Vrijedi li pokusati ponovo...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
lolita_xx

Post by lolita_xx »

da se i ja ukljucim malo..zanimljiva tema...mrchaa ja se nesto bojim da se ti neces s njom pomiriti kad se vratis...kad je vidis i tako to.... sto se tice te cure ona izgleda ne zna sta hoce..mislim zna sta hoce samo ne zna od koga ce:) bolje ti je da sebe uopce ne zamaras s pricama njenih prijatelja...reci im nek ti ne pricaju o njoj......nego si nadji neku finu cur
u koja ce da te prvenstveno cijeni i postuje..a i voli...sretno ti...znam o cemu pricas..meni se isto desilo,kad je vidis ignorisi je..i vjeruj da ce ona tebe moliti da ti se vrati:) poslusaj me
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

lolita_xx wrote:da se i ja ukljucim malo..zanimljiva tema...mrchaa ja se nesto bojim da se ti neces s njom pomiriti kad se vratis...kad je vidis i tako to.... sto se tice te cure ona izgleda ne zna sta hoce..mislim zna sta hoce samo ne zna od koga ce:) bolje ti je da sebe uopce ne zamaras s pricama njenih prijatelja...reci im nek ti ne pricaju o njoj......nego si nadji neku finu cur
u koja ce da te prvenstveno cijeni i postuje..a i voli...sretno ti...znam o cemu pricas..meni se isto desilo,kad je vidis ignorisi je..i vjeruj da ce ona tebe moliti da ti se vrati:) poslusaj me
I ti na vrijeme dosla... :-D :-D :-D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

hehe..ja uvijek dodjem na vrijeme..kad najvise trebam:)
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Heheheheheh ko poranio ko zoru prevario:)))
U svakom slucaju hvala ti puno mada me ne zanima hoce li trcati ili ne.Zelim joj svu srecu ovog svijeta i kad sam cuo da je sretna sa njim bilo mi je drago...
A sto se tice cura lako je reci nadji al tesko je naci...
lolita_xx

Post by lolita_xx »

ma ja mislim da ona nije sretna kao sto prica...i da to prica ljudima za koje zna da ce tebi reci....samo ti nju ignorisi i bit ce ok...ima djevojaka,al dobro je analiziraj prije nego se zaljubis:) a ta tvoja ex ce skontati sta je izgubila...mislim da je vec skontala...eh da je meni momka kao sto si ti:)
Neelix

Post by Neelix »

lolita_xx wrote:ma ja mislim da ona nije sretna kao sto prica...i da to prica ljudima za koje zna da ce tebi reci....samo ti nju ignorisi i bit ce ok...ima djevojaka,al dobro je analiziraj prije nego se zaljubis:) a ta tvoja ex ce skontati sta je izgubila...mislim da je vec skontala...eh da je meni momka kao sto si ti:)
:D :D :D iva dobila si konkurenciju :D :D
PeC

Post by PeC »

Vrijedi li pokusati ponovo...

definitvno

JOK !!!
lolita_xx

Post by lolita_xx »

hej ma nisam ja nikome konkurencija..vec sam samo glasno razmisljala:)))
lolita_xx

Post by lolita_xx »

mrchaa izgleda da ce tebe ovjde na forumu ozeniti:)
River_isle

Post by River_isle »

Vidjeti Rim (hipoteticki govoreci) ponovo - vrijedi;
ponoviti skok s padobranom - vrijedi;
ponoviti nesto sto je prestalo iz bilo kojeg razloga - glupo. Ne razumijem ljude koji se upozno vracaju na nesto za sto znaju da "ne ide".
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

pa River u tom momentu sam imao potrebu da pitam to jer mi se jednostavno nikad nije desilo tako nesto u zivotu.A sto se tice ex vec se pocela ujedati za guzu jer je danas pisalo u novinama da bi mogao otici u jednu zemlju tj tamo da potpisem za sledecu sezonu a to je njena zemlja iz snova:))I dobijam sms od njene sestre:)Kao lafo sretan ti 8 mart:))
Eeeee da sretan 8 mart sa malim zakasnjenjem svim pripadnicama ljepseg pola.Ima li ko za kafu ja sam u Sa 28:))))
gladna sam

Post by gladna sam »

mrchaa10 wrote:pa River u tom momentu sam imao potrebu da pitam to jer mi se jednostavno nikad nije desilo tako nesto u zivotu.A sto se tice ex vec se pocela ujedati za guzu jer je danas pisalo u novinama da bi mogao otici u jednu zemlju tj tamo da potpisem za sledecu sezonu a to je njena zemlja iz snova:))I dobijam sms od njene sestre:)Kao lafo sretan ti 8 mart:))
Eeeee da sretan 8 mart sa malim zakasnjenjem svim pripadnicama ljepseg pola.Ima li ko za kafu ja sam u Sa 28:))))
joj co'jce ti si meni previse opterecen, sta njena jaranica veli, mama, sestra...prosto se bojim da ce biti ona okom, mrchaa skokom..
de bolan idi nadji sta namah..batali se ti traceva...i suplje..ko da je bitno o cemu on razmislja, sta joj tesko pada, jel skontala da se zajebala ili nije... :D :D
7747

Post by 7747 »

Pa i ja sam imala slicno iskustvo kao ti,ali se to rijesi vrlo jednostavno,na 3-4 sad,okrenes se i ta osoba vise ne postoji :).Pa sad i da umire bas te briga,jer nije dzaba receno sve se vraca,sve se placa :-D [/b]
lolita_xx

Post by lolita_xx »

joj mrchaa ti opet rekla sestra,rekla drugarica..ma trebao si je poslati u pm.......a za kafe...pa vidis koliko forumsica ima koje bi isle na kafu:) ev ja sam prva:D
Byanka

Post by Byanka »

Ziv primjer muskarca - sto ga vise zajebavas, vise trci za tobom -

elem ako ti ovo ne ogadi pasiju, nista drugo nece :D jer za tvoje dobro moramo ti je ogaditi :D
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Nije potrebno da mi je ogatite posto jednostavno ni ne razmisljam o njoj.Ima nekih naleta sto je razumljivo ali i to jednostavno prodje jer odmah se sjetim neceg ruznog i sve prodje...
E stvarno ima li kakvo okupljanje forumasa ili nesto tako,stvarno bih volio da upoznam osobe koje su mi puno puno pomogle...
Malo kafa,malo prica,sjest i zalit malo:))
River_isle

Post by River_isle »

pa sad ... okupljanje i nije losa ideja; jest da ti ja licno nisam pomogla al pije mi se kafa :D :D :D jel mogu poci s vama :roll:
Zhaba

Post by Zhaba »

lolita_xx wrote:ma ja mislim da ona nije sretna kao sto prica...i da to prica ljudima za koje zna da ce tebi reci....samo ti nju ignorisi i bit ce ok...ima djevojaka,al dobro je analiziraj prije nego se zaljubis:) a ta tvoja ex ce skontati sta je izgubila...mislim da je vec skontala...eh da je meni momka kao sto si ti:)
kako se ne primijetno nabacujes :P :lol: :lol:
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

I sta bi ja cekam neki prijedlog.Okupljanje ili ne?!
Zhaba

Post by Zhaba »

hajmo ljudi ko hoce da se na kahvu nade?
lolita_xx

Post by lolita_xx »

zhabo draga,uopce se ne nabacujem, da to hocu doticnom bih poslala pm...priznaj da bi i ti voljela imati ovakvog muskarca....
lolita_xx

Post by lolita_xx »

nemojte kafe ...daj ljudi da zalijemo..i da zaboravimo sta nas je snaslo i zivotu:D
Zhaba

Post by Zhaba »

lolita_xx wrote:zhabo draga,uopce se ne nabacujem, da to hocu doticnom bih poslala pm...priznaj da bi i ti voljela imati ovakvog muskarca....
daj ba lolita ja se zezam isto kao i ti a iskreno sta me boli briga da li se nabacujes ili ne ;)
i jos nesta meni nije bitno da moj decko mi stan placa i auto i sta ja znam sta jos...ja sam uvijek svoje pare zaradivala i nije mi nikad palo na pamet da me neki muskarac izdrzava niti bi dozvolila...
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Jojjj de hajde da stvarno zalijemo evo ja placam pice samo recite gdje...
lolita_xx

Post by lolita_xx »

zhabo,izvini..ja sam malo osjetljiva pa sam to shvatila licno:D ma i ja nisam tip djevojke koja bih dozvolila da mi muskarac placa stan,da mi daje auto,jos uvijek mi roditelji sve daju...al lijepo je kad je neko pazljiv....

a sto se tice pica...pa ne znam gdje ko izlazi:) ili idemo na neko mjesto gdje niko od nas ne ide...:D a sto se tice placanja to cemo se dogovoriti:)
Post Reply