Vrhovi zgrada

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
rem1nho

#1 Vrhovi zgrada

Post by rem1nho »

Pozdrav i poštovanje svim forumašima.

Nadam se da nece biti puno predrasuda zbog toga sto je moj prvi korak na ovom forumu otvaranje nove teme, ali svi moramo krenuti nekako.

Tema je mozda cudna, odnosno pitanje ce mozda biti cudno,tako da, pripremite se.
Avanturistickog sam duha, takodjer volim da slikam ,a ujedno i odmaram mozak na mjestima izdignutim iznad grada, samim time sto tu nema mnogo ljudi.
Kao mali sam dosta vremena provodio igrajuci se na vrhu svoje zgrade i sjecajuci se toga, uvijek sam bio fasciniran time i vratio bih se u to vrijeme kada bih mogao. Preselio sam se iz zgrade u kucu prije 10 godina, tako da vise nemam priliku boraviti na vrhu zgrade, pa sam se pitao da li mozda neko zna postoji li zgrada na ciji se vrh moze izaci?
Ne mislim na Avaz, hotel hecco il slicno, vec na obicne nebodere. Problem sto se ne moze tek tako otici na jedan je sto su vrhovi zakljucani (dok je kod moje zgrade bio otkljucan).
Da li mozda neko od vas zna da je neki otkljucan? :D

Pitanje je delikatno i rekao sam da bi moglo biti cudno za neke, jer odlazak na neku drugu zgradu u kojoj ne zivis mogao smatrati upadom na tudju imovinu, svjestan sam toga, ali jednostavno imam veliku zelju da se popnem na jedan od nasih nebodera u Sarajevu.

Hvala unaprijed i prijatno.
julisiz es grant

#2 Re: Vrhovi zgrada

Post by julisiz es grant »

rem1nho wrote:Pozdrav i poštovanje svim forumašima.

Nadam se da nece biti puno predrasuda zbog toga sto je moj prvi korak na ovom forumu otvaranje nove teme, ali svi moramo krenuti nekako.

Tema je mozda cudna, odnosno pitanje ce mozda biti cudno,tako da, pripremite se.
Avanturistickog sam duha, takodjer volim da slikam ,a ujedno i odmaram mozak na mjestima izdignutim iznad grada, samim time sto tu nema mnogo ljudi.
Kao mali sam dosta vremena provodio igrajuci se na vrhu svoje zgrade i sjecajuci se toga, uvijek sam bio fasciniran time i vratio bih se u to vrijeme kada bih mogao. Preselio sam se iz zgrade u kucu prije 10 godina, tako da vise nemam priliku boraviti na vrhu zgrade, pa sam se pitao da li mozda neko zna postoji li zgrada na ciji se vrh moze izaci?
Ne mislim na Avaz, hotel hecco il slicno, vec na obicne nebodere. Problem sto se ne moze tek tako otici na jedan je sto su vrhovi zakljucani (dok je kod moje zgrade bio otkljucan).

Pitanje je delikatno i rekao sam da bi moglo biti cudno za neke, jer odlazak na neku drugu zgradu u kojoj ne zivis mogao smatrati upadom na tudju imovinu, svjestan sam toga, ali jednostavno imam veliku zelju da se popnem na jedan od nasih nebodera u Sarajevu.

Jes pa da poslije neko najebe što je bio saučesnik u tvom samoubistvu.
rem1nho

#3 Re: Vrhovi zgrada

Post by rem1nho »

julisiz es grant wrote:
rem1nho wrote:Pozdrav i poštovanje svim forumašima.

Jes pa da poslije neko najebe što je bio saučesnik u tvom samoubistvu.
Za samoubistvo bih vec odabrao neko delikatnije i unikatnije mjesto, naprimjer Skakavac. :D

Image
newlevel

#4 Re: AW: Vrhovi zgrada

Post by newlevel »

Dok sam manji bio tj, sa nekih 6-7 godina sam volio tako popeti se na vrh zgrade u kojoj smo zivjeli, i to pred zalazak sunca, stati na ivicu, noge spustiti da vise, nasloniti se i uzivati u pogledu na Offenbach. Ne znam kakva je situacija ovdje, nisam zivio u zgradi ali mi smo zivjeli na posljednjem spratu (24 sprat), i u toaletu smo imali krovni prozor, visoki strop, morao si ga onim nastavkom otvarati, i kad otvoris popnes se, proguras se kroz prozor, i na vrhu si. Uzivao sam setajuci gore, ali nazalost, jednog puta sam se rano popeo na krov zgrade, i neki me stanar vidio, kako mi noge vise. Odma je pomislio, problemi u kuci, zelim se objesiti, jedva ga starci nagovorili da policiju ne nazove. Vjeruj da bi i sad volio, ali sto kazes gdje :mrgreen: .

Sent from my Nokia 3310
ekonomistica78

#5 Re: AW: Vrhovi zgrada

Post by ekonomistica78 »

newlevel wrote:Dok sam manji bio tj, sa nekih 6-7 godina sam volio tako popeti se na vrh zgrade u kojoj smo zivjeli, i to pred zalazak sunca, stati na ivicu, noge spustiti da vise, nasloniti se i uzivati u pogledu na Offenbach. Ne znam kakva je situacija ovdje, nisam zivio u zgradi ali mi smo zivjeli na posljednjem spratu (24 sprat), i u toaletu smo imali krovni prozor, visoki strop, morao si ga onim nastavkom otvarati, i kad otvoris popnes se, proguras se kroz prozor, i na vrhu si. Uzivao sam setajuci gore, ali nazalost, jednog puta sam se rano popeo na krov zgrade, i neki me stanar vidio, kako mi noge vise. Odma je pomislio, problemi u kuci, zelim se objesiti, jedva ga starci nagovorili da policiju ne nazove. Vjeruj da bi i sad volio, ali sto kazes gdje :mrgreen: .

Sent from my Nokia 3310
Uh, gluho bilo. Ja imam fobiju od visine. Ne mogu vjerovati da ljudi ovo rade.
:shock: Čuj 24. sprat!!!!!
Post Reply