Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svoj pocetak vezuje za prestanak zime, tj. pocinje sa prvim toplim danima i obavezno ima onaj sladujanavi, prijatan miris sexa u sebi. Inace i sam oznacava vreme kada sve oko nas "pupi", pa je majka priroda te tople boje prenela i na curice po klubovima, kaficima- sa kojim temperaturnim stepenom vise, eto njih sa svojim pupoljcima na svakom koraku nasih ulica, opijajuci nas svojim zavodljivim mirisom, cekajuci da ih neko pomirise, kako bi im podarili svoj cvet...
Vukajlija
Eh da vidimo kao na vas utice ovaj prirodni fenomen :
ma meni je jos vise fakozovnije kad je vrbopuc spuca na zimi u kaputicu do ispod guze pa onda kontam ima li ili nema nista ispod kaputica i tako u tom razmisljanju me opuca vrbopuc
ma meni je jos vise fakozovnije kad je vrbopuc spuca na zimi u kaputicu do ispod guze pa onda kontam ima li ili nema nista ispod kaputica i tako u tom razmisljanju me opuca vrbopuc
Pa meni je žena uvijek zanimljivija kad ima na sebi barem nešto
A kad je odmah golu vidim nije nešto zanimljiva
Last edited by kritichar on 19/02/2011 23:06, edited 1 time in total.