Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Grean wrote:Ne mozemo im vratiti jer bi time svoju pokopali.
Znaci problem je sto bi se mi u Sarajevu morali suociti s tim da smo najzasluzniji za priznavanje RS-a u Dejtonu a da je za rad nase slobode tamo zavrsila Srebrenica, Zepa, zamalo Gorazde i jos dobar dio gradova.
Umjesto toga, za rad nase ciste savjesti lakse je pricati "kako su nam se dovukli u Vogoscu" koju smo mi "junacki oslobodili" (pitam se da li se ikad zapitamo na sta je dobismo).
Izvinućeš ali je u odbrani Sarajeva poginulo 12000 sarajlija a na sam grad je palo granata koliko u čitavoj Istočnoj Bosni.Meni je savjest čista.
I to sad nesto mijenja u cinjenici da su Vogosca, Ilidza, Grbavica "oslobodjene" zahvaljujuci sto su se Srebrenica, Zepa, "Novo Gorazde" slucajno odbranili pa smo ih mogli dati da se ne bi ko' misevi za vijeke vijekova provlacili kroz rupu ispod aerodroma?
Ti iz Srebrenice imaju vece pravo na Vogoscu od bilo kog od ovih koji ih prozivaju.
I to sad nesto mijenja u cinjenici da su Vogosca, Ilidza, Grbavica "oslobodjene" zahvaljujuci sto su se Srebrenica, Zepa, "Novo Gorazde" slucajno odbranili pa smo ih mogli dati da se ne bi ko' misevi za vijeke vijekova provlacili kroz rupu ispod aerodroma?
Ti iz Srebrenice imaju vece pravo na Vogoscu od bilo kog od ovih koji ih prozivaju.
Ko se bolan odbranio? I što bi srebreničani imali "veće " pravo na neko mjesto van Srebrenice?
Ko se bolan odbranio? I što bi srebreničani imali "veće " pravo na neko mjesto van Srebrenice?
Mi se odbranili, na Grbavici, Ilidzi, Vogosci.
Imaju pravo po pravu da je njihovo prodano jer se mi nismo bili u stanju deblokirati.