Vreme je ..................
-
Davy Crockett
#1 Vreme je ..................
Ne znam kako da počnem vjerovatno iz početka a gdje je početak. Početak je bio u maju 2005. kada sam se prvi put logovao na ovaj forum. Jedini razlog zbog kojeg sam se logovao je bio podforum e-knjige jer je bilo fenomenalnih knjiga za skidati čak i sada skinem neku. Kasnije je uslijedilo moje angažovanje na podforumima Diskusije i posebno Politika. Bilo je fakat dobrih tema ali i onih koje su davno trebale završiti na deponiji ali još uvijek ih iznova otvaraju. Na podforumu Politika sam prvi put pretjerao i zaradio svoj 1. ban. Nekada i ne osjetim a dovoljno je da me neko stvarno iznervira pa da mi pukne film. Jebiga ali tako je. Ovo moje izlaganje će biti malo duže i nekako s brda s dola ali snaći ćete se kada budete čitali jer stariji forumaši(koji su tu od ranije) znaće hronološki
slijed događaja.
Dolazio sam u sukob sa raznim likovima na forumu. Bilo ih je mnogo. Neki od njih su: savjest, bosniaque, Kotromanić, daredevil, svi njihovi klonovi, Lace, Rei, Alphons Kauders, umro je mostar, violent jack i sva ekipa sa bošnjačkog fronta, Toozla, Manijak1(zanimljiv lik ali nekada stvarno ide na živce), Bosanac_Hr, No_Comment, List(posljednja dvojica su takođe klonovi ali još uvijek nisam uspio odgonetnuti čiji) itd.
Ako sam nekoga stvarno uvrijedio žao mi je ali kao što sam rekao pukne mi film a onda mi je stvarno nezgodno izviniti se.
Danas se zvanično povlačim sa ovog foruma. Jedino možda naletim kao gost da skinem koju knjigu ili program jer ima dobrih stvari.
Što se tiče mojih banova imao sam ih čak 5.
Svi moji nickovi raspoređeni hronološkim redoslijedom su: nenadv24, John_Doe 24, silence that remains, Ajnslag-Cincilator, Produži Dalje!, Praznina i na kraju posljednji će mi biti sadašnji nick Davy Crockett. Iako je ovo samo forum ali ja se bolje osjećam nakon svega iznesenog.
Jednostavno puna mi je kapa svega. Morao sam se isprazniti.
Ne radi se naime ni o kakvom Šumadincu iz Čačka. Nego sam mislio da je to savršen način prikrivanja. Nisam se javljao na Politici jer je poznato da obični državljani Srbije i nisu toliko obavještena u i okolo dešavanja u Bosni i Hercegovini. U Čačku sam proveo godinu dana pa mi nije bilo teško prebaciti se na ekavicu.
Ja sam ipak iz Hercegovine a ne Šumadije.
@ No_comment
Sigurno kličeš od sreće što si me prvi skužio.
Čestitam! Kako si pogodio! Da nemaš možda popust kod moderatora ili šta li je već u pitanju.
@ hannanah
Sada mi je već krivo što se nisam pojavio na onom skupu forumaša. Neki drugi put nadam se.
@manijak1
Iskreno, baš me briga za utakmicu u Beogradu.
Malo je nabacano ali snaći ćete se.
slijed događaja.
Dolazio sam u sukob sa raznim likovima na forumu. Bilo ih je mnogo. Neki od njih su: savjest, bosniaque, Kotromanić, daredevil, svi njihovi klonovi, Lace, Rei, Alphons Kauders, umro je mostar, violent jack i sva ekipa sa bošnjačkog fronta, Toozla, Manijak1(zanimljiv lik ali nekada stvarno ide na živce), Bosanac_Hr, No_Comment, List(posljednja dvojica su takođe klonovi ali još uvijek nisam uspio odgonetnuti čiji) itd.
Ako sam nekoga stvarno uvrijedio žao mi je ali kao što sam rekao pukne mi film a onda mi je stvarno nezgodno izviniti se.
Danas se zvanično povlačim sa ovog foruma. Jedino možda naletim kao gost da skinem koju knjigu ili program jer ima dobrih stvari.
Što se tiče mojih banova imao sam ih čak 5.
Svi moji nickovi raspoređeni hronološkim redoslijedom su: nenadv24, John_Doe 24, silence that remains, Ajnslag-Cincilator, Produži Dalje!, Praznina i na kraju posljednji će mi biti sadašnji nick Davy Crockett. Iako je ovo samo forum ali ja se bolje osjećam nakon svega iznesenog.
Jednostavno puna mi je kapa svega. Morao sam se isprazniti.
Ne radi se naime ni o kakvom Šumadincu iz Čačka. Nego sam mislio da je to savršen način prikrivanja. Nisam se javljao na Politici jer je poznato da obični državljani Srbije i nisu toliko obavještena u i okolo dešavanja u Bosni i Hercegovini. U Čačku sam proveo godinu dana pa mi nije bilo teško prebaciti se na ekavicu.
Ja sam ipak iz Hercegovine a ne Šumadije.
@ No_comment
Čestitam! Kako si pogodio! Da nemaš možda popust kod moderatora ili šta li je već u pitanju.
@ hannanah
Sada mi je već krivo što se nisam pojavio na onom skupu forumaša. Neki drugi put nadam se.
@manijak1
- manijak1
E pa@manijak1
Davy neću moć' ić' u Begeš - radim
A što je dobio svoju Prvu bananu , Kroket ?
Šta je učinio od topica, gospodo
Ma vratićeš se ti ........kao Alamo ??????
- manijak1
UhŠto se tiče mojih banova imao sam ih čak 5.
- manijak1
- danas
pazoom66 wrote:u novom sadu?...danas wrote:eto, ode...
a ja mu taman nasla forumasku zarucnicu...![]()
![]()
:D
samo sto ja nisam upratila ovu zadnju transformaciju iz praznine u dave-a (ove prije sam skontala), tako da se mlada razocarala cekajuci uzaludno prazninu da dodje na zakazano vjencanje...
sad se ni ona vise ne javlja...
- manijak1
Vreme je .........Vreme
( sedmični list iz susjedne nam neke zemlje
)
- sekiracija
Kroket sjetices se ti one moje :SAMO SE MRTVI NE VRACAJU

-
No_Comment
#10 Re: Vreme je ..................
Jarane ...intuicija je u pitanju...a inace i imash specifican stil pisanja...pa bilo to na ijekavici ili ekavici...shto se tice neke srece shto sam skuzio...ma skuzio sam ja mnogo shto shta ovdeDavy Crockett wrote: @ No_comment
- manijak1
Znaš šta
ima ona pjesma ..........koju bih i sebi preporučio ako nekada ovako kao pička
napišem srceparajuću poruku oprosta
a ide .......
Puši ( Drinu bez filtera
) Jugoslavijo pardon Davy
ko te jebe
može Bosna pardon Forum
i bez tebe .......
Uh ..........eto
ako preživim biće dobro