DobroJutroKolumbo wrote:Ljudi ja sam prava sex masina ,spavao sam neki dan sa 450 zena, bukvalno napravile su redaljku na meni, usput oborili smo i Ginisov rekord...ja se nisam bunio...
![]()
![]()
![]()
![]()
Imam 16 jahti ,240 automobila , vlasnik sam bazena Terme na Ilidzi , tako da mogu da sve istjeram kad hocu i provedem se sam tamo, u drustvu neke mace...![]()
![]()
posjedujem 115 kuca(citaj vila ) i 12 dvoraca , 4 fudbalska kluba i jos sto-sta...Raja i novinari me zovu g. Abramovich !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zene navalite!!!![]()
![]()
![]()
Vrbopuc dok je jos ljeto (bolji kod mene )
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
contara
#1 Re: Vrbopuc dok je jos ljeto (bolji kod mene )
Last edited by contara on 23/08/2006 11:39, edited 1 time in total.
- cHupjahalic@
Sredit cemo mi kucu i stan od cantare sad pa sad (citaj PREUZETIzena21 wrote:Lace, Chupka i ja smo zauzete veceras, ali sutra smo kod tebe![]()
![]()
![]()
-
delightful
Znala sam! Rusi su otkrilil Ameriku! Vidis ti njih.... 
-
contara
Ma nije ljumobora, vec sam malo tuzan jer mi jos niste uspjeli pomoci...DobroJutroKolumbo wrote:contara wrote:Ako ti je toliko stalo, evo prepustam ti temu, a ja se ispisujem za stalno. Hvala sto mi niste pomogli...
A ha, izazvao sam ljubomoru kod njega...moj je veci...EGO...naravno...Pobijedio sam...zene , mozete i kod njega sad...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- zena21
Evo ga skonto da si ti mocniji protivnik, i covjek se povuce sam... Znaci Kolumbo pripremi se... Party beyond your imaginationDobroJutroKolumbo wrote:zena21 wrote:Lace, Chupka i ja smo zauzete veceras, ali sutra smo kod tebe![]()
![]()
![]()
Odete li kod njega veceras prodat cu vas sve tri iz mog Chelsea u nize-razredni Juventus !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cHupjahalic@
Sredio citiranjecontara wrote:Ma nije ljumobora, vec sam malo tuzan jer mi jos niste uspjeli pomoci...
- cHupjahalic@
Nama svi dresovi finoDobroJutroKolumbo wrote:Odete li kod njega veceras prodat cu vas sve tri iz mog Chelsea u nize-razredni Juventus !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- zena21
And than we can live happily ever afterDobroJutroKolumbo wrote:Naravno da je sredio kad je autoritet nastupio...cHupjahalic@ wrote:Sredio citiranjecontara wrote:Ma nije ljumobora, vec sam malo tuzan jer mi jos niste uspjeli pomoci..., ja i zena preuzimamo kucu, stan, bazen... ti se moras iseljavati... pa ja stvarno ne vidim nikakvog problema u svemu ovome.
![]()
![]()
![]()
![]()
...otmite mu sve i dajte meni ja cu da to pohranim kod sebe...mislim da pridodam nasem bogatstvu...
![]()
![]()
![]()
-
Pearl
zeno21, ti cek oko beba da pomognes, jel da?zena21 wrote:And than we can live happily ever afterDobroJutroKolumbo wrote:Naravno da je sredio kad je autoritet nastupio...cHupjahalic@ wrote: Sredio citiranje, ja i zena preuzimamo kucu, stan, bazen... ti se moras iseljavati... pa ja stvarno ne vidim nikakvog problema u svemu ovome.
![]()
![]()
![]()
![]()
...otmite mu sve i dajte meni ja cu da to pohranim kod sebe...mislim da pridodam nasem bogatstvu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mogu da racunaju na tebe
- zena21
Naravno, tu samPearl wrote:zeno21, ti cek oko beba da pomognes, jel da?zena21 wrote:And than we can live happily ever afterDobroJutroKolumbo wrote: Naravno da je sredio kad je autoritet nastupio...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mogu da racunaju na tebe
- cHupjahalic@
Zar nije vise anonimnoDobroJutroKolumbo wrote:Sve zainteresovane kandidatkinje nek posalju PP sa porukom "to mi ne radi"...Spisak potencijalnih kandidatkinja ce biti poslije objavljen na forumu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mrgud@
#17 Re: Vrbopuc dok je jos ljeto (bolji kod mene )
DobroJutroKolumbo wrote:Ljudi ja sam prava sex masina ,spavao sam neki dan sa 450 zena, bukvalno napravile su redaljku na meni, usput oborili smo i Ginisov rekord...ja se nisam bunio...
![]()
![]()
![]()
![]()
Imam 16 jahti ,240 automobila , vlasnik sam bazena Terme na Ilidzi , tako da mogu da sve istjeram kad hocu i provedem se sam tamo, u drustvu neke mace...![]()
![]()
posjedujem 115 kuca(citaj vila ) i 12 dvoraca , 4 fudbalska kluba i jos sto-sta...Raja i novinari me zovu g. Abramovich !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zene navalite!!!![]()
![]()
![]()
a ovvajjj...jesi li osiguran?!?
-
contara
#18 Re: Vrbopuc dok je jos ljeto (bolji kod mene )
Speak for yourself...DobroJutroKolumbo wrote:Sta ti hoces poslije contara sad i mene???mrgud@ wrote:DobroJutroKolumbo wrote:Ljudi ja sam prava sex masina ,spavao sam neki dan sa 450 zena, bukvalno napravile su redaljku na meni, usput oborili smo i Ginisov rekord...ja se nisam bunio...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zene navalite!!!![]()
![]()
![]()
a ovvajjj...jesi li osiguran?!?![]()
E bas mi je zao, jutros su bile tri dame i sve su potrosile! Ni contara ni ja vise nemamo nista, ma ni sibice...
![]()
![]()
-
mrgud@
#19 Re: Vrbopuc dok je jos ljeto (bolji kod mene )
DobroJutroKolumbo wrote:Sta ti hoces poslije contara sad i mene???mrgud@ wrote:DobroJutroKolumbo wrote:Ljudi ja sam prava sex masina ,spavao sam neki dan sa 450 zena, bukvalno napravile su redaljku na meni, usput oborili smo i Ginisov rekord...ja se nisam bunio...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zene navalite!!!![]()
![]()
![]()
a ovvajjj...jesi li osiguran?!?![]()
E bas mi je zao, jutros su bile tri dame i sve su potrosile! Ni contara ni ja vise nemamo nista, ma ni sibice...
![]()
![]()
Nisam ja navalila nego on na sve sto je zeMsko, pa cak mos' mislit' i na mene mrgudnu 'vaku
-
mrgud@
contara wrote:Ja kakim kao i sav ostali normalan svijet. A samo da mi je znati kako mozes biti toliko sigurna da ne bi? A sta kad bi se desilo suprotno u slucaju upoznavanja?
Sigurna sam jer sam zauzeta i nema druge guzice na planeti koja bi me privukla
-
contara
Eh koliko sam sa takvih prica naslusao, a u praksi skroz druagacija situacija...A sta bi bilo da ti se Brad Pitt pojavi na vratima???mrgud@ wrote:contara wrote:Ja kakim kao i sav ostali normalan svijet. A samo da mi je znati kako mozes biti toliko sigurna da ne bi? A sta kad bi se desilo suprotno u slucaju upoznavanja?
Sigurna sam jer sam zauzeta i nema druge guzice na planeti koja bi me privuklaSve je stvar karaktera!
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
©ta ti je mjerilo za uspjeh... Kakiti zlatne poluge...mrgud@ wrote:contara wrote:Ma neka si mrgodna koliko hoces, ja bi tebeeeeeeee.......da samo znas...
E al' ja tebe ne bi da zlatne poluge kakis!
![]()