vrhunski perverzni saudijski vladari!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
shuriken

#1 vrhunski perverzni saudijski vladari!

Post by shuriken »

1. izvinjavam se sto je na engleskom
2. kad bi pokrenuli neku peticiju govna bi je mogla osudit na smrtnu kaznu
3. i kod nas je sve vise zena koje se ne smiju vozit taksijem jer ne smiju biti nasamo sa muskarcem. pa tako recimo kad su bolesne teturaju do doktora pjesice. fakat.

Saudi gang-rape victim is jailed
By Frances Harrison
BBC News

women crossing
Saudi women are subject to strict sex segregation laws
An appeal court in Saudi Arabia has doubled the number of lashes and added a jail sentence as punishment for a woman who was gang-raped.

The victim was initially punished for violating laws on segregation of the sexes - she was in an unrelated man's car at the time of the attack.

When she appealed, the judges said she had been attempting to use the media to influence them.

The attackers' sentences - originally of up to five years - were doubled.

Extra penalties

According to the Arab News newspaper, the 19-year-old woman, who is from Saudi Arabia's Shia minority, was gang-raped 14 times in an attack in the eastern province a year-and-a-half ago.

Seven men from the majority Sunni community were found guilty of the rape and sentenced to prison terms ranging from just under a year to five years.

But the victim was also punished for violating Saudi Arabia's laws on segregation that forbid unrelated men and women from associating with each other. She was initially sentenced to 90 lashes for being in the car of a strange man.

On appeal, the Arab News reported that the punishment was not reduced but increased to 200 lashes and a six-month prison sentence.

The rapists also had their prison terms doubled. But the sentences are still low considering they could have faced the death penalty.

The Arab News quoted an official as saying the judges had decided to punish the girl for trying to aggravate and influence the judiciary through the media.

The victim's lawyer was suspended from the case, has had his licence to work confiscated, and faces a disciplinary session.
:x
Last edited by shuriken on 16/11/2007 10:23, edited 2 times in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ma to je jedan poseban svijet...

oni se nama čude što su muški i ženski pomiješani od vrtića pa do staračkog doma :roll:
DUREX

Post by DUREX »

Ma to je obicna stoka...

Daleko im kuca od nase...
shuriken

Post by shuriken »

komi wrote:ma to je jedan poseban svijet...

oni se nama èude ¹to su mu¹ki i ¾enski pomije¹ani od vrtiæa pa do staraèkog doma :roll:
ja bi najvise volio da se èude vlastitom bièevanju i razbijanju pi*ke pajserom

svi im ljube dupe zbog nafte, i majka amerika braniteljica ljudskih prava i papa B16
Ahmmed

Post by Ahmmed »

DUREX wrote:Ma to je obicna stoka...

Misliš na sve Saudijce ili?
shuriken

Post by shuriken »

promijenio sam naslov jer je bio uvredljiv.
ali sta je bilo kakva uvreda prema tome sta ti ljudi tamo rade?

zasto vladari? zato sto oni donose zakone i imaju aposlutno vlast pa bi mogli da hoce promijeniti ovakve odluke
zasto perverzni? jer bi im i markiz De Sade pozavidio na nacinu kaznjavanja.
kao da su pisali zakon inspirirani njegovim knjigama a ne svetim knjigama
testament

Post by testament »

Nemojte tako,neka nama naše bradate braće,punih para i opasanih eksplozivom da nas uče o islamu,i kako da stvaramo mini džamahiriju u sred evrope
nexo

Post by nexo »

Vidim da niste bas najbolje informisani. U SA nije dozvoljeno zenama da voze i prije 2 godine se pokusalo sa izglasavanjem zakona koji bi dozvolio zenama da polazu vozacki, ali je nije prosao. U drugim zemljama GCC-a, Bahrainu, UAE, Kuvajtu etc, nije tako, Zanimljivo je da u UAE zene prednjace medju visokoobrazovanom populacijom.
Ali vezano za temu, u Pakistanu je situacija jos gora. u principu silovana zena mora obezbjediti 5 svjedoka silovanja, inace je ona kriva i obicno, za kaznu biva kamenovana od rulje
Last edited by nexo on 08/07/2010 18:31, edited 1 time in total.
visby

Post by visby »

Sta ces. Trazili vodu a nasli naftu. Zamislite koji je to bio preokret u beduinskom drustvu. Polako, dajte im vremena.
nexo

Post by nexo »

.......
Last edited by nexo on 08/07/2010 18:31, edited 1 time in total.
Qwert

Post by Qwert »

Ovo o vozackoj, sto ne mogu voziti... sta je tu negativno??? :-? :roll:
deex

Post by deex »

Svasta! A zasto da zene nemaju pravo voziti, a ko ne zeli, molim lijepo. Sto se cudis! :?
Panasonic

Post by Panasonic »

Citao sam jednom na vijestima, kao neke dvije Arapkinje se nashminakle i izasle na ulicu i uhvatila ih islamska moralna policija (tako se zove), jedna izvadila pepersprej i ravno po policajcu a druga ga opalila shakom.
Qwert

Post by Qwert »

deex wrote:Svasta! A zasto da zene nemaju pravo voziti, a ko ne zeli, molim lijepo. Sto se cudis! :?
Ko se cudi? Sta ima lose u pokusaju da se neke stvari ipak pogledaju s pozitivne strane. :-? :roll:
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Nisam navik'o na ovakve niske komentare, bar ne od tebe.

Al' evo da kazem ja jednu, cinjenica je da je od arapskih "dobrovoljaca" u BIH u ratu poprilican broj sljama i smeca zapadnih tajnih sluzbi bio inkorporiran u redove El-Mujahid jedinice i armijske postrojbe, ono sto cu ti sad reci drug moj da je dosta tih ljudi doslo iz nekih moralnih razloga sa namjerom da bas pomognu. Da su stoka, mnogi jesu, frajer kupuje A380 za licne potrebe dok je vise od pola svjetske muslimanske populacije gladno.
Ja kad sam pogledao topic, pomislio sam da je vezano za takve perverzije, ali na povrsinu obicno iskoce nase niskosti.

Mnogi od Saudijaca jesu sljam od ljudi nadmeni i do boga nafurani sa tim sto su, dozvolili su instalacije americkih baza i mornarice na Allahovoj zemlji...i jos mnogo mnogo toga.

A ja sam sljama saudijskog upoznao dosta, ali sam upoznao i ljudi koji "bi krvi dali" kada im se zatrazi i ako treba.

Covjeku nije jasno kako se dvoje ljubi na ulici (mudzahedin) i samo okrene glavu i ne komentarise. Tako je jedan reagov'o. To je druga zemlja drugi obicaji i to je to.

Zabrana vozacke za zene je - glupa, meni nejasna.

Za kraj da kazem Saudijska Arabija u prijevodu sa arapskog znaci Srecna Arabija, da li je to slucajno, da li Bozji blagoslov, nije vise ni vazno, ali to je Sveta Zemlja. Kako god malo respekta ne bi skodilo.

Mislim da mi imamo previse svojih sranja da gledamo ona u "Ruandi".
Nama je u krvi da drugome kazemo kako mu govno smrdi, dok se nase nakuplja u kuci.

Pozdrav!
simi5

Post by simi5 »

UN jedinstveno protiv silovanja
Autor: Tanjug | 16.11.2007 - 22:39

Svega dan nakon što je otvorio vrata ukidanju smrtne kazne, Treći komitet UN, koji se bavi zaštitom i promocijom ljudskih prava, usvojio je danas, jednoglasno, rezoluciju kojom se države članice pozivaju na eliminisanje silovanja i ostalih vidova seksualnog zlostavljanja.

Rezolucija je usvojena bez glasanja jer je pred usvajanje dokumenta usvojen amandman afričkih država kojim se obezbeđuje da budu obuhvaćeni svi vidovi seksualnog zlostavljanja, ali i svi mogući počinioci, uključujući redovne snage bezbednosti, paravojne formacije i civile.

Rezolucija je doneta u cilju eliminacije silovanja i ostalih vrsta seksualnog zlostavljanja u svim oblicima, uključujući i korišćenje te vrste nasilja u cilju postizanja političkih ciljeva.

Države članice UN su, takođe, pozvane da načine sve potrebne korake kako bi devojčice i žene zaštitile od seksualnog nasilja, sprečile davanja imuniteta počiniocima i obezbedile žrtvama sveobuhvatnu zdravstvenu zaštitu, uključujući i savete psihologa.

Za razliku od rezolucije kojom se poziva na ukidanje smrtne kazne, SAD su tokom izrade ovog dokumenta igrale značajniju ulogu, tražeću da se novim dokumentom posebno istakne neprihvatljivost korišćenja silovanja za ostvarivanje vojnih ciljeva, aludirajući na režime u Sudanu i Mijanmaru.

Posle usvajanja u Trećem komitetu, diplomati na Ist riveru smatraju da će Generalna skupština UN bez problema, takođe, podržati rezoluciju.
shuriken

Post by shuriken »

Citizen-X wrote:

Nisam navik'o na ovakve niske komentare, bar ne od tebe.

Al' evo da kazem ja jednu, cinjenica je da je od arapskih "dobrovoljaca" u BIH u ratu poprilican broj sljama i smeca zapadnih tajnih sluzbi bio inkorporiran u redove El-Mujahid jedinice i armijske postrojbe, ono sto cu ti sad reci drug moj da je dosta tih ljudi doslo iz nekih moralnih razloga sa namjerom da bas pomognu. Da su stoka, mnogi jesu, frajer kupuje A380 za licne potrebe dok je vise od pola svjetske muslimanske populacije gladno.
Ja kad sam pogledao topic, pomislio sam da je vezano za takve perverzije, ali na povrsinu obicno iskoce nase niskosti.

Mnogi od Saudijaca jesu sljam od ljudi nadmeni i do boga nafurani sa tim sto su, dozvolili su instalacije americkih baza i mornarice na Allahovoj zemlji...i jos mnogo mnogo toga.

A ja sam sljama saudijskog upoznao dosta, ali sam upoznao i ljudi koji "bi krvi dali" kada im se zatrazi i ako treba.

Covjeku nije jasno kako se dvoje ljubi na ulici (mudzahedin) i samo okrene glavu i ne komentarise. Tako je jedan reagov'o. To je druga zemlja drugi obicaji i to je to.

Zabrana vozacke za zene je - glupa, meni nejasna.

Za kraj da kazem Saudijska Arabija u prijevodu sa arapskog znaci Srecna Arabija, da li je to slucajno, da li Bozji blagoslov, nije vise ni vazno, ali to je Sveta Zemlja. Kako god malo respekta ne bi skodilo.

Mislim da mi imamo previse svojih sranja da gledamo ona u "Ruandi".
Nama je u krvi da drugome kazemo kako mu govno smrdi, dok se nase nakuplja u kuci.

Pozdrav!
bas tako

istinita domaca prica: zeni je bilo lose, trebala na injekciju
muz joj je pod utjecajem kratkih hlaca i dugih brada zabranio da ide taksijem jer bi tako bila nasamo sa muskarcem
njega nema da je preveze jer radi negdje na gradjevini za nadnicu, radi se o siromasnim ljudima
i ona umjesto da ode taksijem ili da je komsija preveze
tetura do doktora

dakle kao sto ti rece, pored nasih sranja kojih vec imamo previse, jel nam trebaju i takva sranja?

Pozdrav!
Post Reply