Pa Sanader je imao dobar plan, upasti i strategijom "shock and awe" na foru obezbjediti podrsku. Kao sto nije proslo, moglo je i proci. "Who dares wins" .... uglavnomControl panel wrote:kaze covjek aktivira svoju funkciju pocasnog predjsednika. ja sto je aktivira.
vratio se Sanader...
- 1gorstak
#51 Re: vratio se Sanader...
-
fini dečko
#52 Re: vratio se Sanader...
nosara wrote:Neko opasno dobro savjetuje tu klero-nacisticku bagru iz adz-a... Imaju vjerovatno jebeno dobro placenog politickog stratega koji tempira poteze na granici ludila...
Prvo odlazak, bez ikakve logike, da bi se mogle donijeti potrebne kapitulantske odluke u vezi sporova sa Slovencugama, a onda "povratak" sada kad je adz na koljenima poslije predsjednickih izbora...
Ko gubi ovim insceniranim sukobom, a nakon toga kurvanjskim raspletom u kojem "predsjednica" istjeruje iz stranke covjeka koji je svakako rekao pa-pa politici, i na taj nacin vraca adz u igru i sebi priskrbljuje atribute "celicne lady" i borca za stabilnu hrvacku...? Vrijeme curi, sve je manje izgleda za prijevremene izbore, a kada dodje vrijeme za redovno izjasnjavanje, adz ce bit "ociscena" od korumpiranih ministara (koji nece ni za sta odgovarat u sustini) i jaca nego ikada...
Dakle, pusi opozicija... Opet...
Vrhunski izrežirano, sada samo ostaje da vidimo je li se "prilimilo" u narodu.
- kiky
#54 Re: vratio se Sanader...
jebo sanadera ...
mislim da hrvatski građani ( u večini ) neče više da tolerišu lopove i nacionaliste ...
bravo za hrvatsku ...

mislim da hrvatski građani ( u večini ) neče više da tolerišu lopove i nacionaliste ...
bravo za hrvatsku ...
- Ma.Le.Na
#55 Re: vratio se Sanader...
e bas se zajebo...
Kosorka vidno potresena na jucerasnjoj presici...jedva sastavlja recenice..
Kosorka vidno potresena na jucerasnjoj presici...jedva sastavlja recenice..
- 1gorstak
#56 Re: vratio se Sanader...
"Dobro je rekao Zeljko Malnar da smo mi svi idioti. Smijali smo se njegovom Jaranu, Sevi i Lakiju .... POGLEDAJTE SEBE !!!"
http://www.youtube.com/watch?v=k_iw1A_nZP8
"Ne brini, sredila sam papire za Bosnu"
fucking amazing
fucking amazing
- dalmatinka
#57 Re: vratio se Sanader...
Oplakala sam, i naravno spremila u favorite.1gorstak wrote:"Dobro je rekao Zeljko Malnar da smo mi svi idioti. Smijali smo se njegovom Jaranu, Sevi i Lakiju .... POGLEDAJTE SEBE !!!"
fucking amazing
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#58 Re: vratio se Sanader...
- dalmatinka
#59 Re: vratio se Sanader...
Najprije skoči, pa onda reci hop. Jedan takvog opisa nam može postati predsjednik i naprosto se užasavam toga. Ako ništa drugo, to će me natjerati da odem na izbore da si bar sebi ništa ne mogu predbaciti.kiky wrote:jebo sanadera ...
bravo za hrvatsku ...
-
Nezbilj
#60 Re: vratio se Sanader...
Jedini Sanaderov grijeh zapravo i jeste što se bez jasnog povoda i razloga povuko sa premijerske pozicije. Pri tome njegov PR bio je slab a njegov politički rejting potonuo je ko kamen. Mediji su mu odmah počeli iskopavati kojekakve korupcijske aferime tako da se vrlo brzo počelo uzimati zdravo za gotovo da je Sanader zapravo obični lopov. Javnost je međutim vrlo brzo zaboravila šta je sve dobro Sanader učinio za Hrvatsku a da ne govorimo o HDZ-u. Sanader je za vrijeme svoje vlasti Hrvatsku na međunarodnoj sceni afirmisao kao naprednu proevropsku državu, uveo je u NATO i doveo pred vrata EU. Hrvatskoj su se oprostili svi ratni grijesi (kojih je ruku na srce bilo dosta kako u Hrvatskoj tako i u BiH), a profašitički HDZ reformisao je i pretvorio u modernu stranku centra. Jadranka sa druge strane nema iza sebe ništa naročito osim nadrkane face žene u politici međutim prilika koja joj se pružila da zabije nož u stomak Sanaderu afirmisaće je kao hrvatsku čeličnu lejdi i dati krila njenoj daljoj karijeri. Što se tiče oštrine reakcije HDZ-a moje pitanje je kakva je to partija koja ne dozvoljava samokritiku? Kakva je to institucija koja zbog par rečenica s noge na nogu išutava jednog od svojih najistaknutijih lidera? Zar Ivo nema pravo da iznese svoje mišljenje u javnosti? Naravno ne kažem ni da su Ivine namjere bile savršeno čiste niti da je njegov nastup bio za pohvalu ali činjenica da će popularnost Jadranke zbog ovog poteza (koji je ipak dragonski) vjerovatno porasti pokazuje zapravo oduševljenost svijetine javnim egzekucijama, spaljivanjima vještica i vladarima čvrste ruke. Politika je zaista čudo 
- BHCluster
#61 Re: vratio se Sanader...
Eh tu bi epizodu volio vidjeti.osa wrote:Toto wrote:Ovo je sve ujdurma da se Sanader protjera u BiH i da preuzme Herceg-Bosnu![]()
možda bi onda dodik dobio dostojnog takmaca, obrazac ponašanja im je u principu isti, osim ako se ne bi udružili onda bi bilo veselo.
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#62 Re: vratio se Sanader...
Realno ili ne otom potom.Nezbilj wrote:Jedini Sanaderov grijeh zapravo i jeste što se bez jasnog povoda i razloga povuko sa premijerske pozicije. Pri tome njegov PR bio je slab a njegov politički rejting potonuo je ko kamen. Mediji su mu odmah počeli iskopavati kojekakve korupcijske aferime tako da se vrlo brzo počelo uzimati zdravo za gotovo da je Sanader zapravo obični lopov. Javnost je međutim vrlo brzo zaboravila šta je sve dobro Sanader učinio za Hrvatsku a da ne govorimo o HDZ-u. Sanader je za vrijeme svoje vlasti Hrvatsku na međunarodnoj sceni afirmisao kao naprednu proevropsku državu, uveo je u NATO i doveo pred vrata EU. Hrvatskoj su se oprostili svi ratni grijesi (kojih je ruku na srce bilo dosta kako u Hrvatskoj tako i u BiH), a profašitički HDZ reformisao je i pretvorio u modernu stranku centra. Jadranka sa druge strane nema iza sebe ništa naročito osim nadrkane face žene u politici međutim prilika koja joj se pružila da zabije nož u stomak Sanaderu afirmisaće je kao hrvatsku čeličnu lejdi i dati krila njenoj daljoj karijeri. Što se tiče oštrine reakcije HDZ-a moje pitanje je kakva je to partija koja ne dozvoljava samokritiku? Kakva je to institucija koja zbog par rečenica s noge na nogu išutava jednog od svojih najistaknutijih lidera? Zar Ivo nema pravo da iznese svoje mišljenje u javnosti? Naravno ne kažem ni da su Ivine namjere bile savršeno čiste niti da je njegov nastup bio za pohvalu ali činjenica da će popularnost Jadranke zbog ovog poteza (koji je ipak dragonski) vjerovatno porasti pokazuje zapravo oduševljenost svijetine javnim egzekucijama, spaljivanjima vještica i vladarima čvrste ruke. Politika je zaista čudo
Nacin na koji je to napravio je napad na Kosoricu a ona je trenutno sef hdz-a i predsjednik Vlade RH.
Nije govorio kao gradjanin nego kao tzv. pocasni predsjednik hdza-a.
Napao je seficu i popusio.
Sto se tice afera ,nije Hrvatska Italija pa da se napada premijera dok je mocan.
Kad je zdimio kao pseto u krizi i razocarao 92 % gradjana RH tad se je pokopao.
Prica kaze da se zeli vratiti da zaustavi i sprijeci korupciju kojom je u suradnji sa sebi odanim
"politicarima" stvorio bogastvo sebi i njima.
- Bosanacone
#63 Re: vratio se Sanader...
Sad ce ivo lijepo u politiku, forimirat ce novu stranku.....HDZ1990!!!