ovo je prva godina da ne pogledah nijedan meč na Australia Openudocent wrote:Pa ovdje sve sami ELOB-ovci.
Ima li neko sa kablovske HS pa da nas nečim obraduje?
Uzgred, ovaj Sport klub je katastrofa. Slika kriza.
Nisam mislio da ću ovo ikad reći : VRAĆAJTE NAM EUROSPORT
Vratise nam EuroSport - poboljsanu verziju
Moderator: anex
-
mala-i
- Sir Charles
Ma nema veze, bitno je da imamo bn, bk, dm, a1, ntv99, vogosca, rtcg, viva (na kojoj gotovo da vise i nema spotova, samo reportaze o poznatim), neki kanal S (turski, mada ima jedno mjsec dana slika im ne valja i susti ton)....
-
leeloo
Takodjer.... tersala sam citave dvije hefte zbog toga.... Vazno je da placam pretplatu za folk šou i ostala sranja... mamu im jebem lopovsku. Dodje mi da odjavim kablovsku. Pravo me nerviraju. A jebiga, tako je kada nema konkurencije... Zauzeli naselja i kapak....mala-i wrote:
ovo je prva godina da ne pogledah nijedan meč na Australia Openu
- AfromMann
Samo pogledajte web stranicu HS dizajn i otkad im seze zadnja vijest i vidjece te profesionalce na djelu.Ja sam se dosad nervirao a od sad im zelim da se zapale svaki put kad vidim kiss umjesto hrt 2!
A sto se tice Australie open-a lijepa digitala nju mi ne mogu ukinuti!
A sto se tice Australie open-a lijepa digitala nju mi ne mogu ukinuti!
- van Basten
ja neki dan sjelio kod kuma koji ima elobovu kablovsku, kad tamo na eurosportu konferencijski prenos Wales opena u snookeru... uh rekoh, super, baš sam se poželio ovog bilijara, daj malo da bacim pogled, da vidim jel još onaj O'Sullivan hara stolovima... hoću i ja eurosport natrag (uz sačuvan sport klub naravno)!!!
-
Vincent Vega
Najavljuju po novinama od 01.03. vece promjene u programskoj shemi.
Valjda ce bit promjena nabolje.
-
LFC
Najavljuju i do 20 novih kanala vrhunskog sadrzaja. Sad koliko tu ima istine...in33sa wrote:Cisto sumnjam.Vincent Vega wrote:Najavljuju po novinama od 01.03. vece promjene u programskoj shemi.
Idioti jednostavno ne znaju raditi u korist gledatelja. Ili ne zele, sto je vec drugi padez.
-
mala-i
važi li ovo i za HSLFC wrote:Najavljuju i do 20 novih kanala vrhunskog sadrzaja. Sad koliko tu ima istine...in33sa wrote:Cisto sumnjam.Vincent Vega wrote:Najavljuju po novinama od 01.03. vece promjene u programskoj shemi.
Idioti jednostavno ne znaju raditi u korist gledatelja. Ili ne zele, sto je vec drugi padez.
-
LFC
Ja znam da je ovo za elob, sad sta je sa ostalim operaterima ne znam...mala-i wrote:važi li ovo i za HSLFC wrote:Najavljuju i do 20 novih kanala vrhunskog sadrzaja. Sad koliko tu ima istine...in33sa wrote: Cisto sumnjam.
-
kilam
upravo ono cega sam se bojao... mamlaz koji vjerovatno nije nikad ni sjeo na motor laprda o motorima(malo sam gledao 125cc i covjek dokazuje da veze nema sa zivotom)... a tako sam se fino iznenadio jucer na practiceu kad su pustili normalni komentar... sad cu se morat psiho-fizicki pripremiti za svaki grand prix (jos nesto ovaj nije najgori, najgori je onaj dvojac sto komentarise tekme LP, isto da su stavili dvojicu mahalaca na lakim narkoticima, stim da su mahalci simpaticniji od ovih prepotentnih glupana)kilam wrote:na Elobovom DTV-u nisu ni ukidali Eurosport. Samo veliko razocarenje je promjena komentatora. Nemam nista protiv srpskog jezika i njihovih komentatora, ali za ove sto se vrte po ES-u Baho i kompanija su cudo. Samo se nadam da nece ove mamlaze pustit umjesto Randyja Mamole i ekipe kad pocne MotoGP.
ima li neko british eurosport??