vrata za pse/macke?

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
qrto

#1 vrata za pse/macke?

Post by qrto »

Pozdrav svima,
da li neko zna imaju li se gdje u Sarajevu kupiti ona vrata za pse/macke? To je ona klapna koja se ugradi na standardna kucna vrata, tako da ljubimci mogu izlaziti-ulaziti sami...
Znam da se moze napraviti jednostavno u kucnoj radinsoti, ali ako ima negdje original uzeti, bio bih zahvalan na info...
Hvala
sones

#2 Re: vrata za pse/macke?

Post by sones »

I mene živo zanima! Prije par godina sam svuda tražila, nije bilo.
Cholina_Lokica

#3 Re: vrata za pse/macke?

Post by Cholina_Lokica »

Mi otisli u pilanu rekli sta nam treba i dimenzije, oni napravili i dosli da postave. E kod nas je trebalo modifikovati vrata, posto se radi o balkonu, vrata su bila citava staklena, pa se moralo promjeniti da do pola bude drvo i onda to isjekli i montirali. A ne znam da ima gotovo kupiti
daxon

#4 Re: vrata za pse/macke?

Post by daxon »

Ima, prodavnica za kućne ljubimce u Kolodvorskoj, ne znam kako se točno prodavnica zove, ali tu sam ja kupovao takva vrata. Cijena im je od nekih 25 pa do 100 KM, zavisi od dimenzije, u pakiranju dođe i uputstvo za montažu.
Edit:
evo našao sam o kojoj prodavnici je riječ
Ketti d.o.o.
Kolodvorska 3.
033/718-760
http://www.svijetljubimaca.ba/index.html
qrto

#5 Re: vrata za pse/macke?

Post by qrto »

daxon wrote:Ima, prodavnica za kućne ljubimce u Kolodvorskoj, ne znam kako se točno prodavnica zove, ali tu sam ja kupovao takva vrata. Cijena im je od nekih 25 pa do 100 KM, zavisi od dimenzije, u pakiranju dođe i uputstvo za montažu.
Edit:
evo našao sam o kojoj prodavnici je riječ
Ketti d.o.o.
Kolodvorska 3.
033/718-760
http://www.svijetljubimaca.ba/index.html
respektabilno, nema sta :)
hvala veliko!
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6 Re: vrata za pse/macke?

Post by KatarinaKosaca »

Cholina_Lokica wrote:Mi otisli u pilanu rekli sta nam treba i dimenzije, oni napravili i dosli da postave. E kod nas je trebalo modifikovati vrata, posto se radi o balkonu, vrata su bila citava staklena, pa se moralo promjeniti da do pola bude drvo i onda to isjekli i montirali. A ne znam da ima gotovo kupiti

Ovo ću morati napraviti, više se onesvjestim koliko joj otvaram i zatvaram :-) :-)
Nego, zanima me da li puno puše... jer moram napraviti veliku rupu :lol: :lol: Ona bi inače bila stalno na balkonu, ali se boji da ćemo mi unutra šta dobro pojest bez nje ili gdje otići, pa je onda omiljena poza ležanje na vratima, a da mi cvokoćemo od hladnoće :D Pa kao da gledam i ova vrata da će da legne preko njih :lol:
Cholina_Lokica

#7 Re: vrata za pse/macke?

Post by Cholina_Lokica »

KatarinaKosaca wrote:
Cholina_Lokica wrote:Mi otisli u pilanu rekli sta nam treba i dimenzije, oni napravili i dosli da postave. E kod nas je trebalo modifikovati vrata, posto se radi o balkonu, vrata su bila citava staklena, pa se moralo promjeniti da do pola bude drvo i onda to isjekli i montirali. A ne znam da ima gotovo kupiti

Ovo ću morati napraviti, više se onesvjestim koliko joj otvaram i zatvaram :-) :-)
Nego, zanima me da li puno puše... jer moram napraviti veliku rupu :lol: :lol: Ona bi inače bila stalno na balkonu, ali se boji da ćemo mi unutra šta dobro pojest bez nje ili gdje otići, pa je onda omiljena poza ležanje na vratima, a da mi cvokoćemo od hladnoće :D Pa kao da gledam i ova vrata da će da legne preko njih :lol:
Ne puse, samo ako stanes skroz pored vrata osjeti se malo... Ono sto je super ne moras skroz veliku rupu, mi smo napravili dimenzije prema Happy, mala vratanca, i onda dosao Carli, koji je kao Paz velicine, i kontamo moracemo sad prosiriti, kad on sam poce prolaziti, najnormalnije prodje i kroz ova manja vratanca biz ikakvih problema. Tako da ne morate puno velika vjeruj, mogu ti uslikati i poslati da vidis
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#8 Re: vrata za pse/macke?

Post by KatarinaKosaca »

Ok, na fb smo, stavi tamo :) i daj mi podatke o firmi... please..
Cholina_Lokica

#9 Re: vrata za pse/macke?

Post by Cholina_Lokica »

KatarinaKosaca wrote:Ok, na fb smo, stavi tamo :) i daj mi podatke o firmi... please..
Vazi, u ovih par dana ti sve toodradim, pokusacu slikati njih dvoje pored toga zbog dimenzija da vidis
Post Reply