Nece nikad. Ona se navikla da on igra kako ona svira. Tesko ce to promijeniti.lady_bug wrote:sve ti to lijepo batali. uvalices se u jos vece probleme ako nastavis, a sto ti to treba. kad nije funkcionisalo dvije godine...
Vrijedi li pokusati ponovo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
-
mamica papucarka
da vam iskusna zena sta kaze na brzaka
mislim da je ta tvoja trenutno pustena sa lanca. Imala je vezu od sedam godina
, pa nasla tebe, pa s tobom zaglavila dvije godine... Njoj treba malo hodanja...
Pusti je bolan ne bio. Ne zeni je niposto
drugi put cu opsirnije

mislim da je ta tvoja trenutno pustena sa lanca. Imala je vezu od sedam godina
Pusti je bolan ne bio. Ne zeni je niposto
drugi put cu opsirnije
- black
nemoj ti sad meni suho mokro..to hoces da kazes moje..lafo moderacijeprleitihi wrote:e blekiću kad bih ja izdvaj'o pravopisne i gramatičke greške moderacije..trebalo bi napraviti novi podforum..![]()
![]()
-
Maksim
Pa sto si ocekivao od osobe koja je bila 7 godina u vezi. Ona sad osjeca da je mnogo stosta propustila, zato to flertovanje po diskotekama i rezultati toga
No, ako je ona i prije bila te prirode, onda gledaj naprijed i nedaj se zajebavati, jer od tog nema vise nista.
Prosle godine je jedan moj drugar poceo vezu sa djevojkom koja je cetiri godine bila u vezi prije njega. Njoj je godina a sa godina poceti vezu dugu 4 godine nije zdravo
i tako prosle godine ona uhvati ovog mog jarana koji je bogatas a njoj je trebao netko tko ce placati ulaske u diskoteke, pica i poklone, jer osjeca da sve to nije dozivljavala s tipom s kojim je prije bila. Ona je mom prijatelju otvoreno govorila da ga ne voli bas i da bi ako bi se pojavio njen bivsi i trazio seks od nje na to pristala! To je rezultat zatupljenosti dugogodisnjeg karanja pameti. Sto se desilo? Trudna je s ovim jaranom i on je najebao za sva vremena, jer nit ga voli, niti zna sto je ljubav (a kako ce znati), spremna je da ga vara i strpala mu je dijete.
Druze, zivi svoj zivot i zaboravi ovo.
No, ako je ona i prije bila te prirode, onda gledaj naprijed i nedaj se zajebavati, jer od tog nema vise nista.
Prosle godine je jedan moj drugar poceo vezu sa djevojkom koja je cetiri godine bila u vezi prije njega. Njoj je godina a sa godina poceti vezu dugu 4 godine nije zdravo
Druze, zivi svoj zivot i zaboravi ovo.
Last edited by Maksim on 19/02/2007 17:29, edited 1 time in total.
-
prleitihi
sajo..umjesto - samo..slobodno stavi - jedva!Saian wrote:e tihicu mojne sviju ti, ionako samo chekam kad ces iz argete izletitprleitihi wrote:e blekiću kad bih ja izdvaj'o pravopisne i gramatičke greške moderacije..trebalo bi napraviti novi podforum..![]()
![]()
![]()
![]()
blekiću..mislio sam više na bosanca..ali eto..ko će tetoviranom vjerovat' da je dobra narav..
- pitt
bojkotuje on slovenceSaian wrote:e tihicu mojne sviju ti, ionako samo chekam kad ces iz argete izletitprleitihi wrote:e blekiću kad bih ja izdvaj'o pravopisne i gramatičke greške moderacije..trebalo bi napraviti novi podforum..![]()
![]()
![]()
![]()
-
prleitihi
eki predratnih folova..pitt wrote:bojkotuje on slovenceSaian wrote:e tihicu mojne sviju ti, ionako samo chekam kad ces iz argete izletitprleitihi wrote:e blekiću kad bih ja izdvaj'o pravopisne i gramatičke greške moderacije..trebalo bi napraviti novi podforum..![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D Mozes mu sliku vidjeti na podrvakinom gulashu
:D
-
noviprimitivac
ja momka svijumi
e svakakvih nas ima na ovom dunjaluku
još hoće da je zaprosi
Tito dragi
još hoće da je zaprosi
Tito dragi
-
mrchaa10
Ljudi nemogu da vjerujem pa temu sam postavio skoro i vec toliko odgovora i savjeta...
Mislim nemam rijeci i nemogu vam se zahvaliti na podrsci jer mi puno znaci.Zato sto jednostavno nemogu da se skoncentrisem na treningu i zato su mi nasli psihologa cak u klubu znam ko debil ali sta cu.Samo znam jedno a to je da sam se mjenjao zbog nje i da sam promjenio svoj zivot iz temelja jer i ja sam bio na glasu (pogotov zbog toga sto se bavim tim cime se bavim) u gradu mislim sto se tice djevojaka medjutim odkako sam nju upoznao vjerujte mi da me niko nije interesovao a ona je uvijek sumnjala u mene.Boli me cinjenica da je bila sa njim i dok sam ja jos bio dole tj dok nisam otisao.Samo sto je krila i ta ne izivljenost,cak sam cuo skoro da je u onoj predhodnoj vezi od 7 godina isto tako imala avanturica.Nije neka ljepotica jer prije nje sam se zabavljao sa MISS sarma nase drzave al to je posebna prica:))Uglavnom nije ona neka ljepotica samo ima nesto u njoj i ja sam je stvarao po mom cejfu kako da se ponasa u krevetu i neke stvari je prvi put uradila sa mnom sto se tice sexa.Uglavnom hvala vam puno i na savjetima i podrsci provjeravam non stop temu...
Mislim nemam rijeci i nemogu vam se zahvaliti na podrsci jer mi puno znaci.Zato sto jednostavno nemogu da se skoncentrisem na treningu i zato su mi nasli psihologa cak u klubu znam ko debil ali sta cu.Samo znam jedno a to je da sam se mjenjao zbog nje i da sam promjenio svoj zivot iz temelja jer i ja sam bio na glasu (pogotov zbog toga sto se bavim tim cime se bavim) u gradu mislim sto se tice djevojaka medjutim odkako sam nju upoznao vjerujte mi da me niko nije interesovao a ona je uvijek sumnjala u mene.Boli me cinjenica da je bila sa njim i dok sam ja jos bio dole tj dok nisam otisao.Samo sto je krila i ta ne izivljenost,cak sam cuo skoro da je u onoj predhodnoj vezi od 7 godina isto tako imala avanturica.Nije neka ljepotica jer prije nje sam se zabavljao sa MISS sarma nase drzave al to je posebna prica:))Uglavnom nije ona neka ljepotica samo ima nesto u njoj i ja sam je stvarao po mom cejfu kako da se ponasa u krevetu i neke stvari je prvi put uradila sa mnom sto se tice sexa.Uglavnom hvala vam puno i na savjetima i podrsci provjeravam non stop temu...
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Bjezi.mrchaa10 wrote:Ljudi nemogu da vjerujem pa temu sam postavio skoro i vec toliko odgovora i savjeta...
Mislim nemam rijeci i nemogu vam se zahvaliti na podrsci jer mi puno znaci.Zato sto jednostavno nemogu da se skoncentrisem na treningu i zato su mi nasli psihologa cak u klubu znam ko debil ali sta cu.Samo znam jedno a to je da sam se mjenjao zbog nje i da sam promjenio svoj zivot iz temelja jer i ja sam bio na glasu (pogotov zbog toga sto se bavim tim cime se bavim) u gradu mislim sto se tice djevojaka medjutim odkako sam nju upoznao vjerujte mi da me niko nije interesovao a ona je uvijek sumnjala u mene.Boli me cinjenica da je bila sa njim i dok sam ja jos bio dole tj dok nisam otisao.Samo sto je krila i ta ne izivljenost,cak sam cuo skoro da je u onoj predhodnoj vezi od 7 godina isto tako imala avanturica.Nije neka ljepotica
Glavom /bez\ obzira.
"Maca" lijeci komplekse na tebi.
Last edited by Latina on 19/02/2007 17:37, edited 1 time in total.