli pa će te prevariti, a ako spada u onu rijetku kategoriju koja ne pije, voli i ne vara... možda joj se omakne
previše "možda" za moj ukus
Zvucalo je neopisivo utjesno
Ma kakva ekskurzija,ako zadaje sa strane,zadaje ovdje
malo ste me pogresno shvatili..
Vise sam htio da rezradimo koju tezu-teoriju o tome.. sta to ekskurzija ima magicno na sebi, pa svi se redom pucaju
Jer znam po sebi , od prijatelja, poznanika.. kojekavih drugi ljudi.... sve se svodi na to da se krka, vara.. ofo-ono
remover wrote:malo ste me pogresno shvatili..
Vise sam htio da rezradimo koju tezu-teoriju o tome.. sta to ekskurzija ima magicno na sebi, pa svi se redom pucaju
Jer znam po sebi , od prijatelja, poznanika.. kojekavih drugi ljudi.... sve se svodi na to da se krka, vara.. ofo-ono