vrece za odjecu
Moderator: anex
- CherryLips
#1 vrece za odjecu
Polako odlazem zimsku odjecu pa me zanima u cemu vi drzite sezonsku garderobu? Ima li neko iskustva sa onim space bag vrecama ili necim slicnim? Najgore su mi zimske jakne,problem dok ih uguram u bilo koju kesu a koliko prostora zauzmu je prica za sebe...
- Partizzanka
#2 Re: vrece za odjecu
ja imam space bag i kad sam se selila u dvije vrece je stalo BRDOOOOO garderobe i fakat su dobra stvar
SAAAAMOOOO
moras dobro da pazis da ti se pri "usisavanju" zraka vrece ne skupe previse - malo ih drzi na coskovima da ostanu u normala obliku - inace ce ti se garderoba izguzvati, a kada nesto stoji mjesecima zguzvano ... znas i sama
ali space bag su dobra stvar!
bas za jakni, za posteljine i tako to
SAAAAMOOOO
moras dobro da pazis da ti se pri "usisavanju" zraka vrece ne skupe previse - malo ih drzi na coskovima da ostanu u normala obliku - inace ce ti se garderoba izguzvati, a kada nesto stoji mjesecima zguzvano ... znas i sama
ali space bag su dobra stvar!
bas za jakni, za posteljine i tako to
- Partizzanka
#3 Re: vrece za odjecu
e bas ti hvala ustvari 
sve kontam kako cu posteljinu ugurati u ladice od kreveta ali dole mi se kupi prasina pa me nervira ... otvoris da izvasid nesto a ono prasina fuuuj
sad cu ja space bagovati jastuke i jorgane
sve kontam kako cu posteljinu ugurati u ladice od kreveta ali dole mi se kupi prasina pa me nervira ... otvoris da izvasid nesto a ono prasina fuuuj
sad cu ja space bagovati jastuke i jorgane
- CherryLips
#4 Re: vrece za odjecu
eto super
to je prije na tv-u cini mi se prodavao top shop,sad cu pogledati na njihovoj stranici...doduse onaj top shop mi je uvijek mirisao na zavalu ali eto...
- Partizzanka
#5 Re: vrece za odjecu
eh ja sam otisla gore kod katedrale imaju radnju i bude ti jeftinije jer ne placas ovako 15km dostave ili sl
i fakat kad sam se selila ja sam imala jedan kofer a u njemu 2 space bag ... od 35kg
pa ti vidi
u drugom su bile cipele hahaha
i fakat kad sam se selila ja sam imala jedan kofer a u njemu 2 space bag ... od 35kg
pa ti vidi
u drugom su bile cipele hahaha
- alica.k
#6 Re: vrece za odjecu
imaju i u merkatoru neke kofol space bag. kupila mama jedno pakovanje, mislim da dodju dvije kese i ono...odradi posao.
- Cholina_Lokica
#7 Re: vrece za odjecu
Space bags su super stvari, samo sto im se u roku odmah haman sHebe onaj klinac gdje usisas zrak, pa nikakve fajde od njih, samo onako mozes nagurati odjecu 
- CherryLips
#8 Re: vrece za odjecu
Pa zato mi i jeste tesko se odluciti da ih uzmem jer mi super izgleda kako usise zrak i sve fino splasne,a sta kad se pokvari? Sto kazes,samo onako da naguram odjecu,a to mogu i u obicnu vecu kesu??
- Partizzanka
#9 Re: vrece za odjecu
e pa ne mozes bas da ih handris stalno i ocekujes da rade perfektno ... ima linija do koje se one pune garderobom ili stvarima a i kad usisavas zrak ne guras usisivac tj ne usisavas najjacom brzinom .... uostalom ako ces ih koristiti 1-2x godisnje ... vjeruj mi rok trajanja je duuugacak
samo sve moras da pazis da bi imao
samo sve moras da pazis da bi imao
-
zamzija
#10 Re: vrece za odjecu
Jeste to je super stvar! zauzima malo prostora, a brdo stvari pospremiš 
Neko je ovdje napisao da ima u Merkatoru, a ima u Tomu u RS-u u Istočnom Sarajevu gore na zadnjem spratu, jeftine su.
I kad pospremaš odjeću, ne zaboravi između staviti lavandu ili nešto drugo za moljce, ja sam jednom tako složila u kese odjeću zimsku, i stavila u ormar na najgornju policu bez tih sredstava protiv moljaca i neke stvari su mi izjeli
Neko je ovdje napisao da ima u Merkatoru, a ima u Tomu u RS-u u Istočnom Sarajevu gore na zadnjem spratu, jeftine su.
I kad pospremaš odjeću, ne zaboravi između staviti lavandu ili nešto drugo za moljce, ja sam jednom tako složila u kese odjeću zimsku, i stavila u ormar na najgornju policu bez tih sredstava protiv moljaca i neke stvari su mi izjeli
-
maajaa
#11 Re: vrece za odjecu
Jedno vrijeme je bilo tih space bags u Marsu (Zeljin stadion), cijena oko 4 - 5 KM za pakovanje od dvije vrece razlicitih dimenzija. Korisim ih vec neko vrijeme za posteljinu i "sezonsku smjenu" garderobe, OK su.