Pronašao sam jednu osobu koja prodaje ovu grafičku karticu : Nvidia GeForce GTX 550 Ti 1gb ddr5 192bit aktivno i pasivno hlađenje pa me zanima, pošto ja nemam pojma o grafičkim karticama, vrijedi li za nju dati 120 KM koliko je cijeni prodavač? Ja bih da pokrenem sa njom GTA V i Tomb Raider zadnji, ASsassin's Creed Syndicate. Prodavač kaže da je ispravna i da je sve navedene igre pokrenuo i igrao. Također u oglasu je naveo da je stavljena nova pasta, šta god to značilo. Pa eto ako neko ima kakav savjet dobro bi došao.
Trenutno imam AMD Radeon HD 6670, i5 procesor i 8 GB rama.
Vrijedi li ova grafička kartica čemu?
Moderator: Benq
-
ELMauro
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2 Re: Vrijedi li ova grafička kartica čemu?
Vrijedi poyy
-
caseytron
#3 Re: Vrijedi li ova grafička kartica čemu?
Tako joj se i krecu cijene, tako da ako nesto uspijes spustiti jos bolje 
- p206
#4 Re: Vrijedi li ova grafička kartica čemu?
GTA će moći ali na low, neke postavke na medium...ali za Tomb Rider i AC nisam siguranELMauro wrote:Pronašao sam jednu osobu koja prodaje ovu grafičku karticu : Nvidia GeForce GTX 550 Ti 1gb ddr5 192bit aktivno i pasivno hlađenje pa me zanima, pošto ja nemam pojma o grafičkim karticama, vrijedi li za nju dati 120 KM koliko je cijeni prodavač? Ja bih da pokrenem sa njom GTA V i Tomb Raider zadnji, ASsassin's Creed Syndicate. Prodavač kaže da je ispravna i da je sve navedene igre pokrenuo i igrao. Također u oglasu je naveo da je stavljena nova pasta, šta god to značilo. Pa eto ako neko ima kakav savjet dobro bi došao.
-
ELMauro
#5 Re: Vrijedi li ova grafička kartica čemu?
Meni prodavač kaže da je igrao AC Unity i Syndicate i plus mu je quad2core računar , pa sad...ja se stvarno ne razumijem.p206 wrote:GTA će moći ali na low, neke postavke na medium...ali za Tomb Rider i AC nisam siguranELMauro wrote:Pronašao sam jednu osobu koja prodaje ovu grafičku karticu : Nvidia GeForce GTX 550 Ti 1gb ddr5 192bit aktivno i pasivno hlađenje pa me zanima, pošto ja nemam pojma o grafičkim karticama, vrijedi li za nju dati 120 KM koliko je cijeni prodavač? Ja bih da pokrenem sa njom GTA V i Tomb Raider zadnji, ASsassin's Creed Syndicate. Prodavač kaže da je ispravna i da je sve navedene igre pokrenuo i igrao. Također u oglasu je naveo da je stavljena nova pasta, šta god to značilo. Pa eto ako neko ima kakav savjet dobro bi došao.
- amar1994
#6 Re: Vrijedi li ova grafička kartica čemu?
Trazi ti 460 gtx ili 560, ova ti je bas slaba za te naslove , a i preskupa je
- Logovan
#7 Re: Vrijedi li ova grafička kartica čemu?
Ne vrijedi.ELMauro wrote:Pronašao sam jednu osobu koja prodaje ovu grafičku karticu : Nvidia GeForce GTX 550 Ti 1gb ddr5 192bit aktivno i pasivno hlađenje pa me zanima, pošto ja nemam pojma o grafičkim karticama, vrijedi li za nju dati 120 KM koliko je cijeni prodavač? Ja bih da pokrenem sa njom GTA V i Tomb Raider zadnji, ASsassin's Creed Syndicate. Prodavač kaže da je ispravna i da je sve navedene igre pokrenuo i igrao. Također u oglasu je naveo da je stavljena nova pasta, šta god to značilo. Pa eto ako neko ima kakav savjet dobro bi došao.
-
ELMauro
#8 Re: Vrijedi li ova grafička kartica čemu?
Je li ovo dobra grafička za gore navedene igre?amar1994 wrote:Trazi ti 460 gtx ili 560, ova ti je bas slaba za te naslove , a i preskupa je
AMD Radeon R7 240 Sapphire 4GB DDR3
-
ELMauro
#9 Re: Vrijedi li ova grafička kartica čemu?
i tebe da isto pitam dok si onlineLogovan wrote:Ne vrijedi.ELMauro wrote:Pronašao sam jednu osobu koja prodaje ovu grafičku karticu : Nvidia GeForce GTX 550 Ti 1gb ddr5 192bit aktivno i pasivno hlađenje pa me zanima, pošto ja nemam pojma o grafičkim karticama, vrijedi li za nju dati 120 KM koliko je cijeni prodavač? Ja bih da pokrenem sa njom GTA V i Tomb Raider zadnji, ASsassin's Creed Syndicate. Prodavač kaže da je ispravna i da je sve navedene igre pokrenuo i igrao. Također u oglasu je naveo da je stavljena nova pasta, šta god to značilo. Pa eto ako neko ima kakav savjet dobro bi došao.
Je li ovo dobra grafička za gore navedene igre?
AMD Radeon R7 240 Sapphire 4GB DDR3