Vrijedi li pokusati ponovo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mrchaa10
Pa nisam zbunjen nego ta prijateljica mi je to javila za te majce a sto se tice tog da je otkacio to mi je rekao njen prijatelj koji joj je ujedno i najbolji prijatelj.Znaci dvije osobe su u pitanju,jedino sto sam htio da znam je to kako dalje i kako se postaviti kad se vratim dole mislim normalno nemam sta traziti ako se zabavlja i pravit macho jer ona nece nikad prva povuci neki potez a drugo da li da je izbjegavam posto izlazimo na ista mjesta i kako bi se ona ponasala da izadjem sa drugom posto ce taj njej najbolji prijatelj doci po mene na aerodrom tako da ce ona znati da sam stigao a osim toga grad je mahala pa se brzo cuje:))))
- Michun
Ukoliko je bila grozna prema tebi kao sto kazes, ne vrijedi se pomiriti s njom bez obzira bila slobodna, zauzeta, htjela to ili ne.
Sve ce ti se samo kazati - kad je vidis, kad se sretnete. Ne moze ti niko reci kako da se ponasas, to ce zavisiti od trenutka i okolnosti.
Budi cvrst - ne daj da te poljulja. Ima puno boljih cura za tebe.
Sve ce ti se samo kazati - kad je vidis, kad se sretnete. Ne moze ti niko reci kako da se ponasas, to ce zavisiti od trenutka i okolnosti.
Budi cvrst - ne daj da te poljulja. Ima puno boljih cura za tebe.
-
lady_bug
pa i treba da zna da si tu, ali ti ne trebas da je zoves, da se bilo sta dogovaras s njom ili nedajboze raspravljas o bilo cemu. iskuliraj se covjece i pocni se zajebavati po gradu. ako je sretnes nemoj biti ni srdacan ni drcan, vec lijepo, hladno i naizgled nezainteresovano pitaj sta ima, sta se radi, kako zivot i te budalastine. a nakon toga lijepo kazes: izvini zurim dogovorio sam se nesto i caooooooo. nema rasprave o onome sta je bilo i sta je moglo biti. nakon ovoga postoji realna opasnost da ce se ona ponovo zainteresovati da "obnovi stare vatre", ali onda fakat moras izignorisati sve njene pokusaje da ti se ponovo primakne. ako to dopustis - IZGUBLJEN SI ZA SVA VREMENA. spahtlom ce te kupiti s poda. jel' ovo dovoljno jasno i konkretno? i prestani se sazaljevatimrchaa10 wrote:Pa nisam zbunjen nego ta prijateljica mi je to javila za te majce a sto se tice tog da je otkacio to mi je rekao njen prijatelj koji joj je ujedno i najbolji prijatelj.Znaci dvije osobe su u pitanju,jedino sto sam htio da znam je to kako dalje i kako se postaviti kad se vratim dole mislim normalno nemam sta traziti ako se zabavlja i pravit macho jer ona nece nikad prva povuci neki potez a drugo da li da je izbjegavam posto izlazimo na ista mjesta i kako bi se ona ponasala da izadjem sa drugom posto ce taj njej najbolji prijatelj doci po mene na aerodrom tako da ce ona znati da sam stigao a osim toga grad je mahala pa se brzo cuje:))))
-
amrino
Kada prekidas s nekim i zelis da ga zaboravis- prekidas sa svim stvarima koje su na bilo koji nacin vezane za tu osobu...znaci, njeni prijatelji i njene prijateljice- VOZDRA!!!!
Nemas ti sta s njima pricati...uzmi taxi s aerodroma...potrudi se da i ona o tebi ima sto manje informacija!
Nemas ti sta s njima pricati...uzmi taxi s aerodroma...potrudi se da i ona o tebi ima sto manje informacija!
-
Kwaheri
nemoj bona tako...amrino wrote:Kada prekidas s nekim i zelis da ga zaboravis- prekidas sa svim stvarima koje su na bilo koji nacin vezane za tu osobu...znaci, njeni prijatelji i njene prijateljice- VOZDRA!!!!
-
lady_bug
da ovo sam zaboravila reci, a jako je vazno. elem, sad si dobio more savjeta iz zenske perspektive, pa ti vidi kako ces odigrati. sloboda i pocetak novog zivota ili omca oko vrata i sekiracija.amrino wrote:Kada prekidas s nekim i zelis da ga zaboravis- prekidas sa svim stvarima koje su na bilo koji nacin vezane za tu osobu...znaci, njeni prijatelji i njene prijateljice- VOZDRA!!!!
- nebojeplavo
Ma nece on ni da prekine s njom, samo trazi izgovor i da mu neko kaze da trebaju opet pokusati
Cuj prijatelji ovo rekli, prijatelji ono rekli
-
lady_bug
i meni se cini da mi uzalud gubimo vrijeme. malo mi je previse pogubljen lik. zamisli molim te, poslije svega sto je napravila on se i dalje pita sta da radi. joj mene ljute ovakvi ljudi pravo.nebojeplavo wrote:Ma nece on ni da prekine s njom, samo trazi izgovor i da mu neko kaze da trebaju opet pokusati![]()
-
encian
samo trefi neki sa taksimetrom....amrino wrote:Kada prekidas s nekim i zelis da ga zaboravis- prekidas sa svim stvarima koje su na bilo koji nacin vezane za tu osobu...znaci, njeni prijatelji i njene prijateljice- VOZDRA!!!!
-
mrchaa10
Shvatite kako hocete ali nisam temu postavio da me neko sazaljeva nego ednostavno da vidim vase misljenje jer najbolje ce ti dati neko savjet ko nije ukljucen u tuo sve e sobzirom da niko nezna sa foruma o kome je rijec shvatam da su vasa misljenja i suvise iskrena i cijenim svaki od njih koliko god tesko bio recen tj napisan.A to prijatelji i prijateljice pa ima dvoje iz tog drustva sto su odrasli sa mnom i sa kojim sam isao na kafu tako da nemogu ih precrtati samo zato sto smo mi prekinuli ili...? 
-
Cary Grant
Najgora stvar koju mi mozemo napraviti ovdje sada je da njega kritikujemo. Upo je u taj mlin gdje je tesko naci izlaz, koji je svima tako jasan.
Meni se desila slicna stvar, bio sam sa djevojkom, da bih otkrio poslije da me je varala. U prvi mah sam napravio najpametniju stvar, odjebo sam je iz svog zivota i nisam je htio vidjeti. Tri dana. Cetvrti fdan sam napravio najvecu gresku koju sam mogao - nazvao sam je. Hvala Bogu, uspio sam prevazici to nekako poslije... Znaci, ja ti iz iskustva mogu reci da ce tebi biti sve gore sto budes odugovlacio to sa njom. Jasno je da osjecas nesto prema njoj vrlo snazno ali ako imas tolike probleme sa njom sada, pomisli kako bi bilo tek poslije... Neko je rekao, a podrzavam, i to ti je jedini izlaz - trudi se da je ne vidjas, da ne cujes nista o njoj i da je iskljucis iz glave sto je vise moguce. Te vijesti koje dobijas o njoj sa strane samo produbljuju tvoj problem. Eto, olaksavajuca okolnost ti je sto si sportista, okreni se tome potpuno i zaboravi je. Bices zahvalan sam sebi nakon godine dana. Na zalost, ne prije...
Meni se desila slicna stvar, bio sam sa djevojkom, da bih otkrio poslije da me je varala. U prvi mah sam napravio najpametniju stvar, odjebo sam je iz svog zivota i nisam je htio vidjeti. Tri dana. Cetvrti fdan sam napravio najvecu gresku koju sam mogao - nazvao sam je. Hvala Bogu, uspio sam prevazici to nekako poslije... Znaci, ja ti iz iskustva mogu reci da ce tebi biti sve gore sto budes odugovlacio to sa njom. Jasno je da osjecas nesto prema njoj vrlo snazno ali ako imas tolike probleme sa njom sada, pomisli kako bi bilo tek poslije... Neko je rekao, a podrzavam, i to ti je jedini izlaz - trudi se da je ne vidjas, da ne cujes nista o njoj i da je iskljucis iz glave sto je vise moguce. Te vijesti koje dobijas o njoj sa strane samo produbljuju tvoj problem. Eto, olaksavajuca okolnost ti je sto si sportista, okreni se tome potpuno i zaboravi je. Bices zahvalan sam sebi nakon godine dana. Na zalost, ne prije...
- zena21
Najbolji savjet... Bice tesko, ali kao sto ti kolega rece, okreni se sportu, novim druzenjima...Cary Grant wrote:Najgora stvar koju mi mozemo napraviti ovdje sada je da njega kritikujemo. Upo je u taj mlin gdje je tesko naci izlaz, koji je svima tako jasan.
Sretno
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Kraljica !amrino wrote:Kada prekidas s nekim i zelis da ga zaboravis- prekidas sa svim stvarima koje su na bilo koji nacin vezane za tu osobu...znaci, njeni prijatelji i njene prijateljice- VOZDRA!!!!
-
Sarafcina
mrchaa10 wrote:Pa nisam zbunjen nego ta prijateljica mi je to javila za te majce a sto se tice tog da je otkacio to mi je rekao njen prijatelj koji joj je ujedno i najbolji prijatelj.Znaci dvije osobe su u pitanju,jedino sto sam htio da znam je to kako dalje i kako se postaviti kad se vratim dole mislim normalno nemam sta traziti ako se zabavlja i pravit macho jer ona nece nikad prva povuci neki potez a drugo da li da je izbjegavam posto izlazimo na ista mjesta i kako bi se ona ponasala da izadjem sa drugom posto ce taj njej najbolji prijatelj doci po mene na aerodrom tako da ce ona znati da sam stigao a osim toga grad je mahala pa se brzo cuje:))))
svi ce tebi reci svasta hladne glave
ipak...lahko je tudjim k....em gloginje mlatit
ja bih ti savjetovao da sve to sto ona radi i njene poteze zaboravis... uzmi cekic pa svaki put kad se sjetis ...opucaj se po prstu ... i skontaj sta vise boli.. srce ili prst
-
mrchaa10
Minnela vjeruj mi da mi je ista takva situacija i u glavi a jedno znam a to je da nije ispala fer i da moram skontati kako dalje tj kad se vratim dole.A sto se tice tog sport i druzenje pa samo vidjam ove svoje sa kojim igram i to u vecini slucajeva u kampu(tj hotelu)prije utakmice...
- Latina
mrchaa10 wrote:Minnela vjeruj mi da mi je ista takva situacija i u glavi a jedno znam a to je da nije ispala fer i da moram skontati kako dalje tj kad se vratim dole.A sto se tice tog sport i druzenje pa samo vidjam ove svoje sa kojim igram i to u vecini slucajeva u kampu(tj hotelu)prije utakmice...
Zeni ti nju jarane.
-
Kwaheri
zaboravi ovo...sarafcina je nasilan (TKo bi rek'ooo) , cuj cekic...pa nije covjek sarafSarafcina wrote:mrchaa10 wrote:Pa nisam zbunjen nego ta prijateljica mi je to javila za te majce a sto se tice tog da je otkacio to mi je rekao njen prijatelj koji joj je ujedno i najbolji prijatelj.Znaci dvije osobe su u pitanju,jedino sto sam htio da znam je to kako dalje i kako se postaviti kad se vratim dole mislim normalno nemam sta traziti ako se zabavlja i pravit macho jer ona nece nikad prva povuci neki potez a drugo da li da je izbjegavam posto izlazimo na ista mjesta i kako bi se ona ponasala da izadjem sa drugom posto ce taj njej najbolji prijatelj doci po mene na aerodrom tako da ce ona znati da sam stigao a osim toga grad je mahala pa se brzo cuje:))))
ja bih ti savjetovao da sve to sto ona radi i njene poteze zaboravis... uzmi cekic pa svaki put kad se sjetis ...opucaj se po prstu ... i skontaj sta vise boli.. srce ili prst... razmisli dobro da li zelis...mozes li uopste zamisliti da ti ona sutra odgaja dijete... mislim da je to odgovor sta ces dalje da radis.... kad to skontas, javi se i pitaj kako da je dobijes ili kako da je zaboravis....
...pitaj ti nju da se uda, ja garantiram da nece
-
Kwaheri
e fakatLatinica wrote:mrchaa10 wrote:Minnela vjeruj mi da mi je ista takva situacija i u glavi a jedno znam a to je da nije ispala fer i da moram skontati kako dalje tj kad se vratim dole.A sto se tice tog sport i druzenje pa samo vidjam ove svoje sa kojim igram i to u vecini slucajeva u kampu(tj hotelu)prije utakmice...![]()
![]()
![]()
Zeni ti nju jarane.:D
- nebojeplavo
@mrchaa, nis' se ti ne brini, naci cemo ti jednu polovnjacu

-
Sarafcina
zena wrote:zaboravi ovo...sarafcina je nasilan (TKo bi rek'ooo) , cuj cekic...pa nije covjek sarafSarafcina wrote:mrchaa10 wrote:Pa nisam zbunjen nego ta prijateljica mi je to javila za te majce a sto se tice tog da je otkacio to mi je rekao njen prijatelj koji joj je ujedno i najbolji prijatelj.Znaci dvije osobe su u pitanju,jedino sto sam htio da znam je to kako dalje i kako se postaviti kad se vratim dole mislim normalno nemam sta traziti ako se zabavlja i pravit macho jer ona nece nikad prva povuci neki potez a drugo da li da je izbjegavam posto izlazimo na ista mjesta i kako bi se ona ponasala da izadjem sa drugom posto ce taj njej najbolji prijatelj doci po mene na aerodrom tako da ce ona znati da sam stigao a osim toga grad je mahala pa se brzo cuje:))))
ja bih ti savjetovao da sve to sto ona radi i njene poteze zaboravis... uzmi cekic pa svaki put kad se sjetis ...opucaj se po prstu ... i skontaj sta vise boli.. srce ili prst... razmisli dobro da li zelis...mozes li uopste zamisliti da ti ona sutra odgaja dijete... mislim da je to odgovor sta ces dalje da radis.... kad to skontas, javi se i pitaj kako da je dobijes ili kako da je zaboravis....
vec sportista
![]()
...pitaj ti nju da se uda, ja garantiram da necebez obzira sto je ona tebe varala
mozda te to...probudi
naravno da nece... ovo je tipicno ponasanje kad neko sebi uzme furseta .... takvima obicno iz g u g dodje..kad ih insan marsne... i s osmjehom im kaze ...dovidjenja i prijatno.
samo sto to ne ide bas tako...ili kako to dzoni rece
a kad suze igraju...razlozi se povlace
pred iskusenjem da se zaboravi...
- Latina
zena wrote:e fakatLatinica wrote:mrchaa10 wrote:Minnela vjeruj mi da mi je ista takva situacija i u glavi a jedno znam a to je da nije ispala fer i da moram skontati kako dalje tj kad se vratim dole.A sto se tice tog sport i druzenje pa samo vidjam ove svoje sa kojim igram i to u vecini slucajeva u kampu(tj hotelu)prije utakmice...![]()
![]()
![]()
Zeni ti nju jarane.:D
![]()
prije nego je pitash da se uda, obavijesti je da si joj prepisao stan i auto
![]()
Ha ja...samo se bezzeze srkletimo ovdje...
p.s. Hej mrcaa10...i mojne nama vise po savjete dolazit' kad opet zagusti zivota ti...
-
mrchaa10
E svaka vam cast malo ste me i nasmijali
U vecini vasih odgovora,savjeta i sl vidim da mi predlazete dalje sto je sasvim normalno ali samo jedno pokusavam skontati zna li neko da mi opise osjecaj kako ce to izgledati kad je budem vidio jos pogotov sa njim mada on nema nikakve veze jer koliko ja mislim ni jedna djevojka nemoze biti ili uraditi nesto na silu ili?!Znaci za sve njene postupke sama je kriva...
U vecini vasih odgovora,savjeta i sl vidim da mi predlazete dalje sto je sasvim normalno ali samo jedno pokusavam skontati zna li neko da mi opise osjecaj kako ce to izgledati kad je budem vidio jos pogotov sa njim mada on nema nikakve veze jer koliko ja mislim ni jedna djevojka nemoze biti ili uraditi nesto na silu ili?!Znaci za sve njene postupke sama je kriva...
-
Kwaheri
sto god bilo, proci cemrchaa10 wrote:E svaka vam cast malo ste me i nasmijali![]()
nista ne znas dok ne vidish, mozda ces se nasmijati i reci "a ja mene hajvana", mozda ces bez kontrole zaplakati, ili ces pobjeci da je ne gledash... mozda ces se osjecati slomljeno... mozda prazno...nista ne znash dok se ne sretnes s njom... al i to ce proci
-
in medias res
fakat da je ona kriva, nema on nista s tobom i s vasom vezom...ona je htjela i uradila sta je vec uradila....
a kakav ce osjecaj biti? pa nista, lagano ce te presijeci sa svih strana, zeludac ce ti se okrenuti, noge neces osjecati, adrenalin ce biti na vrhuncu, trebat ce ti da sjednes i da dodes do sebe.....
a kakav ce osjecaj biti? pa nista, lagano ce te presijeci sa svih strana, zeludac ce ti se okrenuti, noge neces osjecati, adrenalin ce biti na vrhuncu, trebat ce ti da sjednes i da dodes do sebe.....