agresivci. cccLatinica wrote:Ma...( dobra ti sala ).
Vrijedi li pokusati ponovo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Tuzlachina
Once a cheater --------> always a cheater !!!
FAK DET i furaj dalje koliko god da to suludo zvucalo trenutno .
Jasno ?

FAK DET i furaj dalje koliko god da to suludo zvucalo trenutno .
Jasno ?
-
Svemirski_Jebach
ne javljaj joj se nikad vise ni pod bilo kakvim okolnostima...a moli boga da se ni ona tebi ne javi. zavrsi s tim i kreni dalje
- new_jazzWa
Nemoj se njoj javljat,meni se javi...
Jes da sam 3 godine starija,ali nema veze...
-
Svemirski_Jebach
hahahah
negra, zar je dotle doslo jebem mu misa?

negra, zar je dotle doslo jebem mu misa?
-
inspire_me
Nemoj se javljati, ali ne iz razloga da bi nju ponovo zainteresovao da ti se vrati, vec sebe radi. Tek kad sam prelomis zbog cega je dobro ne javljati joj se vise, krenuce nabolje.
Znas ti vrlo dobro, pa makar i duboko u sebi da je bolje bez nje, ima ih pregrst koje bi sigurno zeljele tebe docekati kuci, zagrliti te i biti sretne s tobom. Mozda je ona jedina sa kojom si zivio, pa si osjetio cari tog zivota u dvoje, ali nije jedina sa kojom ce ti biti lijepo zivjeti, cak sta vise, bice ti sigurno sa nekom koja je iskrena jos puno puno ljepse.
Ah da i ne slusaj nikoga, pa ni rodjenu majku, neka zali za njom koliko hoce, nece je ona zeniti.
Znas ti vrlo dobro, pa makar i duboko u sebi da je bolje bez nje, ima ih pregrst koje bi sigurno zeljele tebe docekati kuci, zagrliti te i biti sretne s tobom. Mozda je ona jedina sa kojom si zivio, pa si osjetio cari tog zivota u dvoje, ali nije jedina sa kojom ce ti biti lijepo zivjeti, cak sta vise, bice ti sigurno sa nekom koja je iskrena jos puno puno ljepse.
Ah da i ne slusaj nikoga, pa ni rodjenu majku, neka zali za njom koliko hoce, nece je ona zeniti.
-
mrchaa10
E ljudi sad sam dosao sa treninga.Dobio sam informaciju da je(posto vam nisam rekao da se i ona bavi sportom ali ne profesijonalno vec rekreativno)bio taj njen novi djecko na treningu donio ekipi majce i ona ga predstavila kao to ce im biti sponzor.Tako mi je rekla jedna djevojka koja igra sa njom i kaze lik je nista ni sa cim i ona misli da moja sad vec bivsa radi sve to nekako namjerno sto nema ni ona pojma.Nevidim razlog sto bi vas zajebavao jer vjerujte mi nije mi do toga....
-
Svemirski_Jebach
inspire_me wrote:Nemoj se javljati, ali ne iz razloga da bi nju ponovo zainteresovao da ti se vrati, vec sebe radi. Tek kad sam prelomis zbog cega je dobro ne javljati joj se vise, krenuce nabolje.
ne znam bil on reko da su bile bas cari
-
mrchaa10
Ama jesam majkemi mile rekao sam vam sve i sad me zvao prijatelj nas i ono aj fol ko mi ostajemo prijatelji ja nista nisam znao niti me zanima ali mi je rekao kako se lik zabavlja vec duze vremena i da je otkacio tj nece da se zabavlja sa njom e sad sta ko kako istina nije,mislim da me ne treba interesovati...Pa pitajte ako imate sta sve sam rekao,sto?Nije valjda da sam ja tezak slucaj?!Predpostavljam da jesam...
-
amarella
igleda da je taj lik bio malo vispreniji i da ju je na vrijeme prokuzio... ma glavu gore, bice bolje... vidis da ni on nece s njom...mrchaa10 wrote:Ama jesam majkemi mile rekao sam vam sve i sad me zvao prijatelj nas i ono aj fol ko mi ostajemo prijatelji ja nista nisam znao niti me zanima ali mi je rekao kako se lik zabavlja vec duze vremena i da je otkacio tj nece da se zabavlja sa njom e sad sta ko kako istina nije,mislim da me ne treba interesovati...Pa pitajte ako imate sta sve sam rekao,sto?Nije valjda da sam ja tezak slucaj?!Predpostavljam da jesam...
nije joj od zlata
-
Zhaba
ti si slucaj za anaismrchaa10 wrote:Ama jesam majkemi mile rekao sam vam sve i sad me zvao prijatelj nas i ono aj fol ko mi ostajemo prijatelji ja nista nisam znao niti me zanima ali mi je rekao kako se lik zabavlja vec duze vremena i da je otkacio tj nece da se zabavlja sa njom e sad sta ko kako istina nije,mislim da me ne treba interesovati...Pa pitajte ako imate sta sve sam rekao,sto?Nije valjda da sam ja tezak slucaj?!Predpostavljam da jesam...
Ma odkaci sve i mir
- lara b.
joj crnjaka, i meni se desilo skoro isto s bivsim momkom
dakle nisam sama, lakse mi kada vidim da ima jos neko u takvoj situaciji...
ja tog bivseg ignorisem i posto sam JA UVIJEK CINILA KORAK POMIRENJA I ODRZAVALA VEZU njemu je to bilo sokantno sto se ne javljam...
ja sam ustrajna u tome i nakon svega tesko je, ali ne nasjedam na provakacije niti se druzim sa starim drustvom, pokusavam zivjeti novi zivot...
mislim da i ti to trebas rijesiti U SEBI i ne misliti puno sta ce ona reci i misliti, jer ona ocito samo sebe gleda i prema tebi je provokativna i ne cijeni te, a znaci i ne voli te... radi sta hoce, govori sta hoce, ne misli da li te vrijedja, odlazi kada hoce... ma ko je j...
mozes sa njom izgubiti jos dva mjeseca...dvije godine...20god....
a mozes se fino sabrati, ignorisati je i poceti sa novim zivotom...
pozzzz
dakle nisam sama, lakse mi kada vidim da ima jos neko u takvoj situaciji...
ja tog bivseg ignorisem i posto sam JA UVIJEK CINILA KORAK POMIRENJA I ODRZAVALA VEZU njemu je to bilo sokantno sto se ne javljam...
ja sam ustrajna u tome i nakon svega tesko je, ali ne nasjedam na provakacije niti se druzim sa starim drustvom, pokusavam zivjeti novi zivot...
mislim da i ti to trebas rijesiti U SEBI i ne misliti puno sta ce ona reci i misliti, jer ona ocito samo sebe gleda i prema tebi je provokativna i ne cijeni te, a znaci i ne voli te... radi sta hoce, govori sta hoce, ne misli da li te vrijedja, odlazi kada hoce... ma ko je j...
mozes sa njom izgubiti jos dva mjeseca...dvije godine...20god....
a mozes se fino sabrati, ignorisati je i poceti sa novim zivotom...
pozzzz
-
amarella
ma samo polako... kako vrijeme bude prolazilo sve ce ti lakse biti.mrchaa10 wrote:Majkemi mile da vas nije neznam sta bi a iskreno,nego odo polako leci posto imam trening sutra ujutru i zamislite ne idem kod psihologa?!:)))
E moja mati do sta ja dogura:))
- lara b.
ma proci ce to...
samo se trudi da ne mislis na nju...
kada ti naumpadne ti pomisli na neku drugu super djevojku hehe
zabrani svima da je spominju, ti je ne spominji i pokusaj ne misliti na nju!
nakon nekog vremena ces uvidjeti da te nije bila vrijedna, a pokloni tu silnu paznju i ljubav nekoj drugoj koja ce sigurno uskoro doci...
samo se trudi da ne mislis na nju...
kada ti naumpadne ti pomisli na neku drugu super djevojku hehe
zabrani svima da je spominju, ti je ne spominji i pokusaj ne misliti na nju!
nakon nekog vremena ces uvidjeti da te nije bila vrijedna, a pokloni tu silnu paznju i ljubav nekoj drugoj koja ce sigurno uskoro doci...
- GandalfSivi
To tako ide nekako, ljudi su konfuzni u ovakvim situacijama.Latinica wrote:U sat i po vremena si napisao 2 gotovo oprecne stvari : da je ( taj neki ) donio majice njenoj ekipi i - da ju je "lik otkacio". Hm.
- GandalfSivi
Nego zaboravih najvazniju stvar.
Svaki put kad ti ona bude nedostajala, a ti se sjeti momenata kada je najodvratnija prema tebi bila, kako si se osjecao kad te je prevarila, ili kad ti se u lice smijala. I svaki put kad shvatis da je sve to iza tebe, puno ce ti lakse biti...
Svaki put kad ti ona bude nedostajala, a ti se sjeti momenata kada je najodvratnija prema tebi bila, kako si se osjecao kad te je prevarila, ili kad ti se u lice smijala. I svaki put kad shvatis da je sve to iza tebe, puno ce ti lakse biti...
-
arci
Ama,dragi mrchaa,pa ti stalno pominjes tu neku njenu prijateljicu,e tu bimrchaa10 wrote:E ljudi sad sam dosao sa treninga.Dobio sam informaciju da je(posto vam nisam rekao da se i ona bavi sportom ali ne profesijonalno vec rekreativno)bio taj njen novi djecko na treningu donio ekipi majce i ona ga predstavila kao to ce im biti sponzor.Tako mi je rekla jedna djevojka koja igra sa njom i kaze lik je nista ni sa cim i ona misli da moja sad vec bivsa radi sve to nekako namjerno sto nema ni ona pojma.Nevidim razlog sto bi vas zajebavao jer vjerujte mi nije mi do toga....
mogao biti kljucic....ta njena prijateljica izgleda tebe mnogo gotivi dok
ti k´o radio Mileva sve prenosi....Nego,de ti malo bolje pogledaj tu
prijateljicu pa ako Bog da..."more bit´ bidne"