Trebao bih kupiti neku vrecu za spavanje no nisam bash siguran gdje ih mogu naci i za koliko novca.Nishta posebno,samo da mogu da stanem u nju (192 cm).
Vreca za spavanje
Moderator: anex
-
Eborg
#1 Vreca za spavanje
Pozdrav,
Trebao bih kupiti neku vrecu za spavanje no nisam bash siguran gdje ih mogu naci i za koliko novca.Nishta posebno,samo da mogu da stanem u nju (192 cm).
I je li ko imao kakva iskustva,boli li svaka koska nakon spavanja u tome na podu? 
- dalmatinka
#2 Re: Vreca za spavanje
Nemam iskustva što se spavanja tiče, ali prošle godine sam u Intersportu ( ima ga u Sarajevu) kupila jednu za sina kad je išao u Grčku na ekskurziju, jer su noći provodili uglavnim na trajektima. Imaš ih više vrsta kako po dužini, tako i po temperaturama za koje su namijenjene. Ova je bila za umjerene temperature, znači ništa ekstremno niske, bila je na akciji pa je koštala otprilike 20 eura. Cijene se kreću u rasponu od 20 kako sam rekla pa do 100 eura, iako pretpostavljam da takva tebi ne treba. Prošetaj po više trgovina sa sportskom opremom, možda naletiš na nešto povoljno.Eborg wrote:Pozdrav,
Trebao bih kupiti neku vrecu za spavanje no nisam bash siguran gdje ih mogu naci i za koliko novca.Nishta posebno,samo da mogu da stanem u nju (192 cm).I je li ko imao kakva iskustva,boli li svaka koska nakon spavanja u tome na podu?
- neprilagodjena
#3 Re: Vreca za spavanje
Pored vrece mozes mozda kupiti i onaj ko krevet na puhanje za jednu osobu.Eborg wrote:Pozdrav,
Trebao bih kupiti neku vrecu za spavanje no nisam bash siguran gdje ih mogu naci i za koliko novca.Nishta posebno,samo da mogu da stanem u nju (192 cm).I je li ko imao kakva iskustva,boli li svaka koska nakon spavanja u tome na podu?
Meni je bilo udobno spavanje u vreci jer sam imala taj krevet.
- black
#4 Re: Vreca za spavanje
vidio sam u BBI na 5 spratu, ima svasta, satori, podmetaci itd. i vreca raznih velicina i cijenaEborg wrote:Pozdrav,
-
Eborg
#5 Re: Vreca za spavanje
Hvala puno,pogledat cu!