eh da znate sto ne znateamrino wrote:Nadjemo se na placu ispred pozorista...dovedemo svi sebe u krajnje neugodnu situaciju...dobro skeniramo one persone koje "simpatisemo"
...okrenemo sve na zajebanciju
i onda u mesh...za prethodno rezervisane stolove (to domacin mrcha10 treba da odradi
)
...pa nastavljamo raspredanja usmenim putem
![]()
Tako ja to zamisljam...
a ovi iskusniji "grupnjicari" neka me informisu o stvarnom stanju...
Vrijedi li pokusati ponovo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Lace
-
konyan
Ma pusti neka saznaju sami, d hard vejLace wrote:eh da znate sto ne znateamrino wrote:Nadjemo se na placu ispred pozorista...dovedemo svi sebe u krajnje neugodnu situaciju...dobro skeniramo one persone koje "simpatisemo"
i onda u mesh...za prethodno rezervisane stolove (to domacin mrcha10 treba da odradi
)
![]()
Tako ja to zamisljam...
Je li to ne dolazis, Lace.
- Lace
ih ja prestala dolaziti kada si ti poceokonyan wrote:Ma pusti neka saznaju sami, d hard vejLace wrote:eh da znate sto ne znateamrino wrote:Nadjemo se na placu ispred pozorista...dovedemo svi sebe u krajnje neugodnu situaciju...dobro skeniramo one persone koje "simpatisemo"
)
![]()
Tako ja to zamisljam...
a ovi iskusniji "grupnjicari" neka me informisu o stvarnom stanju..... Nije ni tebi niko rekao.
Je li to ne dolazis, Lace.Bez tebe kao sam, nigdje nikog.
![]()
- nebojeplavo
5 kasika kaze da ce mrchaa sam da stoji pred pozoristom

- nebojeplavo
A tebe, ladyB, mrchaa i jest dzenana

- nebojeplavo
...preko puta u Operi, i onda snimati hoce li ko dociLace wrote:ejs sad...nece...doci jos makar dvojenebojeplavo wrote:5 kasika kaze da ce mrchaa sam da stoji pred pozoristom![]()
- nebojeplavo
podvojena licnostlady_bug wrote:onda mu je lolita alter egonebojeplavo wrote:A tebe, ladyB, mrchaa i jest dzenana![]()
a mrchaa i lolita se umalo ne spetljase
meni vise nista nije jasno
-
lady_bug
i ja sam se davno pogubila oko ovoga, ali to nije razlog za sekiracijunebojeplavo wrote:podvojena licnostlady_bug wrote:onda mu je lolita alter egonebojeplavo wrote:A tebe, ladyB, mrchaa i jest dzenana![]()
![]()
a mrchaa i lolita se umalo ne spetljase![]()
![]()
meni vise nista nije jasno![]()
-
Svemirski_Jebach
fakat. kakvo ce to da bude iznenadjenje...ko kad sam ja upoznao mog druga hornsaLace wrote:eh da znate sto ne znateamrino wrote:Nadjemo se na placu ispred pozorista...dovedemo svi sebe u krajnje neugodnu situaciju...dobro skeniramo one persone koje "simpatisemo"
)
![]()
Tako ja to zamisljam...
salu na stranu, ovi novi hoce grupnjak...samo nemojte belaja, ovo je raja kulturna
-
Svemirski_Jebach
ni ja jer ti neces doci.tigris wrote:samo da vas obavjestim da ja necu doci![]()
![]()
-
Svemirski_Jebach
kad smo mi pili po grupnjacima ti nisi znala ni sta je forumamrino wrote:Samo mi je zao sto nece bit ovih dijasporaca...da nam prosipaju svoje folove- golove...onako sredjeni...u novim patikicama i u "rent-a-car-u"...![]()
![]()
![]()
-
mrchaa10
De ba ljudi popustite vise i sa tom Djenanom i kombinacijama,ako se mozemo naci tj sastati ok ako ne nije problem u svakom slucaju hvala vam jos jednom....
Ako ko bude stvarno zainteresovan nek se javi na pp ha ja sta ja sad moram molit i dokazivat nesto da nisam Djenana ili jesam...
Znaci 04.04 stoji samo nek se javi ko bude mogao doci a o mjestu nije problem samo moram znati koliko ce nas biti....
Ako ko bude stvarno zainteresovan nek se javi na pp ha ja sta ja sad moram molit i dokazivat nesto da nisam Djenana ili jesam...
Znaci 04.04 stoji samo nek se javi ko bude mogao doci a o mjestu nije problem samo moram znati koliko ce nas biti....
-
Pearl
Svemirski_Jebach wrote:kad smo mi pili po grupnjacima ti nisi znala ni sta je forumamrino wrote:Samo mi je zao sto nece bit ovih dijasporaca...da nam prosipaju svoje folove- golove...onako sredjeni...u novim patikicama i u "rent-a-car-u"...![]()
![]()
![]()
bitno je osjecati se posebno...
-
Svemirski_Jebach
ne smijem kono, ubice me zenatigris wrote:mi cemo na solo grupnjakSvemirski_Jebach wrote:ni ja jer ti neces doci.tigris wrote:samo da vas obavjestim da ja necu doci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
amrino
Ma ne samo to- nisam znala ni sta je kompjuter...sve dok mi nije dosla rodica iz Njemacke i rekla mi...Svemirski_Jebach wrote:kad smo mi pili po grupnjacima ti nisi znala ni sta je forumamrino wrote:Samo mi je zao sto nece bit ovih dijasporaca...da nam prosipaju svoje folove- golove...onako sredjeni...u novim patikicama i u "rent-a-car-u"...![]()
![]()
![]()
-
amrino
Ma znas ono starosjedioci i pridoslice...eto sad sam i ja ugrozena...Pearl wrote:Svemirski_Jebach wrote:kad smo mi pili po grupnjacima ti nisi znala ni sta je forumamrino wrote:Samo mi je zao sto nece bit ovih dijasporaca...da nam prosipaju svoje folove- golove...onako sredjeni...u novim patikicama i u "rent-a-car-u"...![]()
![]()
![]()
ovo sad ko neki novi fol za podjelu... ko je bolji..
bitno je osjecati se posebno...![]()
Haj bar nije na nacionalnoj osnovi...
-
Svemirski_Jebach
a ja konto lagumdzija ti pokazaoamrino wrote:Ma ne samo to- nisam znala ni sta je kompjuter...sve dok mi nije dosla rodica iz Njemacke i rekla mi...Svemirski_Jebach wrote:kad smo mi pili po grupnjacima ti nisi znala ni sta je forumamrino wrote:Samo mi je zao sto nece bit ovih dijasporaca...da nam prosipaju svoje folove- golove...onako sredjeni...u novim patikicama i u "rent-a-car-u"...![]()
![]()
![]()