Pucaju veze nakon exkurzija!?!? aaa
Moja curica ode sva sretna
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nek ti je Bog sačuva kad ne možeš tiremover wrote: Moja curica ode sva sretna![]()
![]()
![]()
![]()
sinus wrote:Nek ti je Bog sačuva kad ne možeš tiremover wrote: Moja curica ode sva sretna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta je po tebi zlo sto se moze desiti curi na exkurzijiUmjetnik a wrote:sinus wrote:Nek ti je Bog sačuva kad ne možeš tiremover wrote: Moja curica ode sva sretna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
toše proeski-Bože čuvaj je od zla
mIRCerka wrote:Sta je po tebi zlo sto se moze desiti curi na exkurzijiUmjetnik a wrote:sinus wrote:
Nek ti je Bog sačuva kad ne možeš ti![]()
toše proeski-Bože čuvaj je od zla
Bolan pitah te sta se zlo moze desiti nekome na ekskurziji, nisam te pitala da se slozimoUmjetnik a wrote:
JA NE ZNAM KAKO JA I TI NIAKO DA SE SUGLASIMO OKO NEČEGA
AKO VEĆ PITAŠ MOŽE SE SVAŠTA DOGODITI
A JA NISAM MISLIO NA ZLO NEGO NA TO DA GA PREVARI
I TO JE ZLO ALI ZA MOMKA
pa neće to biti na temi ljubav i sexluciferino wrote:Otvorim temu, kontam opet korupcija, uzimanje novca od dječice (dobro, malo veće dječice), loše ponude, katastrofalan smještaj, otkazivanje putovanja u zadnji čas...kad ono...![]()
Ako te misli prevariti, ne treba joj/mu ekskurzija.
mIRCerka wrote:Bolan pitah te sta se zlo moze desiti nekome na ekskurziji, nisam te pitala da se slozimoUmjetnik a wrote:
JA NE ZNAM KAKO JA I TI NIAKO DA SE SUGLASIMO OKO NEČEGA
AKO VEĆ PITAŠ MOŽE SE SVAŠTA DOGODITI
A JA NISAM MISLIO NA ZLO NEGO NA TO DA GA PREVARI
I TO JE ZLO ALI ZA MOMKA
ne do bog da se slazemo svi oko svega
vjesticanametli wrote:[quote="mIRCerka" nisam te pitala da se slozimo![]()
a štovjesticanametli wrote:ona ona
Da ali nikad lakše nego na ekskurziji. Nema problema da nađe nepoznatu osobu drugog spola, nema problema za lokaciju i može se efektno zavarat da neće nikad dragi/draga saznat.luciferino wrote:Otvorim temu, kontam opet korupcija, uzimanje novca od dječice (dobro, malo veće dječice), loše ponude, katastrofalan smještaj, otkazivanje putovanja u zadnji čas...kad ono...![]()
Kada se gleda sa glavne stranice, ime teme je prava optička varka.luciferino wrote:Otvorim temu, kontam opet korupcija, uzimanje novca od dječice (dobro, malo veće dječice), loše ponude, katastrofalan smještaj, otkazivanje putovanja u zadnji čas...kad ono...![]()
luciferino wrote:Kada se gleda sa glavne stranice, ime teme je prava optička varka.luciferino wrote:Otvorim temu, kontam opet korupcija, uzimanje novca od dječice (dobro, malo veće dječice), loše ponude, katastrofalan smještaj, otkazivanje putovanja u zadnji čas...kad ono...![]()
Ako te misli prevariti, ne treba joj/mu ekskurzija.![]()
Možda je ministarstvo i dalo onaj svoj nesretni prijedlog kako bi se spriječile masovne prevare.
Haajdemo u plaaaanine, jer tamo nema zime(on pleše, nemojte da bi šta drugo pomislili)