Vrijedi li pokusati ponovo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nebojeplavo
Predlazem da povede jos kojeg sportasa
inace, jadan on u haremu forumasica

-
mrchaa10
Ja sam dole 28.03,kad god kazete i gdje god meni je svejedno jer nije mi bitno jesu li narodnjaKi ili ne,vazno je da nama bude super.A Minnela nema potrebe za takvim razmisljanjem svi smo mi normalni,neki ovakvi neki onakvi u sustini sasvim obicni ljudi samo sto nam je DRAGI BOG dao takvu nafaku i et.Ja i kad nisam imao nista i kad sam nesto stvorio isti sam prema tome sasvim normalan i idemo se zabaviti svi zajedno i nema selektiranja...
Svako ko moze doci od 28.03 neka da prijedlog...
-
amrino
Srijedom (a ukoliko sam ja dobro sracunala- 28. je srijeda) u Jez- u imaju trubaci i bude super...ali predlazem da prije toga odemo na neko mirnije mjesto da se upoznamo a ne da svi onako djuture zafuramo negdje bez da znamo kako se ko zove i ko je ko...Mesh nije los...mrchaa10 wrote:Ja sam dole 28.03,kad god kazete i gdje god meni je svejedno jer nije mi bitno jesu li narodnjaKi ili ne,vazno je da nama bude super.A Minnela nema potrebe za takvim razmisljanjem svi smo mi normalni,neki ovakvi neki onakvi u sustini sasvim obicni ljudi samo sto nam je DRAGI BOG dao takvu nafaku i et.Ja i kad nisam imao nista i kad sam nesto stvorio isti sam prema tome sasvim normalan i idemo se zabaviti svi zajedno i nema selektiranja...
- nebojeplavo
Predlazem da svi nosimo naljepnice na kojima pise nas nick i pravo imeamrino wrote: Srijedom (a ukoliko sam ja dobro sracunala- 28. je srijeda) u Jez- u imaju trubaci i bude super...ali predlazem da prije toga odemo na neko mirnije mjesto da se upoznamo a ne da svi onako djuture zafuramo negdje bez da znamo kako se ko zove i ko je ko...Mesh nije los...
-
amrino
Moze! Al pod uslovom da ih naljepimo drito na celo!nebojeplavo wrote:Predlazem da svi nosimo naljepnice na kojima pise nas nick i pravo imeamrino wrote: Srijedom (a ukoliko sam ja dobro sracunala- 28. je srijeda) u Jez- u imaju trubaci i bude super...ali predlazem da prije toga odemo na neko mirnije mjesto da se upoznamo a ne da svi onako djuture zafuramo negdje bez da znamo kako se ko zove i ko je ko...Mesh nije los...
- nebojeplavo
Pa da mu pokazemo da ne vrijedi pokusati ponovo, jos ima riba u moru 
-
lejlauz
Pile moje drago,bjezi od te cure hiljadu konaka daleko!!! Ta nigdje na svijetu nema ovako lijepih i toplih djevojki kao u nasoj nam lijepoj Bosni,a ti se uhvatio tog belaja
Naici ce ona prava koja ce znati kako i zasto da te voli,bas takvog kakav si...da nisam vec udata,rado bih ti ''otvorila oci''