ne kaze se kompjuter nego konfjutor.. fukaro jednaamrino wrote:Ma ne samo to- nisam znala ni sta je kompjuter...sve dok mi nije dosla rodica iz Njemacke i rekla mi...Svemirski_Jebach wrote:kad smo mi pili po grupnjacima ti nisi znala ni sta je forumamrino wrote:Samo mi je zao sto nece bit ovih dijasporaca...da nam prosipaju svoje folove- golove...onako sredjeni...u novim patikicama i u "rent-a-car-u"...![]()
![]()
![]()
Vrijedi li pokusati ponovo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Pearl
-
Zhaba
uh sto je neko alergican na dijasporuPearl wrote:ne kaze se kompjuter nego konfjutor.. fukaro jednaamrino wrote:Ma ne samo to- nisam znala ni sta je kompjuter...sve dok mi nije dosla rodica iz Njemacke i rekla mi...Svemirski_Jebach wrote: kad smo mi pili po grupnjacima ti nisi znala ni sta je forum:D:D:D:D
-
Pearl
ma neeee, nego ja a-pro-po jedne druge, ukinute teme...Zhaba wrote:uh sto je neko alergican na dijasporuPearl wrote:ne kaze se kompjuter nego konfjutor.. fukaro jednaamrino wrote: Ma ne samo to- nisam znala ni sta je kompjuter...sve dok mi nije dosla rodica iz Njemacke i rekla mi...:D:D:D:D
![]()
![]()
fukara, psihicka i fizicka, je svako onaj koji se ne slaze sa misljenjem koje odredjena osoba koja se jedina smatra kompetetnom uvede kao jedino pravilno..
upisite to u klajica, ja ne mogu od smijeha
p.s. ja "svoju" dijasporu docekujem sa osmijehom, a te sto imaju potrebu da se hvale ovdje jer nemaju gdje drugo ne volim ni ako su dijasporci, ni domaci, ni zeleni, crveni, vehabije, zlajini i harisovi i kako god da se "dijelimo"
- nebojeplavo
forum u malomzena21 wrote:Joj ove teme![]()
![]()
![]()
Od ljubavnih problema dodjosmo do clanaka u novinama, do grupnjaka, do dijaspore... Bas jedna sveobuhvatna tema![]()
![]()
-
Pearl
cudo vec nije na "bez cenzure"zena21 wrote:Joj ove teme![]()
![]()
![]()
Od ljubavnih problema dodjosmo do clanaka u novinama, do grupnjaka, do dijaspore... Bas jedna sveobuhvatna tema![]()
![]()
-
Pearl
i vehabija..lady_bug wrote:dotakose se i lagumdzije u neka dobazena21 wrote:Joj ove teme![]()
![]()
![]()
![]()
samo da se ne zakuha, pa da rekord ubiljezimo
- nebojeplavo
Jedva cekam sljedeci broj Starta 
- nebojeplavo
Ho's da ti posaljem kad izadje?

-
MA DAJ...
Ti si neviden kurton od tipa,i nadam se da ce ti ova kritika doci do mozdanih vijuga,da svatis neke stvari u zivotu!?Svemirski_Jebach wrote:kad smo mi pili po grupnjacima ti nisi znala ni sta je forumamrino wrote:Samo mi je zao sto nece bit ovih dijasporaca...da nam prosipaju svoje folove- golove...onako sredjeni...u novim patikicama i u "rent-a-car-u"...![]()
![]()
![]()
-
prleitihi
ma dajMA DAJ... wrote:Ti si neviden kurton od tipa,i nadam se da ce ti ova kritika doci do mozdanih vijuga,da svatis neke stvari u zivotu!?Svemirski_Jebach wrote:kad smo mi pili po grupnjacima ti nisi znala ni sta je forumamrino wrote:Samo mi je zao sto nece bit ovih dijasporaca...da nam prosipaju svoje folove- golove...onako sredjeni...u novim patikicama i u "rent-a-car-u"...![]()
![]()
![]()
-
Svemirski_Jebach
stvarno ma daaaaajMA DAJ... wrote:Ti si neviden kurton od tipa,i nadam se da ce ti ova kritika doci do mozdanih vijuga,da svatis neke stvari u zivotu!?Svemirski_Jebach wrote:kad smo mi pili po grupnjacima ti nisi znala ni sta je forumamrino wrote:Samo mi je zao sto nece bit ovih dijasporaca...da nam prosipaju svoje folove- golove...onako sredjeni...u novim patikicama i u "rent-a-car-u"...![]()
![]()
![]()
-
chudna
Dobro ja davno rekoh da je ovo prava sapunica
ali ovakav epilog definitivno nisam ocekivala
Ponovno pokretanje grupnjaka budi neka sjecanja. U svakom slucaju lijepa sjecanja
PS. smekam vas iz Opere, pa ako se bude isplatilo nije mash daleko
Ponovno pokretanje grupnjaka budi neka sjecanja. U svakom slucaju lijepa sjecanja
PS. smekam vas iz Opere, pa ako se bude isplatilo nije mash daleko
- GandalfSivi
Pozdravi mi Bilasa kad vec u Operu naletis...